Sari la conținut

zigzag

Super Membru
  • Număr conținut

    1.656
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de zigzag

  1. 1 oră în urmă, cozmino a spus:

    Sa o stapanesti sanatos!

     

    S-a rezolvat problema cu slave cylinder. Eu nu as da banii pe Oberon.

     

    Ptr inceput:

    - scut: Outback Motortek sau alte variante.

    - crash bar vad ca ai deja.

    - Fuel dongle si side stand dongle (Fueldongle.es) . Daca te lasa senzorul de cric pe off, la astea noi nu o mai rezolvi cu legat fire intre ele. 

    - o evacuare. Cea stock se incinge foarte tare. 

    - far: fie pui un h4 mai serios sau iei un far cu led de la chinezi.

    - placa ptr bagaje (3dmoto.pl si altii). 

     

     

    Multumesc pentru urare si sfaturi!

    Acum 1 oră, ERU a spus:

     Nu vreau sa ma apuc de povestit despre vara trecuta ca ii stric omului zen-ul.

     

    Te ascultam cu interes. Hai, strica-mi zen-ul :)

  2. Acum 5 minute, ERU a spus:

    Angi te-a mancat interfesier inteleg.

    Iti recomand sa dai comanda de un slave cilinder [oberon] preventiv, al meu nu a prins prima revizie.

    Daca vrei mai am si alte sugestii, dar intre timp nu mai sunt posesor. ;) 

     

    Multumesc pentru sfat! Stiam de problema dar speram sa se fi rezolvat pana acum. Orice alta sugestie e binevenita. 

  3. Acum 2 ore, hora09 a spus:

    Aicea as vrea sa nu mai vad :)

    Bun, deci, fiidn in cautarea unei mobre mai usoare, avand in minte doar coclauri (da nuc hestii sf, dinastea de oameni normali) sunt complet bulversat legat de ce vreau/imi trebuie 
    De la 300 la 700cc.. deci acopar prea multe, stiu doar ca nu vreau chestii lesinate.

    Si azi dimineata ma uitam la gasgas-ul asta, 690 si 701 - inafara de pretul de lista momentan, inca, nu stiu, care e diferetna, pare ca sunt aceleasi suspensii, motoare. alea alea.
    A! Si vreau totusi sa merg cu ea pe strada, macar in ritm cinsist, fara pretentii de 790/890. Si cu un schimb de ulei la caetva mii de km e ok, nu dupa fiecare iesire.

    Crf 300 e bestial cum ziceai la cat de bicleta este in padure, da au uitat sa ii puna cai si cuplu, plus suspensia standard pentru kg mele este.. gluma.
    Nu am avut ocazia sa ma dau cu 690-700-701 in padure, doar cu 690SM.. da nu am ce sa inteleg asa

     

    Ai putea incerca un cfmoto 450mt. Eram hotarat s-o iau dar am zis sa nu cumpar pe nv. Pare destul de misto pe hartie si designul f reusit. 

    Screenshot_20240419_135621.jpg

  4. 1 oră în urmă, Kristian K a spus:

    Strange gasca,dar da si niste impresii personale. :)

    La 1.85 stau bine pe ea comparativ cu cealalta mobra din dotare (crf300l) pe care stau destul de adunat. Distanta dintre șa si scarite e confortabila si se simte cumva "aerisita". In schimb saua e naspa, va trebui s-o dau la modificat.

    La prima impresie, parca crf se simte mai manevrabila si mai usoara.

    Inca nu am tras tare de gaz deoarece e in rodaj, dar ce am simtit pana acum e suficient pentru mine. Cica are vreo 74 de cai care zic ca sunt mai mult decat suficienti pentru un dual-sport.

    Comparativ cu un x-challenge (am avut in trecut), e mult mai vesela, livreaza puterea mult mai repede si se simte mai distractiva.

    Dar daca as pune-o in balanta cu husaberg 450 spre ex, e mai grea si mai putin manevrabila iar caii in plus nu se simt prea mult.

    Pe sosea sta bine dar nu m-am dat cu viteza mare, maxim 100 la ora in depasire. Cum spuneam, fac rodajul.

    Pe coclauri n-am apucat s-o scot. Momentan sunt in stadiul de accesorizat cu ceva protectii. Dar, cum spuneam si mai sus, cred ca crf se simte mai usor si manevrabil.

    Practic, motocicleta asta e un ktm690 cu alte carene. E din familia ktm690 - husqvarna 701.

    Nu stiu cu fiabilitatea cum o sa stea. In trecut am avut un lc4 640 care mi-a facut ceva probleme. Vedem

  5. La 09.05.2023 la 9:13, frankone a spus:

    Salutare, ar ajuta sa mentionezi si inaltimea/greutatea ta, daca zici ca tie iti e mare..

     

    Salut!

    185cm cu 95kg

    Nu mi-e maaare. Mi-e putin mare. As putea s-o port dar ma enerveaza jumatatea aia de numar mai mare. Ma oftic, c-am dat 850 de lei pe ea..

     

    Va rog nu-mi mai trimiteti mesaje pe site deoarece intru extrem de rar. Va rog sunati-ma.

  6. 1 oră în urmă, textoru a spus:

    Pentru TET -RO cu 300L nu ai neaparata nevoie de benzina suplimentar. Ai autonomie de vreo 200-250 km. Eventual poti folosi un PET de 2 litri agatat pe undeva pe bagaj. Pentru TET-MK, GR sau BiH , se schimba un pic treaba. Referitor la suspensia spate, am citit pe AdvRider ca s-ar potrivi shock-ul de la KTM LC4.  Daca gasesti unul din vreo dezmembrare, la un pret decent, merita sa faci un upgrade. In ce priveste furca fata, eu am schimbat la Rally uleiul din 10W in 15W si e o diferenta majora. In bine. 

     

    Tet ro am facut acum vreo 3 ani. Anul asta o sa fie tet grecia si cred ca voi avea nevoie de benzina suplimentara pe anumite portiuni.

    Pentru furca am cumparat 20w dar mi-a fost lene sa-l schimb. Urmeaza.

    Cat despre shock, momentan am strans preload-ul la maxim si nu se mai lasa asa rau cand ma asez pe ea. Acum sa vedem comportamentul la coclau. N-am apucat sa ma dau cu ea prea mult. Daca nu e dezastru, posibil sa nu-l schimb. In general sunt omul care se adapteaza la ce are.

     

    Ma intreba un coleg de forum despre rezervorul suplimentar. Pun aici link-ul poate ajuta si pe altii.

     

    https://www.aliexpress.com/item/1005005178973764.html?spm=a2g0o.productlist.main.5.6b9d79f7ihA8cT&algo_pvid=d715590f-0461-45f7-9beb-8b9f66d2ab27&algo_exp_id=d715590f-0461-45f7-9beb-8b9f66d2ab27-2&pdp_ext_f={"sku_id"%3A"12000031990070557"}&pdp_npi=3%40dis!RON!2064.66!1651.74!!!!!%4021021d7b16804517781582743d06d0!12000031990070557!sea!RO!806635262&curPageLogUid=cKI9LOVHnS52

  7. Acum 4 ore, ERU a spus:

    Cum de nu ti-ai luat Rally ?

     

    N-am luat-o de noua. Asa s-a nimerit. A aparut anuntul pe olx, mi-a placut si am luat-o. E ok si asta. Daca plec in Mongolia :) si o sa am nevoie de benzina mai multa pot sa iau de la fratii chinezi rezervorul suplimentar de 5L facut special pentru crf si ajung la aceeasi cantitate de benzina pe care o are rally. Pentru tet-ul de anul asta o sa am o canistra de 2.5 L care o sa stea pe locul pasagerului.

  8. Acum 18 ore, ENEOS a spus:

    Și încă nu v-a luat la 3 păzește nici un club "true"? Că s-au mai văzut cazuri...

     

    Pai nu e cazul. Se fac personalizate doar pt intalnirea din acel an. In fiecare an sunt diferite. Si oricum nu prea-si fac oamenii. Din nici nu mai stiu cate intalniri cu ei, am cumparat tricou doar o data. Si asta mai mult ca sa-l scap macar de unul pe baiatul care le facuse. Ramasese cu cateva si, fiind cumva de unica folosinta, nu avea ce face cu ele. 

  9. Pentru cei cu peste 20 ani vechime, adica adevaratii moto-veterani. Faceti-va un grup pe whatsapp doar pt voi, fara simpatizanti sau altii, si organizati-va acolo, fara sa stie toata planeta. Stabiliti reguli si intruniri doar pentru voi. Nu e nevoie sa fiti multi. E nevoie sa fiti prieteni, fara sedinte, voturi si sefi. Nu cred ca e asa de complicat sa cadeti de acord prieteneste unde veti face urmatoarea intalnire. Si mai spun o data, nu trebuie sa stie toata planeta ce faceti voi 😉

    Spun din experienta. Sunt intr-un grup de motociclisti care pe whatsapp insumeaza 71 de membri. Nu este un club propriu-zis. Nu se poarta embleme si nu exista niciun fel de insemn al grupului. Pur si simplu ne intalnim de 4-5 ori pe an si petrecem ca prietenii. Pentru cine vrea, se mai fac tricouri sau abtibilduri personalizate pentru intalnirea respectiva. Asta e tot. Toate discutiile se poarta pe whatsapp si mereu au fost ok. Se intreaba cine se ofera sa organizeze urmatoarea intrunire, se stabileste data si asta a fost. Cei nemultumiti de data sau locul ales de organizator nu participa. N-ai sa vezi discutii aprinse ca de ce nu se face dincolo sau la alta data. 

    Ca sa scapati de toti bagatorii de seama si neavenitii, incercati si varianta asta. Discutiile pe forum nu par productive. 

×
×
  • Creează nouă...