Sari la conținut

StreetFighter69

Membru
  • Număr conținut

    258
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de StreetFighter69

  1. Depinde de modelu de furca ca sunt modele care sunt facute cu cursa moarta in care bate si depinde daca nu s-a umblat in furca de posesoru anterior si sa fii uitat sa bata ceva scoti telescoapele afara si le intorci invers si curge uleiu din ele daca vrei varianta simpla si pe urma le mai plimbi sa se scurga tot si le lasi 10 min intoarse invers sa se scurga tot bagi 300 ml motorina spalale bine si bagi ulei nou !! succes la operatiune!~
  2. Scurt In 30 Min se schimba ulei semeringuri si impacheteaza la loc ulei 10w ii cam slab pt limitatoare! se baga exact 470 ml intr-un telescop eu am bagat ulei hidraulic prista si de 4 ani nu am treaba cu telescoapele fata, chiar se comporta frumos! Eu chiar nu stiu de ce chei vb voi? ii surub sus ii inbus jos si gata au iesit???? Deci chiar ii o operatiune simpla si scurta maxim 45 min daca mai stai si la tigara:D Poi daca motoarele de dr sunt gandite din fabrica sa mearga rotund si bine deabea la 110grade poti sa pleci si pe blana de pe loc ca il distrugi , reglajele la el le faci cand motoru este cald ca-m la 90grade nu la rece si ce-l mai de durata motor este cel care il pornesti si merge timp de 6-8 min sa se incalzeasca! De retinut! Succes!
  3. De acord cu tine si eu la fel folosesc! Dar 20w50 si nu consuma !
  4. Motorex ii ok care sunt uleiu-riile de proasta calitate sunt repsol castrol aral s.a. ulei care ii ok pt dr este valvoline (patineaza un pic ambreaj-ul de la el), motorex si elf , ok daca spui ca is OEM ii ok sa nu fie AFM iti urez calatorii placute fara stres SM
  5. Piesele pe care le-ai enumerat trebuie sa coste in cap si coada 1122 de euro daca sunt piese originale , daca sunt AFM se numesc Carpeala sincer la motor cu racire pe aer pana la 25 000 km se baga 10w40 cand este noua dupa 25 000 km se baga 20w50 pt o mai buna ungere si motul pt dr este crima curata succes la ''reconditionare''!
  6. Salut dupa atata timp revin inapoi la enduro de dr-ist cu vechea mobra si cu cateva modificari motor de 600 cu piston si segmenti de 650 motoru un pic mai comprimat chiuloasa slaifuita si ceva ture mai multe, evacuare sub sa,mai trebuie sa il vopsesc la sf lunii!
  7. Salutare! Deci cum spunea si domnu Lupu pt probleme legate de dr-urii mai rascoliti topicul si pt pese am 6 dr-urii la dezmembrat !! daca aveti nevoie sunati la 0743317510! razvan
  8. Relantiu la un dr se tine intre 1000 si 900 de ture asta la un motor BUN motoru cu socu tras la jumate la a2pedala porneste si se lasa pana ajunge cam 60-70 grade
  9. cu 40 ron! Mesaj completat ax cu came+pinion=150 ron! mi se pare ok in comaparatie ca un sh ii 100 euro ?
  10. Am cabluriiiiiii de km cate vrei Mesaj completat Dr-uriile de650 sau dat aprilia mai am rotile
  11. Salutare!!!!!!!!! vand tot! dezmebrez 3 suzki dr 600 anii 87-90 modelele 600 S and R( 2 in stare functionala) Dezmembrez 2 modele dakar 650 anii 92-92 ( 1 functional 1 mai am doar motoru si telescoapele si ceva maruntaie+cadu acte neinmatriculat) Aprilia pegaso an 96 fara acte de offroad neinmatriculata gilera rc 600 din 98 functionala fara carenele de fata tip dakar facut off road pornire pedala & bumb Daca este careva curios de ceva ma gasiti la nr de tel 0749137575-alin Drum cu mult noroi!
  12. La mine nu ai sa vezi motociclete de vanzare!!!
  13. Ce rost are sa va aburesc cu honda cati km a rezistat ca eu oricum nu o laud,, I HATE Honda'', eu am ramas cu dr fara ulei intro padure prin banat si cam 180 de km am mers fara ulei ca am picat cu furtunu de ulei intro creanga si la rupt si canci ulei si aia 180 km OFF ROAD cu namol de 20-30 cm si mam ales cu 2 tacheti polizati atata tot!! Parerea mea e ca vechiturile au piesele mai rezistente!! cele din 94-95 in jos!!! Asfalt uscat voua
  14. DA mosu am uitat eu am 110 W cu pornire la pedala , tu ai cu electromotor si scoate mai mult dar mare grije poate poate il impingi!!!
  15. Iti termina bateria in 10 min am experimentat!! eventual daca pui 2 bateri si 2 relee de incarcare aprinderea suporta sa-ti incarce 2 bateri!!!
  16. Bene man, un om cu un salar de 900 ron , isi cumpara un tt ttr dr klx klx pegaso dominator! Si asa cu salaru ala deabea deabea isi cumpara! Din 50 de motociclisti 1 isi ia unu in rate NOU din 10 motociclisti 8 au rate in banci! E ceva norma sa ai rata in tara asta si sa te plimbi cu ratia si cu un jaf!! Usor de zis greu de acceptat!
  17. Nu cred ca cineva de aici de pe forum cu sotie si 2-3 copii is permite sa cumpere unu din cele 3 exemple!! eu unu nu am buget mai mare , decat sa-mi mentin dR-ul pe linia de plutire
  18. Mda ai cam avea dreptate in 2 chesti dar am un amic care are honda F2 si a mers aproape 2000 de km pana ia picat distributie!
  19. Salutare , aici nu-i subiectu meu nu-s sportiv ,dar am cateva intrebari, fara resentimente: 1. De ce americani prefera mai mult Kawasaki si Harley?! 2. De ce nemti prefera Ktm si GazGaz, Tm,Buell?! 3. De ce englezi prefera Triumph si Cagiva?! 4. De Italieni prefera Husaberg si Husqvarna?! Cine poate sa-mi spuna de ce lucruriile de alta data nu-s facute la fel si in ziua de azi?! Spre exemplu ulei Motul (10 Producatori de aditivi pt el) ! Ciudat nu ??? De ce nemti nu au lasat pulimea sa faca aditivi pt castrol??? Ok dar scump Prefer un ulei ieftin schimbat la 2000 km (valvoline) , Tipu cu honda cu motoru bulit la km pe care-i avea, motoru ala trebe sa mearga si 3000-4000 km fara ulei pana incepe sa troncane de parca se rup piese in el! Nu sa se blocheze! Gandirea a ajuns la fel si la japonezi copiata de la americani ,,Noi construim pentru a se consuma si pe urma pentru a se arunca si inca odata cumpara'' -Crearea fortei de munca! A si precizez toate piesele stau in ulei! Nu numa cuzineti biela si partea de sus nu se mai pune le socoteala?? sau acolo se unde cu apa ? Oricum ai patit nasoala faza cu honda ,fratemiu a patit cu un crf450 din 2008 !! Si stiu ce inseamna Any way! I Hate honda!
  20. Pune si u mosu 2-3 poze cu Dr-ul, si am si eu o problema un preten bun ,mi-a pierdut cheile de la blocaju de la ghidon si cel din cadru si cel ce sta jos sub jug si am intrebare .! Are careva pe acasa unu de sub jug cu cheie sau stie cine are asa ceva ?! Contra cost bineintales!!
  21. Saluatre eu am modelu de Dr600s din 89 cu frana pe tambur dar iam facut cu frana pe disc de la 650, si vorba ta lupu ce se mai ridica in a 2-a pe o roata!!! Si ma intereseaza pe mine modelu!! Nu daca este modelu S.
  22. Nu merita sa pui ventilator !! NU AI CUM SA CALEZI MOTORU !!Credema !! Daca de aia tie frica si vrei sa pui ventilator vinde-l si ia-ti klr sau altceva!! Daca era cu ventilator era gandit din fabrica !! Logic
×
×
  • Creează nouă...