Sari la conținut

florinblk

Membru
  • Număr conținut

    42
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de florinblk

  1. Toba mi-a cam dat batai de cap. Standard se auzea infernal...a trebuit s-o reimpachetez de mai multe ori pana am ajuns la un rezultat bun. Am umplut-o cu bureti de inox pentru spalat vase, plus cateva discuri gen supertrapp. O sa fac si un clip video.
  2. Multam man. Daca te referi la kg...nu stiu. Dar nu mai mult decat in stare originala. Daca e vorba de partea financiara...am bagat 3500 lei in ea. Semnalele sunt, probabil, de scuter. Le-am modificat putin, le-am vopsit, convertit pe led-uri...
  3. Saua, pana la urma, am invelit-o cu vinilin. La bordul original am renuntat si m-am apucat de un turometru cu LED-uri pe care-l montez intr-un capac de termos. Ca vitezometru am optat pentru un ciclocomputer Sigma BC16.12, care isi face treaba foarte bine.
  4. Salut prieteni. Multumesc! Momentan motoreta e aproape gata de drum. Incerc sa urc poze si nu pot. Nu functioneaza butonul add to post.
  5. Multumesc pentru aprecieri. mcozma, suna foarte bine oferta ta. Deocamdata vreau s-o termin asa cum este... ca deja e jumatatea verii si eu nu am iesit deloc...fierbe sangele in mine. Te voi contacta cand am banii pentru ea. Azi m-am apucat sa construiesc galeria de evacuare.
  6. Mersi neamtule. Asteptam si Honda ta. @DaSchmutz: Maine ii voi face o poza si o voi posta. Cu cel de 100L nu faci treaba, iti trebuie cel putin 6 bari, constant. Eu m-am chinuit tot cu unul de 100L... sulfa bine 3-4 minute apoi trebuia sa astept pana isi facea presiune. Mai e varianta sa cuplezi doua compresoare de cate 100L.
  7. Garcya e un baiat de nota 10. Duza e de fapt o bujie...are cam 2 - 2,5mm. Mersi
  8. Multumesc. De fapt nu e un café racer. Am plecat de la ideea unui street tracker si a iesit ce se vede. Nu am avut un proiect exact, I-am dat forma "din mers".
  9. Multumesc! Deocamdata strang bani pentru o furca upside down, ceva de supermoto... @neamtu99: categoric, anul acesta o termin. In legatura cu NS-ul, sa ai idei bune, rabdare, multa rabdare, bani si timp... Revin cu poze. Ghidon LSL low rise Munca la cadru: sudura, sablare, vopsire Saua, e una de scuter, pe care am modelat-o iar acum asteapta sa fie imbracata... probabil in piele... Rezervorul si aripa, curatate, sablate si vopsite Cam asa arata acum:
  10. Salutare. Am revenit cu poze... Intre timp am reusit sa mai colectez unele piese pentru mobra. In ordine cronologica: O lampa stop de la un Opel mai vechi (nu stiu exact ce model) ...pe care am inceput s-o modific putin, si anume s-o trec pe LED-uri Rezervor, am gasit pana la urma in UK...e o replica dupa Honda CG125 Aripa fata de Ij Planeta 5 Toba Emgo, neomologata, tot UK (reclama: toba si rezervorul sunt aduse de userul Garcya, caruia tin sa-i multumesc inca o data pe aceasta cale) Prindere pentru far (home made) Prindere pentru aripa fata (home made)
  11. Multumesc tuturor pentru aprecieri. Nu am mai postat de mult deoarece stau prost cu timpul... Motoreta e aproape gata. Mai trebuie s-o vopsesc si sa-i fac galeria de evacuare. O sa revin cu poze. @zael26: Piesele nu sunt din inox, @Andr3y: Sustin ideea unui subforum cu proiecte moto.
  12. Multumesc. Am vorbit cu Garcya. Cel verde tocmai a fost adjudecat de altcineva. Asta e...mai caut Salutare! N-am mai postat de ceva vreme... Intre timp am luat piesele de la strungar. Nu sunt foarte atent lucrate...dar sunt multumit, la 80 lei...sunt ok. Prima data a zis 50 lei...cred ca nu stia despre ce e vorba, insa dupa cat a lucrat la ele, era normal sa ceara mai mult. Oricum, mi se parea putin 50 lei. Calitatea se poate judeca din poze. Montate pe roti: Distanta intre guma spate si bratul basculei este cam de 5-6mm Am renuntat la ideea rezervorului de fibra si m-am orientat catre un rezervor normal, de tabla. M-as fi complicat prea mult cu mulaje, multa munca, timp pierdut samd... Pana la urma am comandat un rezervor de pe ebay.uk, cu ajutorul userului Garcya...care sper sa ajunga pana vineri sau luni. Voi posta si cateva poze cu el (rezervorul). Aveti idee unde pot face niste suruburi (cele pentru pinion) cu cap inecat si locas imbus, custom? Cele deja existente au ramas mici.
  13. E fara suparare. Din ce material vrei?
  14. @ GoodKat Strungarul e din Darza, Ilfov, unde are si garajul. Momentan nu-l recomand nimanui pana nu-mi face piesele, sa vedem calitatea lucrarii. Dupa ce iau piesele revin cu impresii si eventual recomandari. Zi-mi ce sa-i zic, ca maine poate ma duc pe la el.
  15. Multam Robyb. Am fost la strungaria din Baneasa...mi-a picat fata cand mi-a comunicat pretul pentru 4 piese: 3 bucsi si o flansa (distantier) pentru pinionul spate...400 lei + TVA = ~500 lei. Motiv pentru care am pus imediat rotile sm la vanzare, fiind hotarat sa iau o roata spate de enduro si sa-i respitez cercul cu butucul de fata... Intamplarea a facut sa-l sun pe prietenul(colegul) nicu_akm, sa-mi recomande un strungar. Am ajuns la strungarul respectiv si l-am intrebat cat ma costa lucrarea...iar el mi-a raspuns: doua sute cu trei sute...cinci sute (in timp ce spunea ramasesem masca - ba, da-o in p...a mea de treaba, ce-au astia, frate, cu preturile astea) de mii [vechi]...da, 50 lei. La ce fata facusem, omul m-a intrebat: ce, ti se pare mult? ....eram mut Vizavi de rezervor, gasisem ceva pe ebay.de, insa nu trimite in Ro...era perfect pentru proiectul meu...http://www.ebay.de/itm/Tank-Honda-CB50-/200894254148?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item2ec63b0c44 Are cineva idee cum as putea sa-l aduc in tara? contracost
  16. @Goodkat Cred ca o sa reziste. Sper sa reziste. Altii au mai facut si n-au avut probleme. Mersi Raul. Intradevar, timpul si banii sunt factori determinanti... Momentan nici eu nu cunosc prea multe in legatura cu fibra...dar o sa ma mai documentez. Primele urme de flex De acum transformarea e ireversibila. Urmeaza: Sa iau teava de otel de 20mm pentru cadru. Stie cineva pe unde as putea gasi?(Bucurest-Ilfov). Imi trebuie max 3m...sau mai bine o bara de 6m...in caz ca gresesc ceva, sa am materie prima. Un strungar meserias sa-mi faca bucsile pentru roti. Am gasit un atelier de strungarie undeva in Baneasa, pe langa pista aeroportului. Daca aveti alte recomandari...sunt binevenite...
  17. ai dreptate foarte frumos DR-ul revin cu poze Rezervorul de Zephyr mi s-a parut cam mare si am renuntat la el. Probabil ca il voi folosi la un viitor proiect...cafe racer. Inca sunt in cautare de rezervor. Intre timp m-am apucat sa construiesc unul din fibra de sticla (nu stiu ce o sa iasa dar incerc). Cateva placi de polistiren extrudat ramase de la casa, lipite. I-am dat o forma aproximativa apoi il modelez cu ipsos.
  18. Salutare tuturor! Sa incep cu prezentarile. Numele meu este Florin Motoreta: o Honda NX 650 Dominator din '95. Am cumparat-o in 2008, avand 33000 km (rulati in Italia). Acum are ~50000 km. Am ales Dominatorul dupa zeci de ore petrecute in fata monitorului, citind review-uri si impresii. Nu pot sa zic ca e cea mai buna motoreta, dar isi face treaba ok. Cat despre partea estetica, nu prea mi-a placut cum arata (ce vrei, gusturile...), si de aici au inceput modificarile... Prima modificare a survenit la cateva luni dupa ce am luat-o: aripa fata de cross (KTM), am ciopartit carenele fata, construit far cu lupa xenon (de la un Passat), masca facuta de mine...ce sa mai...era altvceva. Dupa alte cateva luni am decis sa revin la look-ul original si s-o pun in vanzare, insa nu a vrut sa plece de la mine. Anul trecut, tot rasfoind netul, am dat de niste Dominatoare transformate in flat/street tracker-e, la care ma uitam si ma minunam ce poate iesi dintr-un Dominator. Daca o vindeam, mare lucru nu mai imi luam pe ea... asa ca am pus mana pe flex si m-am apucat de treaba. Ca sursa de inspiratie am ales Dominari de la Deus, insa imi face cu ochiul si cel de la Kiddo Motors. Asa arata cand am luat-o Incepusem s-o modific Forma finala Iar aici pana sa pun flexul pe ea. Am inceput cu achizitionarea pieselor si totodata cu vanzarea celor de domi care nu mai imi folosesc. Far rotund Rezervor (clasic)- am capatat unul de Kawasaki Zephyr550 (traiasca varu') Roti, era o optiune sa mai cumpar o roata de spate, tot de domi, si s-o respitez cu butucul de fata, astfel scapam de problema adaptarii altor roti. Pana la urma am luat roti de supermoto Husqvarna, la care va trebui sa adaptez niste bucsi.
  19. Sita e curata. Tind sa cred ca e ceva din cutie pentru ca la ambreiaj nu e nimic uzat, stramb. Singurul lucru ce am gasit cand am desfacut capacul de la ambreiaj a fost span foarte fin pe generatorul de pulsuri, dar putin. Am fost la Honda, si un mecanic mi-a spus ca ar trebui sa-mi fac probleme cand o sari din viteza. Nu stiu ce sa cred. Sa desfac cutia? Sa mai merg asa cu ea? Repet: de cand am luat-o se comporta asa. multumesc!
  20. Deja am demontat capacul si nou pot sa-l mai pornesc. Insa am rotit de axul pompei si arunca ulei.
  21. Va salut! Am si eu o nelamurire cu un dominator. Cand e motorul rece, pana se incalzeste, ~7-8 km, merge brici( aici ma refer la intrat si iesit din viteze). Dupa ce se incalzeste intra si iese mai greu, trebuie sa bruschez pedala. La fel si cand o scot pe neutru cu motorul pornit (cald). Daca opresc motorul e ok. Am verificat ambreiajul si este ok. Chiar si cu ulei nou se comporta la fel. Motocicleta are 38000 km. Aveti idee ce ar putea fi? E normal la dominatoare sa se intample asta? multumesc!
  22. Salutare! Sunt intr-o situatie mai dificila. Am cumparat o motocicleta adusa din Italia in 2003 de la niste baieti care la randul lor a cumparat-o de la un prieten al ultimului proprietar (roman). Problema e ca motocicleta nu e radiata in Italia iar eu nu am cum sa dau de proprietar. Am inteles ca se poate radia de mine dar trebuie sa platesc anumite taxe. Stie cineva despre ce taxe ar fi vorba si cat ar costa? Precizez ca am certificatul de proprietate, cartea motocicletei, traducerile in romana si numarul. Va rog mult daca se poate sa ma lamuriti. Multumesc
×
×
  • Creează nouă...