Sari la conținut

Shogo

Membru
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Voluntari, Ilfov
  • Carnet moto din
    08-02-2008
  • Motocicleta
    Aprilia Pegaso 650

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda CBR 600 F3

Shogo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Deci, abia am schimbat rolele si cureaua si am iesit la plimbare cam o saptamana a mers minunat dar acum 2 zile eram in mers si a trebuit sa opresc la semafor cand am pus frana sa incetinesc a scos o trepidatie urata care sa simtit pe partea stanga si parca a dat motoru sa moara a trebuit putin gas ca sa nu moara. Daca nu intelegi la ce m-am referit mai bine ne auzim la un tel prin pm.
  2. Salutare! Am nevoie de un mecanic sa isi dea cu parerea despre Yamaha majesty 250cc/1997 in principal ambreiajul nu stiu care este treaba cu el. Motocicleta este desfacuta am devoie doar de ochi unui cunoscator sa imi zica daca trebuie sa schimb ambreiajul sau ce trebuie facut in continuare. Va multumesc.
  3. Salutare. Sunt posesor de Yamaha Majesty 250cc 1997 si am cateva probleme cu el, ma gandeam daca exista un mecanic bun printre noi???
  4. Piesa asta ma bantuie de aproape 7 luni nu stiu cum se cheama si daca este buna pt Aprilia mea. pt ca de gasit am gasit dar nu stiu daca are vreo importanta anul sau modelul. Si app eu oricum folosesc motocicleta doar bucurest pt ca nu am cu cine sa ma duc pe maidan...)
  5. Salut si multumesc pt sfat dar eu ma gandeam si defapt vroiam sa pun cauciucul pe spate mai lat si fata la fel. Initial pe mine ma deranjeaza janta pe fata ca este mai inalta decat cea dupa spate. De acea intrebam ce sa fac cum sa fac sa o fac ( gen ) super-moto? Si nu gasesc pe nicaieri un manual moto pt ea, am nevoie de releul ala de pornire care vine cu fir din baterie si duce in motor si nu stiu cum se numeste nu are nici o serie pe el. Daca are cineva un manual bun in care as putea sa gasesc denumirea pieselor cu exactitate as fi mai mult de cat bucuros sa dau o bere pe el. Care este maximul de latime acceptat pe janta din fabrica ( ma refer pe spate )??? Si app care Cristi ? Din Franta ???
  6. Salutare. Am si eu o Aprilia Pegaso 650 1996 si vreau sa o fac Super-Moto dar nu stiu ce cauciucuri ( marime si firma ) si Jante ( la fel marime si firma ) sa pun si cam cat este maximul acceptat. Daca poate cineva sa imi dea si mie un sfat o vb ceva raman dator cu o bere. Asfalt Uscat si Drum intins....
  7. Sal am si eu unu F3 din 96' cu carenaj de 98' si am dt cu el intro dacie papuc care mia taiat fata ca faceam zgomot.......Dar daca va uitati cu atentie am toba stoc pe ea...... invidia e mare........Propietaru daciei fiind un vecin de al meu........Astai viata.........O curva.
  8. Sal primiti si din Voluntari am un CBR F3 negru mat si mai am un tovaras cu un CBR F2 rosu cu alb si nu prea avem cu cine sa ne plimbam dati si voi un add la id meu pls shogo_thelover sau nr de tel 0727942557 astept raspuns ms si asfalt uscat si revervoru full.....
  9. Sal to all vam citit topicul de la primul mesaj pana acum la ultimul as vrea sa intru si eu in gasga voastra sunt incepator cu permis si mai am un tovaras cu motor atat nu prea avem cu cine sa ne plimbam....... Va rugam primitine si pe noi pls..........Shogo_thelover// id mess..............si nr tel...0727942557.....locatie Bucuresti....mai exact Voluntari..... Ps......Am bagat aproape pe toata lumea in lista asa ca va rog daca vreti datimi si mie accept si poate imi dati si mie un raspuns la intrebarea mea.......bafta all si asfalt uscat ......si revervoru full.......
×
×
  • Creează nouă...