Sari la conținut

abells64

Membru
  • Număr conținut

    37
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    beldescu_adriansever@yahoo.com
  • Skype
    beldescu.adrian.sever

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Brasov nascut - Tg.Mures actualmente
  • Carnet moto din
    1994
  • Motocicleta
    HONDA 650 NTV REVERE
  • Numar Moto
    BV 10 NUN
  • Club
    INCA NU

Informații profil

  • Motociclete detinute
    HOINAR

abells64's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. abells64

    Local specific Moto

    Un local fain pe marginea DN gasiti pe dreapta dupa ce ati trecut de podul Barsei spre Feldioara pe dreapta, eu am fost de cateva ori, au papa bun, de bautura de orice fel nu se pune problema, camere de cazare idem iar loc de parcare pentru moto, nici o problema. Locatia si localul ca si terasa sunt destul de dragute si la indemana oricui, cred ca patronul este si flexibil pentru sugestii care ar aduce mai multi clienti din categoria moto. Cu stima.
  2. Salutare la toata lumea, Stie cineva daca ai categoria B de ceva ani mai trebuie sa dai sala?, eu cand am luat A-ul am dat doar poligon. Ma inereseaza pentru nevastamea.
  3. Cred ca Honda mea din imagine spune totul, de cand nu am mai postat pe aici am avut nefericirea si fericirea in acelasi timp sa am un accident cu ea foarte urat si sa scap cu viata ( pe forumurile din intraga lume modelul care-l am eu statistic nu a omorat pe nimeni si nici nu a fost mutilat iremediabil, am restaurat-o cu greu (dpdvd financiar), sunt foarte multumit de ea, dar la 52 de ani inca visez la un BMW K 1200 LT si daca o sa reusesc veodata sa-l cumpar la Hoda tot nu o sa renunt pana mor mai ales ca acum am una intrega (functionala ) ca piese de schimb. Ce am eu este genul de motor la care racordezi o conducta de benzina si dupa luni de zile de functionare te intrebi de ce continua sa mearga fara oprire. P.S. Doar daca esti membru de club scapi de chestia aia din profil ? "INCEPATOR"
  4. Salut, am avut in scoala generala (nr.3)un coleg si prieten cu porecla Disney.

    Scoala de soferi din Bartolomeu are parca un instructor bun,sau mai binefizis tine si cursuri mai speciale de indemanare in pilotaj

  5. abia astept sa plec in croaziera(moto)

  6. E motorul meu (Honda ntv REVERE din `97)si dupa cum vezi nu am cutii laterale(prea sarac) dar cred ca m-ar ajuta mult un tank bag in calatoriile care le fac cu nevasta. In loc de cutii laterale folosesc niste samare vechi din piele de 28 litri(de choper), m-ar ajuta si ca sprijin, am toata zona lombara cu discurile vertebrale tasate si uneori durerile sunt destul de mari.
  7. au si windshild pentru choper sau tourer
  8. Visam la una in limba romana( pasarea malai viseaza ), ti-am trimis un e-mail personal Mersi fain!!, ne mai auzim dupa ce citesti mailul.
  9. Sint brasovean, dar lucrez detasat de 6 ani in Tg.Mures, daca ai un mobil te pot suna cind sint in Brasov. Multumesc mult. Cu stima abells64 --- Mesaj completat în 02 Apr 2008 08:06 ------------- Multumesc, as fi foarte fericit daca ar exista si tradus, sper ca nu vreau prea multe.
  10. Caut manual de servis cu detalii constructive, tehnice... pentru Honda NTV Revere 650 V2 fabricatie 92
  11. Daca ai indoieli vis avis de masini BMW ia una din 1976 ca mine si restaureaza, daca nu vrei sa treci de 170, 180 Km/ora pe 4roti, e ok si confortabil, daca nu esti inebunit dupa checsti ultra moderne servo-abs etc.. tesimti foarte comfortabil si bine protejat ( pina in 84 se faceau destul de solide, iar la restaurare un tinichigiu bun o poate face mai beton decit din fabrica )
×
×
  • Creează nouă...