Sari la conținut

cucu bau

Membru
  • Număr conținut

    381
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    BUCURESTI
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    Joiana
  • Numar Moto
    CUC
  • Club
    Pasarile Solitare

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki hayabusa

Vizitatori Recenți Profil

639 citiri profil

cucu bau's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare tuturor, nu prea am mai postat pe acest topic dar asta nu inseamna ca nu mai citesc ce se intampla. Ma lasat mut incidentul lui Cristi si al sotiei lui, mai ales ca am vazut reportajul la stirile pro tv si nu am stiut ca este vorba despre ei, Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!!!!!! Daca eram in dubii daca anul viitor cand o sa-mi creasca piciul mai mare sa imi iau busa 2008 sau suzuki intruder acum sunt hotarat sa nu imi mai cumpar busa, vom vedea daca va fi intruder sau nu. Viata e asa de frumoasa si merita traita, ce e cel mai nasol este faptul ca ne plac motocicletele si nu putem sa ne lasam de ele asa usor.......dar vad ca la noi in tara nu exista nici pe departe respect pentru motociclisti si nimeni (soferii) nu se gandesc cat de fragili suntem in trafic, unii chiar intentionat se comporta ca niste huligani in trafic. Respect celor care raman dedicati cauzei Hayabusa si plimbari cat mai lungi si fara incidente! R.I.P Cristi si Gabriela
  2. So, deci asa??????????? Ma durut capul si mi-a venit sa vars de nervi, 3 zile, dupa ce mi-a spus ce a patit Joiana, de, cica s-a intamplat dintr-o data! Mobra mea care abia ii schimbasem toate alea prin ea.........s-a dus dreaq, l-am rezolvat cu ajutorul unui alt prieten sa-si ia alt motor pt ea DAR.......! Pacat de ea, daca nici aia nu a fost mobra intretinuta si buna........atunci.....!
  3. Abastru cu Negru, era busa mea cu noul propietar! Sper sa faca km mai multi decat am facut eu. Nenorocitii de la RAR i-au facut rezervorul praf cu firul de la aparat, cand au fotografiat-o. Cred le rupeam trompeta....! Acum mai trebuie si un tankbag sa acopere alea. Nenorocitii.....si cu nubira mea la fel, cand au inchis capota au apasat ca niste carnati si mi-au indoit capota.....ce sa le faci....? TARANIIIIIII, hai ca m-am inervat .....va las Si cum ar spune Morrisson: Numa' bine... si sa ne vedem cat de curand (de fapt sa va vad cat mai curand pe sosea doar anul asta sper) si fara incidente.
  4. Ai inceput direct pe busa??? pe bune?!

  5. Salut man si sa o stapanesti sanatos, daca ai nevoie iti dau eu si galeria originala si tobele le am la un prieten (a avut nevoie de ele tot pentru RAR) daca nu reusesti sa o rezolvi iti dau si galeria si tobele stock! Succes!
  6. Sal all, citesc topicul asta cat mi se usuca amorsa si ma apuca toti dracii din lume, javra aia de mobra blesteama de zor de sub scara invelita in husa lu' TNG, (nici nu i-am spus ca o scot la vanzare) si ma puca dracii si mai rau si ma duc sa dau la tavan o mana de alb. Fucking shit!
  7. Bv man, foarte tare pana la urma tot ai plecat, vezi!!!!!!! Ai grija si asfalt uscat!!
  8. Sal, circuitul abandonat este pentru enduro sau pt ss?
  9. La multi ani Capitane, sanatate si toate cele bune!
  10. Hai salut, cu baia TNG te ajuta cel mai bine, si eu am patit o la fel, stie Geo ce face si face bine, cat despre bord cred ca a suferit vreo bubuiala vreodata de iti arata asa, posibil sa si revina sau .....nu, pe mine ma lovit unu o data cu masina usor, ne am sters, ma lovit exact in dreptul semnalului si kilometrajul a ramas blocat pe la 70 de km la ora ca atat aveam si dupa ce am mers un pic si a reveni, repet nu ne am lovit tare, nu am cazut sau alte nenorociri dar s-a blocat si dupa si a revenit, dar acolo unde arata km nu s-a dereglat, poate isi revine dar daca ajungi la TNG il aranjeaza el nu se poate!
  11. Sal all, bine ai venit Capitane, ne anunti cu casa de vacanta sa punem pe buse cauciucurile de enduro!
  12. Salutare all, o informatie de ultima ora, m-am hotarat sa vand mobra, daca auziti pe cineva interesat, please let me know! Am ajuns la concluzia ca mai bine sa o dau cuiva care si merge cu ea ca la mine mai mult zace degeaba ii cumpar eu mereu lipstick si deodorante daca sta in garaj! Numa' bine! (cum zice fratele Morrisson)
×
×
  • Creează nouă...