Sari la conținut

Zeno

Membru
  • Număr conținut

    314
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://zeno.go.ro
  • Yahoo
    zenocd

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Livezile , timis
  • Carnet moto din
    2004
  • Motocicleta
    Honda CB 750 SF & CBR 600 f3
  • Numar Moto
    TM74SWF
  • Club
    Firehouse Riders

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Mobra 50 SuperPiaggio QuartzMinsk 125Moto Morini Dart 350 FM SPK4Honda CBR 600f PC31 98 CP

Vizitatori Recenți Profil

525 citiri profil

Zeno's Achievements

  1. Cautam un transalp de ceva vreme (2ani) dar nu am reusit sa gasesc EXACT ce cautam eu.Saptamana trecuta mai exact luni la ora 08.30 cautand pe net printre multe anunturi de vanzare am descoperit un anunt nou,din pacate vaca era accidentata,am pus mana pe celular si am sunat vanzatorul,ne-am inteles la pret si ziua de cumparare a vacii.Miercuri(09.07) la ora 10.30 eram deja proprietar.A fost adusa pe o platforma moto imprumutata de la un prieten binevoitor pe nume Cornel si am inceput demontarea , telefoanele la dezmembrari , indreptari , modificari si multe adaptari.Era accidentata in fata motoreta destul de grav galeriile de evacuare strambe si lipsa ceva carene.Deoarece aveam 2 XL-uri de 600(monocilindru) am demontat fata complecta si am remontat pe vaca cu adaptariile de riguare la jug/far/bord/furtun lichid frana si cablu kilometraj.Mie nu imi prea placeau carenele fata/lateral rezervor asa ca am decis sa ramana desbracata o perioada pana gasesc material sa imi fac carenele laterale(rezervor).Urmeaza cateva zile de munca sa pun totul inapoi la loc ca saptamana viitoare vreau sa merg la RAR pentru autentificare. Atasez 2 poze cu ea la cumprare si in stadiul actual
  2. Tin sa mentionez ca datorita lui raoulserban am luat vaca.
  3. Pe un T.A. din '95 se poate pune furca fata complecta (telescoape,roata,etrier,jug,ghidon.,.etc) de pe un XL600 din '86 monocilindru??
  4. E 85 e de lux si Braila-Tulcea la fel....un vis. am fost sapt trecuta vreo 2.500 prin tara.am atasat ceva poze
  5. Am observat de la un timp ca imi moare bateria des ; am mai reincarcat-o o mers ......dar cand verificam cu mavo (ap.mas) avea valori ok (14-15) , dar incet incet a inceput cu valori de 13-14 si acuma am valori de 12.3-12.5 asta cu bateria incarcata.am cumparat un alt releu dar din pacate la fel.Am luat toate cablurile la testat si am gasit si in manualul de sc33(nu am de sc28) ca trebuie sa imi dea urmatoarele val pe stator 3-1 ohm intre cele 3 fire Galbene valoare imi indica 1.0 pe toate dar am mai facut un test cu motorul pornit am incercat sa masor pe alternativ cele 3 fire galbene si surpriza razultatul 10-12 dar la un momentat dat ajungea la 0 de aicia am dedus ca statorul este de vina.Nu am testat cele 2 relee pe alta motocicleta si nu am teasta un releu "bun" pe a mea .Releul de care am scris mai sus este nou(celalat este al motocicletei). Mesaj completat Am dat jos statoru si are 4-5 bobine carbonizate.Se poate face ceva ?
  6. As avea nevoie de un stator de SC28/1994 al meu s-a bulit , dati-mi un p.m. , idyahoo:zenocd sau tel 0766730657.mersi
  7. Parerea mea este ca nu se compara 893(al meu) 919 ; 929 la consum cu alte modele.De exemplu eu scot de multe ori sub 5% consum in regim de 130km/h ... sa nu vb de piese ca gasesti ORICE si la preturi bune.Cum scria si mai sus in post ptr. cativa caluti...................Oricum parerea mea este ca un model mai nou(954) este doar o motocicleta cu aspect fizic (exterior) schimbat (modernizat).Eu cand mi-am cumparat acuma 4 ani sc28-ule am cautat sa cumpar o motocicleta sportiva cu toate ca eram constient ca nu avem drumuri in romania de asa ceva si am ales 893-ule deoarece si in primul rand consumul ma ambitionat sa o achizitionez si cu o mica modificare (ghidonul) am reusit sa fac dintr-o sportiv un "turing".De cand am cumparat aceasta motocicleta inafara de consumabile nu am avut alte probleme si am deja 40.000 cu ea si pe viitor NU ma gandesc sa imi achizionez o alta motocicleta din aceiasi clasa(sportiva) ; ma gandesc la un ktm(jus 4 fun).Dupa parerea mea "fitele" intodeuna au fost mai presus de orice.Eu cand am achizitionat aceasta motocicleta nu se punea problema baniilor si totusi am ales-o constient fiind ca 10-20-30 de cai nu prea isi au rostul in regim de mers prin romania.Si aproppo de problema baniilor mac stie ca doar de la el cumpar gume(de cand il cunosc) eunu am mers niciodata in viata mea cu gume SH ; doar NOI.De obicei o motocicleta sa achizitioneaza de o persoana in 2 moduri (pararea mea) 1.banii de care dispune si 2.fitele care le are.Prin acest post nu am facut referire la dorinta de achizitie a unei motociclete ; si nici nu am facut referire la posturile anterioare; fiecare e liber sa interpreteze postul meu ca atare.
  8. Vin si eu la Predeal in 10-12 iulie ; da sper ca nu e ca anu' trecut la Brasov .Cunoaste careva locatia ?
  9. Rezervorul are 18L ; consum mixt 6L/100km adica 250km+50(rezerva) ; consum sportiv 8L/100km adica 180km+50(rezerva) consum drum lung 5L/100km adica 300km+50(rezerva) pe rezerva merg "frumos". Astea mai sus cu filtru de aer schimbat anual , carburatoare sincronizate anual si la acelasi mecanic , carburant de la Petrom(carrera 95) si fara pasager.Am 893 din 94.
×
×
  • Creează nouă...