Sari la conținut

iulianMT-01

EX+
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de iulianMT-01

  1. TRAIASCA SI SA INFLORESCA INCALZIREA GLOBALA, CA NE AVANTAJEAZA, DAR NU PREA MULT SA NU NE PRAJIM . ASTFALT USCAT
  2. Vreau sa anunta-ti mai din timp cand e urmatoarea intalnire.Se pare ca incalzirea globala ne avantajeaza. ASFALT USCAT.
  3. Salut! Din pacate este un motor mai rar la noi,mi-as dori f mult sa mai pot schimba cu cineva catava cuvinte la obiect ,senzatiile sunt intradevar la extreme spun asta nu doar ca este detin eu acest motor ci si din parerile unor amici care s-au dat cu ea.Ei au spus ca e altceva !!!!! In sfarsit nu vreau sa plictisesc cu amanuntele dar incerc sa gasesc site-ul care ofera mai multe imbunatatiri acestui motor ,am aflat dintr-o revista ca la yamaha MT-OS rezervorul este mai mare cca 20l ceea ce defapt ii lipseste cu desavarsire altfel la cca 180-200km se aprinde martorul ceea ce-ti da fiori daca nu te orientezi la timpț
  4. Toata stima. Felicitari. Astept continuarea.Asta da plimbare si pe deasupra face toti banii.!!!!!!!
  5. Din manualul de utilizare top speed-210km/h,in realitate am inteles ca se duce undeva pe la 240 km/h dar lucru asta nu pot sa-l confirm deocamdata.In Germania este cel mai mare club MT-01 are aprox 500 de membri dar la intalnirile organizate de ei vin si din alte tari.La ultima intalnire au fost aprox 800 de MTisti ceva impresionant.Se alearga MT pe circuit in toata europa acolo unde exista circuit cel mai aproape este la Brano.Din Pacate in Romania dupa informatiile pe care le am mai sunt dcat doua MT-01 unul in Otopeni si celalalt in Timisoara...... asta e.Sa ne vedem cu bine la primavara.ASFALT USCAT SI SARBATORI FEICITE !!!!!!
  6. CREDE-MA IN REALITATE ESTE SI MAI SI . :wave CREDE-MA IN REALITATE ESTE SI MAI SI . :wave
  7. Multumesc de urare si i-ti doresc asfalt cat mai uscat .Sa ne vedem sanatosi la primavara. Multumesc la fel si I-ti doresc sa te bucuri cat mai mullt de zile insorite sau macar uscate pe doua roti .Sa ne vadem sanatosi la primavara Salut. Nu se stie niciodata daca ne vom vedea la vara o sa-ti dau ocazia sa te dai cu ea. Intradavar este rara la noi si caut de f mult timp un alt MT in tara dar nu am gasit.Pana atunci sa ne vedem sanatosi . Ce pacat ca pana la primava tace dar asta e .Sa ne vedem sanatosi. si cat mai multe zile insorite. Salut, Tine-te:-1760cm, 90Cp, 150Nm,264kg cu plinul facut, si totusi decat 15l rezervor, cu un consum mediu de oras de 7,5% fa si tu socoteala ,iar lipsa unui indicator de benzina te cam ia cu fiori cand se aprinde martorul,Dar asta e look-ul si bataia tobelor sunt inconfundabile si fac toti bani.ASFALT USCAT.
  8. O.k. tinem legatura oricum invitatie ramane valabila atata timp cat i-ti doresti. ACUM FIARA DOARME SI TOTUSI PARCA E PREA LINISTE.
  9. Multumesc de apreciere. Este un motor greu 264kg cu plinul facut,dar m-am obisnuit cu el .Nu-i place deloc la viteze mici 30-50km/h,dupa aceea devine un motor foarte ascultator din toate punctele se comporta extraordinar pe viraje trage la orice turati (la 3750rpm da tot) iar franele sunt ireprosabile despre acceleratie ce sa mai zic 150Nm.cand se va usca asfaltul te invit la o plimbare. It feeds on gasoline and air. Oil flows in its veins. It shakes the human soul with its soulbeat. A beat which is ever changing, in response to human sensuality. It is not an engine but a vital organ.
  10. Am ”reusit” sa fac primi 5000 km cu acest motor .La inceput am crezut ca nu voi reusi sa o stapanesc niciodata sau mai bine zis sa o pot folosi la adevarata ei valoare 150Nm !!!!!!!!,si numai 90CP ,dar cu timpul am inceput sa o inteleg si sa-i dau exact ce vrea ea . Un lucru de care pot sa fiti siguri este ca niciodata nu o sa te ia somnul pe ea de la ralanti si pana la.....3750rpm !!!! simti fiecare bataie si te face sa te simnti una cu ea. Un singur inconvenient din punctul meu de vedere AUTONOMIE EXTREM DE MICA max 180-200km cu un plin!!??? AAcum se odihneste mititica pe terasa dar in fiecare zi o pornesc pt sunetul inegalabil de fiara infometata.
  11. Daca se mai org. intalniri dati un semn altfel bag bestia la hibernat. ASFALT USCAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A incercat cineva sa comande dupa www.krax-moto. daca da vreu si eu amanunte
  12. NU STIU CUM SUNA UN MT-03 DAR SIMT SI AUD IN FIECARE ZI CU ASFALT USCAT CUM BATE UN MT-01. CE SUNET ,CE BATAIE UN ADEVARAT MONSTRU
  13. DE ACUM INAINTE NU O SA MAI ”CANTE ”MT-01 PANA LA PRIMAVARA .GATA L-AM BAGAT SA HIBERNEZE.
×
×
  • Creează nouă...