Sari la conținut

Geobhd

INACTIV
  • Număr conținut

    45
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.bhd.ro
  • Yahoo
    bma7983@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Brasov
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    BMW R1150RT
  • Numar Moto
    BV 20 BMA

Informații profil

  • Motociclete detinute
    YAMAHA FZS 600, Suzuki RM 125,YAMAHA SUPER TENERE XTZ 750; YAMAHA FJR 1300 A, YAMAHA FZ6-S

Geobhd's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutari oameni buni, De cateva zile am aterizat si noi de pe meleaguri straine si vreau sa va urez si eu drum bun spre casa, sa o felicit pe Bianca pentru curaj si rezistenta si asteptam sa ajungeti cu bine acasa. Sa dati un semn cu vreo doua zile inainte sa punem berea la rece .
  2. Tobe pt FZ6 va intereseaza baieti. Am avut unul pe care l-am dat si mi-au ramas tobe Leo Vince separat(actualul proprietar nu le-a dorit).
  3. Geobhd

    Reparatii sei

    Salut Darian, ceva poze pentru mine?
  4. Geobhd

    Reparatii sei

    Salut Darian, Sunt George de la Brasov cu FJR-ul, cum esti te-ai facut bine ultima oara erai un pic racit. Vroiam sa stiu in ce stadiu este seaua mea. Astept un semn.
  5. Drum bun Lorine si te rog ia notite ne trebuie pentru urmatoarea tura adica FLORINE, tastele astea
  6. Salut, Am exact aceeasi problema cu carburatoarele. Sunt sparte membranele. Cum pot lua legatrura cu Romi? Multumesc
  7. Geobhd

    Local specific Moto

    Uitati-va va rog la topicul ,,Intalniri,evenimente,excursi'' si subtopicul BARURI MOTO, cate lucruri frumoase se pot face doar intr-un loc ca acesta(evenimente, serii cu specific, actiuni caritabile, petreceri, revelioane si multe, multe alte lucruri). Mie personal cred ca un loc ca acesta ne-ar aduna pe toti cei care intelegem motociclismul si sa il transformam cu adevarat intr-un FENOMEN.
  8. Geobhd

    Local specific Moto

    Nu credeti ca in aceea locatie cu ''specific'' putem pune de exemplu pe un monitor sau proiector imagini ale ultimei calatorii. Credeti ca intr-un local altul decat ''specific'' ati putea face acest lucru? Numai in ideea ca sunt sigur ca sunt multi care impartasesc deja aceasta idee, eu cred ca trebuie doar un proiect.
  9. Geobhd

    Local specific Moto

    Salutare tuturor pasionatilor de motociclism. In timp ce citeam intr-una din zilele trecute la capitolul ''Unde ne intalnim vara, iarna?'' despre locul unde se fac intalnirile in perioada asta de iarna si binenteles vara deja cunoscuta zi de Miercuri nu am vazut in toate scrierile si o locatie anume una care ar completa si in aceleasi timp din punctul meu de vedere ''uni'' laolalta aceasta comunitate de altfel mica dar in continua crestere. Ideea este ca cel putin in topicul cu ''Iarna'' cam fiecare isi da cu parerea ''unde sa ne intalnim '', ''unde bem o bere'' samd. Din ce am observat sunt aceleasi persoane care initiaza astfel de intalniri si cred ca aceleasi persoane se si intalnesc(5-6 cred). Daca citim topicul domnului Florin (FLR-BV) ,''Telefoanele Brasovenilor'' sunt inregistrati cred ca aproape 80 de pasionati cei care au scris in topic, sunt clar mai multi, dar se intalnesc iarna 5-6 care cred ca sunt si mai apropiati ca si relatie de prietenie sau ma rog. Probabil o sa va intrebati cine este tipul care a initiat acest topic si ce vrea, ei bine sunt nou in aceasta comunitate mica din Brasov de motociclisti si am vazut ca aceasta pasiune exista, dar nu exista un loc care sa-i aduna laolalta.Imi spunea cineva dealtfel implicat in fenomen ca idei au mai fost si ca problema ar fi cum sa-i adunam pe pasionati intr-un loc. Sigur uni ar spune ia uite si la asta vrea sa faca bani cu treaba asta in vremuri de criza . Ei bine nu cred ca despre asta este vorba credeti-ma. Asadar asa cum se si intituleaza topicul am curiozitatea sa stiu si nu cred ca numai eu daca ar exista un loc in care sa te poti intalni indiferent ca ai o pasiune pentru motoarele de strada, enduro sau choper sa fie un loc unde ''bursa de vanzari'' sa fie pe un panou, problemele de la motor sa stii ca cineva te poate ajuta si foarte multe pareri impartite intr-un alt fel decat pe forum. Asfalt uscat si sa ne vedem sanatosi pe sosele,coclauri , si de ce nu intr-un bar la un suc.
  10. OK. Eu in ziua cand am adus-o pe Yamaha din Germania.
  11. Geobhd

    Suzuki RM 125

    Mi-am luat apsolut tot(cizme, armura, genunchere, casca). La ce te referi ca si setari, de exemplu cel de la care am luat-o era mai inalt(1.85) si moto era ridicata din amortizoare imi spunea el. Eu ca si inaltime(1.75) ma urc greu pe ea, mai ales cu toate alea pe mine. Omul a spus ca pot sa o cobor din amortizoare dar nu m-am bagat ca nu stiu exact cum. Daca stie cineva cum ? Protectii pentru moto de unde pot sa le iau?
  12. Geobhd

    Suzuki RM 125

    De curand am achizitionat o suzuka RM de 125 si pentru ca este prima oara cand ma dau cu asa ceva si o sa o bag in toate alea prin paduri si campuri ma gandeam sa intreb de ce ar trebui sa am grija pentru a o proteja cat mai bine. Am cumparat spray de lant, amestecul de benzina cu ulei il fac la recomandarea prietenilor cu Motorex, am solutie pentru curatarea filtrului de aer Putoline. Binenteles am luat in calcul si eventualele trante cand probabil am sa mai rup un plastic de pe ea si trebuiesc inlocuite. In caz de ceva mecanic bun stie cineva si eventuale piese de pe unde?Multumesc
  13. Salutare, Am primele poze cu suzuka de cross. La primavara fac si cu cea de strada din dotare. Toate cele bune si asfalt uscat(la primavara)
×
×
  • Creează nouă...