Sari la conținut

raulsv

Membru
  • Număr conținut

    56
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Carnet moto din
    2007
  • Numar Moto
    BV 10 XGM

raulsv's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sus pe munte sunt niste reguli pe care ar trebui sa le respecte si motociclistii, si ma refer la aruncatul cu pietre in vale. Ieri in zona de grohotis aproape de creasta Pietrei Mari a trebuit sa ma feresc de pietrele ce alunecau pentru ca grupul de motociclisti ce cobora de sus n-a mai avut rabdare trei minute sa eliberam traseul noi, cei ce mergeam pe jos. Poate fi destul de periculos sa te loveasca un bolovan de sus. Multumesc.
  2. raulsv

    Offtopic

    http://www.hotnews.ro/stiri-international-9628572-olanda-politia-arestat-56-motociclisti-din-clubul-satudarah-pentru-preveni-onfruntare-rivalii-din-hells-angels.htm
  3. raulsv

    Offtopic

    http://prinbrasov.com/2011/06/politia-brasov-va-organiza-o-intalnire-cu-motociclistii/
  4. Imi pare rau sa te dezamagesc dar probabil ca nu vei mai primi nimic altceva in afara de banii de la asigurare. Eu am patit acelasi lucru cu masina in februarie si mi-am primit dauna totala dupa doua luni si jumatate (reparatia ar fi costat mai mult decat dauna totala). Vezi ca cu cei de la asigurari poti negocia destul de mult. Cauta pe net : "Ordinul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor nr. 21/2009 pentru punerea in aplicare a Normelor privind asigurarea obligatorie de raspundere civila pentru prejudicii produse prin accidente de vehicule, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, Nr. 812, din 27 noiembrie 2009", si incearca sa nu te traga in piept prea tare. Eu am fost nevoit sa fac si o reclamatie la Comisia de Supraveghere a Asigurarilor cand am vazut ca tot nu vin banii si am fost surprins sa vad ca chiar m-au bagat in seama. Bafta.
  5. raulsv

    Offtopic

    /index.php?showtopic=472716
  6. inca un video: http://videonews.ro/action/viewvideo/11053...-unui-accident/
  7. Cel de la rasnov: http://www.pecailarasnov.ro/ Nu am fost foarte multumit de "programul" pe care m-au pus sa-l urmez. Am mers la pas cu un baiat care tinea calul de capastru. In alte locuri am mers singur, inclusiv trap si galop, intr-un grup ce avea un insotitor tot calare. Baiatul care imi tinea calul spunea ca la ei asa e regula, ca au multi turisti si le e frica sa-i lase singuri.
  8. Cum mergi spre Zizin, dupa intersectia cu centura, la vre-o doua sute de metri pe dreapta este o firma pe care scrie mare Rebels. Cei de acolo cred ca te pot ajuta.
  9. Am nevoie de ajutor sa-mi recuperez permisul suspendat
×
×
  • Creează nouă...