Sari la conținut

Ach

Membru
  • Număr conținut

    74
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Ach

  1. Ach

    Accident mortal Rontz

    La revedere, Rontz! Sa te odihnesti in pace!
  2. Ach

    Despre Marius

    Va multumesc tututor pentru urari si incurajari! Intr-adevar, Marius nu fumeaza. Dupa ce am aflat de accident si ma oprisem din plans, ma "linistisem" putin, am vrut sa imi aprind o tigara. Nu am facut-o fiindca stiam ca lui Marius nu i-ar placea sa ma stie cu mahoarca in gura. La sfarsitul acestei saptamani va fi operat din nou. Deja se vede ca se simte mult mai bine: picioarele i s-au dezumflat, poate misca degetele de la picioare mai mult si mai usor; intr-un cuvand se observa o majora schimbare in bine. Se vedem ce va fi dupa operatie. Pana atunci, aveti grija de voi; se pare ca poti sa conduci ca un "old fart" - cum ii spuneam eu lui Marius - si tot sa o patesti. Toate cele bune!
  3. Ach

    Despre Marius

    Imi cer scuze daca acest topic este pus aici total aiurea; stiu ca adminii ma vor ierta. Sunt Cristina, sotia lui Marius. Vreau sa va multumesc tuturor pentru ajutorul si sprijinul acordat. Multumesc Bogdan ca ai avut prezenta de spirit sa nu vorbesti cu "femeile" din familia Anton, care cu siguranta nu ar fi ramas calme la aflarea vestii accidentului, asa cum a fost tatal lui Marius. Multumesc Gabi pentru toate incurajarile si alergatura pentru Marius. Dani (Daniela) spunea despre tine ca esti un om minunat, deosebit. Nu te cunosc, pe ea o cunosc de o vesnicie asa ca o cred pe cuvant. Pe majoritatea dintre voi nu va cunosc si poate nici Marius nu va cunoaste sau invers. Ceea ce vreau este sa va multumesc tuturor celor care ati donat sange, ati incercat sa donati, sau ati fost cu gandul alaturi de Marius. Marius a trecut vineri printr-o operatie. Mai are de trecut printr-una care nu se stie cand va fi, operatie in care doctorul ii va mai umbla la piciorul stang - cel mai afectat - si va incerca sa ii fixeze bazinul. Pana acum, din ce s-a pronuntat doctorul, se pare ca nu este nevoie de tije. Recuperarea va fi lunga si anevoioasa, dar ii multumesc lui Dumnezeu ca a fost doar atat. Da, putea sa nu se intample deloc acest accident, dar, inca o data, bine ca a fost doar atat. Soferul care a provocat accidentul plangea ca nu a vrut, ca ce se va face el, ca are un baiat de opt ani bolnav de epilepsie. Nu il cunosc pe acest om, nu il urasc sau nu ii port pica, dar, stiti cum e, vorba lui Creanga: "mila mi-e de tine, dar de mine mi se rupe sufletul". Ce este minunat este ca Marius este optimist si, indraznesc sa spun, vesel, fapt ce ma intareste si pe mine. Incerc sa plang cat mai putin cu toate ca imi vine sa urlu de durere, incerc sa mananc cate ceva cu toate ca mi-e sila sa mananc, dar trebuie sa ma adun. Nu este vorba numai de mine si de Marius, este vorba si de baiatul nostru de o luna si jumatate si ma rog in fiece zi ca oboseala sau tristetea sa nu ma ajunga atat de rau incat sa nu il mai pot alapta sau sa ii fac vreun rau. Acest accident ne-a dat vietile peste cap, dar, incetul cu incetul, cu multa rabdare si munca, ne vom reveni. Marius m-a rugat sa atasez acestui mesaj si niste poze prin care va saluta pe toti, se gandeste la voi si va arata ca este optimist. Aa, si a insistat sa il vedeti si pe Radu.
  4. Normal ca ei acolo, la spital nu au de unde sa stie daca tu ai fost sau nu plecat din tara. Si toate intrebarile lor sunt ceva de genul: "nu-i asa ca...?" Dar, ca sa nu irosesti timpul asistentelor si bineinteles, si timpul tau, cel mai bine este sa fii sincer.
  5. Ach

    Care Mergi...

    Pentru ca este un drum destul de lung si nu stiu cati se simt in largul lor sa conduca noaptea si pentru ca scopul acestui "mic" ocol este de a admira peisajul.
  6. Ach

    A Fost Dnepr...

    Felicitari si sa te poarte sanatos pe unde vrei tu! Dai de beut! Hac!
  7. Ach

    Moarte Sigura..?

    Ma gandesc ca senzatia pe care o ai acolo, sus, in aer, cand zbori, este superba, neasemuita, dar, in acelasi timp, riscurile sunt imense. Anul trecut la Ciolpani ma uitam la pustanii care sareau 2 metri si ma gandeam ce nasol trebuie sa fie la aterizare cand pur si simplu vedeai ca le "culiseaza" gatul de la impact.... Probabil ca e si aterizarea asta facuta cum trebuie o arta pe care ajungi sa o stapanesti cu timpul.
  8. Ach

    Moarte Sigura..?

    Cred ca si-au dat seama toti cei din public ca nenea ala nu e Batman! (din ciclul "Ba berbecule.... Ti-am zis ma ca-i popa?! Tu nimic... Batman, Batman")
  9. Ach

    Ivan Dnepr

    Vlad, daca te ajuta cu ceva am eu carje de aluminiu. Nu stiu pentru cate kg, dar oricum, daca iti pot fi de folos, da un Pm si vorbim. Stau si relativ aproape de tine - Ozana cea limpede si frumos curgatoare. Sanatate multa! Cristina
  10. Foarte frumos a fost. Ma bucur ca in sfarsit v-am cunoscut. Iar pentru asta trebuie sa ii multumesc lui Joe. Sar'naaaa Sper ca va placu vinu' fiert. Daca nu, data viitoare. Hai numai bine!
  11. LA MULTI ANI SI SA TRAIESTI!!! sA FII SANATOASA SI SA TE BUCURI DE CEI DRAGI! P.S. Acum te-ai facut mare pentru acel enduro?
  12. LA MULTI ANI SI SA FII SANATOS!!!
  13. Te-am vazut, te-am vazut! Nu ti-ai parcat iubirea in fata la mitocanu'?
  14. La vita e bella Citizen X Enemy at the gates SAW Stalingrad
  15. Ach

    eu

    Am zis eu ca ai posturi interesante dar am uitat sa precizez ca sunt interesante cu exceptia astuia. Gandeste-te si tu ca de fiecare data cand cineva "posteaza" aici, celui care citeste i se accelereaza pulsul, indiferent ca te cunoaste sau nu.
  16. Ach

    eu

    AI INNEBUNIT??!!! Nu muri mah, ca e pacat. Ai posturi interesante si pari un tip de treaba. In plus, de ce sa fortezi destinul? De ce sa incerci sa implinesti mai repede ceea ce oricum ti se va intampla. Esti tanar si mai ai atatea lucruri de vazut si de trait. Lasa tampeniile si inceraca maine niste zeama de varza. Zapacitule!
  17. Dupa ce se alearga si se bat ca chiorii prin casa, ii apuca dragalasenia si marea dragoste. Oricum sunt super faini. E tare placut sa-i am. Cand ma intorc de la munca ma gandesc cu bucurie si nerabdare ca o sa ajung acasa si o sa-i smotocesc pe amandoi....
  18. Don'soara cu care l-am prins si imortalizat in cuibusorul lui de nebunii, este Sasa
  19. Foarte dragute toate animalutele voastre. Sa va traiasca si sa va bucurati cat mai mult de ele. Mie imi plac foarte mult cainii, dar nu posed asa ceva. Ma gandesc ca daca mi-as lua un caine l-as chinui ca dracu, eu locuind la bloc. Si ce viata ar avea saracul daca l-as scoate afara cateva ore pe zi?? Animaluri am avut multe: papagali - multe dinastii, sora-mea, broaste testoase, tritoni, iar acum, pisici. El este Moromete si e de la Ciolpani.
  20. Ach

    Cata dreptate are!

    Nu stiu... eu sunt mai sceptica... poate merge faza cu mailul. Faza cu presa si tv-ul nu prea cred. Tot tanti aia care ne-a lovit, inainte sa ne despartim, a spus: "Romania nu este pregatita pentru motociclisti." din ce citesc pe net, cred ca nici pe afara lumea nu e pregatita asa cum trebuie pentru motociclisti... Sau poate citesc eu aiurea. Poate ar trebui sa ne spuna cineva cum e pe afara, cum e cu respectul pentru partenerul de trafic, etc. Sper ca nu v-am intristat chiar inainte de Ploiesti. Daca da, scuzele de rigoare si dau bere la Ploiesti. Va pup si sa ne vedem cu bine!
  21. Ach

    Cata dreptate are!

    Citeam ce ati mai discutat voi pe aici si ceea ce a scris prietena tipei si ma gandeam cata dreptate are. M-a impresionat mult. In schimb ma enerveaza la culme ce motivatii absurde gasesc unii dupa ce provoaca un accident mai mult sau mai putin grav. Chiar saptamana trecuta, eram la stop, s-a pus verde (nu aveam viteza!) si o cucoana a deschis portiera aproape sa ne darame. Si-a cerut scuze si a spus: "nu v-am vazut! De ce nu ati facut ceva ca sa va vad?" Sa ma scuze ca nu am inceput sa latru sau sa cant la trompeta ca sa semnalizez existenta mea pe sosea! Datoria ei era sa se uite, sa se asigure. Hai ca deviez.... Va las sa cititi. Sa auzim numai de bine. My name is Sandra Lee and I was killed on August 23, 2003 by a right of way violator. It is hard for me to be patient with people who say "it was just an accident." There was my death to consider and it matters. Whatever happened has consequences and they are irrevocable and irreversible. Since I am the one that died, I think the truth is owed. I know you didn't mean to kill me but you did. The truth is that you didn't take the five seconds to look twice before you turned. You could have saved my life! The truth is that you weren't paying attention. You just just didn't see me. One very real truth is that over two-thirds of motorcyclist's deaths are caused by drivers, not motorcyclists. When one person dies it is a tragedy but when over 2,000 people die nationwide, it becomes a statistic. The unfortunate truth is that a lane change, casual red light run, untimely cell phone call or a driver's inattentive left turn can, and in my case did, result in death. The truth is that the motorcycling community makes efforts to educate the driving public about the presence of motorcycles on the road. We are putting up billboards and trying to gain attention in the media. We are lobbying state governments for increases in right of way violation penalties. The saddest truth of all is that our message continues to go unheeded by the general public. There is an attitude of indifference against motorcyclists. My life was reduced to a ticket for a right of way violation. Just maybe, the person who killed me will get charged with misdemeanor death by vehicle. Probably though, the insurance company and the lawyers will get the charge reduced to a right of way violation ticket. To them, the value of my life will be reduced to a $25.00 fine. The truth is that "misdemeanor" and "death" should never be used in the same sentence. The truth about that violation is that my life was forfeited. I can no longer be a wife, a mother or a grandmother. Because you see. sometimes when you kill a motorcyclist. you also kill a family. My husband understands that you didn't mean to kill me, but you did. The truth is that cars are smoother and more comfortable to drive. It is easy to forget that you are moving two tons of steel and plastic down the road. Inside that car of yours, you had air bags, seat belts and anti-lock brakes to keep you safe. I guess a collision with a six hundred pound motorcycle just wasn't very threatening to you. Now you understand or at least I hope you understand that one more look. just five more seconds. could have saved my life. The truth is there is an attitude of indifference by our legislators and our judicial system regarding matters of right of way violation. Perhaps they don't understand just how vulnerable I was. Perhaps no one believes that motorcycles have as much right to be on the road as other modes of transportation. It is time for legislators, prosecutors and judges to understand when dealing with motorists who cause motorcycle crashes that most of these "accidents" are preventable. I hope the final truth is from this day forward, you will tell everyone you know that if only you would have looked twice, if only you would have taken five more seconds, you could have saved my life.
  22. V-am vazut pe toti in Etrusco vineri. V-am salutat timid si am plecat. Poate data viitoare o sa am mai mult curaj. Numai bine
  23. Sambata la ce ora se pleaca de la arc? sau o ora aproximativa.... multam
×
×
  • Creează nouă...