Sari la conținut

florinblk

Membru
  • Număr conținut

    42
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Corbeanca
  • Carnet moto din
    2003
  • Motocicleta
    Honda NX650 Dominator
  • Numar Moto
    BLK

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha TTR600, Honda CBR600RR

florinblk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Toba mi-a cam dat batai de cap. Standard se auzea infernal...a trebuit s-o reimpachetez de mai multe ori pana am ajuns la un rezultat bun. Am umplut-o cu bureti de inox pentru spalat vase, plus cateva discuri gen supertrapp. O sa fac si un clip video.
  2. Multam man. Daca te referi la kg...nu stiu. Dar nu mai mult decat in stare originala. Daca e vorba de partea financiara...am bagat 3500 lei in ea. Semnalele sunt, probabil, de scuter. Le-am modificat putin, le-am vopsit, convertit pe led-uri...
  3. Saua, pana la urma, am invelit-o cu vinilin. La bordul original am renuntat si m-am apucat de un turometru cu LED-uri pe care-l montez intr-un capac de termos. Ca vitezometru am optat pentru un ciclocomputer Sigma BC16.12, care isi face treaba foarte bine.
  4. Salut prieteni. Multumesc! Momentan motoreta e aproape gata de drum. Incerc sa urc poze si nu pot. Nu functioneaza butonul add to post.
  5. Multumesc pentru aprecieri. mcozma, suna foarte bine oferta ta. Deocamdata vreau s-o termin asa cum este... ca deja e jumatatea verii si eu nu am iesit deloc...fierbe sangele in mine. Te voi contacta cand am banii pentru ea. Azi m-am apucat sa construiesc galeria de evacuare.
  6. Mersi neamtule. Asteptam si Honda ta. @DaSchmutz: Maine ii voi face o poza si o voi posta. Cu cel de 100L nu faci treaba, iti trebuie cel putin 6 bari, constant. Eu m-am chinuit tot cu unul de 100L... sulfa bine 3-4 minute apoi trebuia sa astept pana isi facea presiune. Mai e varianta sa cuplezi doua compresoare de cate 100L.
  7. Garcya e un baiat de nota 10. Duza e de fapt o bujie...are cam 2 - 2,5mm. Mersi
  8. Multumesc. De fapt nu e un café racer. Am plecat de la ideea unui street tracker si a iesit ce se vede. Nu am avut un proiect exact, I-am dat forma "din mers".
  9. Multumesc! Deocamdata strang bani pentru o furca upside down, ceva de supermoto... @neamtu99: categoric, anul acesta o termin. In legatura cu NS-ul, sa ai idei bune, rabdare, multa rabdare, bani si timp... Revin cu poze. Ghidon LSL low rise Munca la cadru: sudura, sablare, vopsire Saua, e una de scuter, pe care am modelat-o iar acum asteapta sa fie imbracata... probabil in piele... Rezervorul si aripa, curatate, sablate si vopsite Cam asa arata acum:
  10. Salutare. Am revenit cu poze... Intre timp am reusit sa mai colectez unele piese pentru mobra. In ordine cronologica: O lampa stop de la un Opel mai vechi (nu stiu exact ce model) ...pe care am inceput s-o modific putin, si anume s-o trec pe LED-uri Rezervor, am gasit pana la urma in UK...e o replica dupa Honda CG125 Aripa fata de Ij Planeta 5 Toba Emgo, neomologata, tot UK (reclama: toba si rezervorul sunt aduse de userul Garcya, caruia tin sa-i multumesc inca o data pe aceasta cale) Prindere pentru far (home made) Prindere pentru aripa fata (home made)
  11. Multumesc tuturor pentru aprecieri. Nu am mai postat de mult deoarece stau prost cu timpul... Motoreta e aproape gata. Mai trebuie s-o vopsesc si sa-i fac galeria de evacuare. O sa revin cu poze. @zael26: Piesele nu sunt din inox, @Andr3y: Sustin ideea unui subforum cu proiecte moto.
  12. Multumesc. Am vorbit cu Garcya. Cel verde tocmai a fost adjudecat de altcineva. Asta e...mai caut Salutare! N-am mai postat de ceva vreme... Intre timp am luat piesele de la strungar. Nu sunt foarte atent lucrate...dar sunt multumit, la 80 lei...sunt ok. Prima data a zis 50 lei...cred ca nu stia despre ce e vorba, insa dupa cat a lucrat la ele, era normal sa ceara mai mult. Oricum, mi se parea putin 50 lei. Calitatea se poate judeca din poze. Montate pe roti: Distanta intre guma spate si bratul basculei este cam de 5-6mm Am renuntat la ideea rezervorului de fibra si m-am orientat catre un rezervor normal, de tabla. M-as fi complicat prea mult cu mulaje, multa munca, timp pierdut samd... Pana la urma am comandat un rezervor de pe ebay.uk, cu ajutorul userului Garcya...care sper sa ajunga pana vineri sau luni. Voi posta si cateva poze cu el (rezervorul). Aveti idee unde pot face niste suruburi (cele pentru pinion) cu cap inecat si locas imbus, custom? Cele deja existente au ramas mici.
  13. E fara suparare. Din ce material vrei?
×
×
  • Creează nouă...