Sari la conținut

Pegaso650Cj

Membru
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Pegaso650Cj

  1. Sigur ca da: vorbele nu mai pot schimba nimic, nu e nimic de invatat din accidentul asta, lasati-i sa se odihneasca. Inclin sa-i dau dreptate "preacuviosului" desi discursul lui e unul mult prea dur: cine nu invata nimic din accidentele astea isi merita soarta. Mergeti omeneste daca vreti sa suravietuiti! Si feriti-va voi cat puteti de ceilalti; cat de mult puteti! Inca o treaba geniala, dupa accident ,a fost aducerea familiei la locul accidentului. Poate femeia care plangea era chiar sotia insarcinata (aici recunosc, arunc, doar, cu parerea). Puteti sa-mi spuneti ca asa au vrut ele sa vada, sa se convinga; tot trebuia sa fie cineva sa le opreasca.
  2. da, aici e destul de clar ca nu e niciun marcaj.
  3. Nu ca as lua apararea cuiva, dar de unde pana unde daca e "Cedeaza trecerea" inseamna ca NU e linie dubla continua? E adevarat ca, in mod normal, daca ar fi linie dubla continua, ar fi si un interzis la stanga sau obligatoriu la dreapta. Dar cel mai bine e sa spuna cineva care stie zona daca este sau nu dubla continua, semnul de cedeaza nu e relevant.
  4. Ce frumos spus, cu autostrada ingerilor. minunat ... BA, TREZITI-VA si mergeti mai normal daca vreti sa supravietuiti, pt ca respect sau atentie sporita din partea soferilor nu veti primi prea curand!!!
  5. Salut, stiu ca s-a mai discutat, dar nu cred ca s-a ajuns la o concluzie ferma, asa ca intreb: Ce ulei imi recomandati pt pegaso 650 cube (ML00) din 1999, cati litri intra, de unde sa-l iau si o idee de pret. Am inteles ca recomandat este 5W40. Se aplica si la motoare uzate? Un prieten cu BMW 650GS are recomandat de producator 20W50 (castrol). Mentionez ca motorul spune ca are 29.000 km Multumesc.
  6. Pegaso650Cj

    Anunturi GARAJE !

    Caut loc in garaj pentru moto in Zorilor, preferabil in zona Lunii, dar ar fi ok si strazi mai indepartate. Astept PM daca are cineva un asemenea loc. Multumesc.
  7. Multumesc mult, o sa incerc maine impreuna cu un tip care se pricepe (ca nu m-as baga eu chiar singur). Va tin la curent cu evolutia. Deocamdata la cluj ninge (ca in toata tara, probabil), asa ca graba sa o pornesc s-a mai domolit --- Mesaj completat în 16 Feb 2008 13:54 ------------- Are, o sa incerc si varianta asta, desi recunosc ca ma tem ca n-o sa mai stiu cat am invartit de el si cam care e pozitia normala. Ca si cheie de bujie si eu folosesc o cheie din teava, care are la un capat 18 si la celalalt 19. Am luat-o de la Baumax cu vreo 15 lei, probabil se poate gasi si mai ieftina in alte parti. As vrea sa experimntez scoaterea bujiei FARA demontarea rezervorului. Oare ar fi posibil, daca tai cheia de bujie sa fie destul de scurta? sau sa stau pe posteriorul meu si sa fac la fel ca toata lumea?
  8. Salut. Sunt nou-nout atat pe forum cat si in lumea motociclistilor. Am permis din iulie 2007 si tot atunci mi-am luat un pegaso 650 Cube din 2000. Am incerct in acest w-end sa o pornesc. Am "ajutat" bateria cu cabluri de curent de la masina (asa incat electromotorul invarte f bine), am dat jos rezervorul si am verificat ca bujia da scanteie (ar fi si cazul sa dea, pt ca e schimbata prin octombrie-noiembrie), benzina curge din rexervor daca e pe ON si miroase in spate la esapament cand dau la cheie. Totusi, NICIO urma de "intentie" din partea motorului sa porneasca. Nu da absolut niciun semn ca ar face o expozie, cat de mica. Poate cineva sa-mi spuna ce ar trebui sa mai verific/incerc? Sau poate cineva sa-mi spuna pe cineva in Cluj care ar e pricepe la asa ceva si m-ar putea ajuta? Multumesc mult.
×
×
  • Creează nouă...