Sari la conținut

gabra66

Membru
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de gabra66

  1. salut!mai ai ghetele?!m-ar interesa pe mine daca le mai ai
  2. salutare!fost proprietar de pegaso pana anul trecut in sept.foarte multumit am fost de ea,multe drumuri si mii de km facuti cu ea si nu doar singur ci si cu nevasta si bagaje.am bagat aproape 18 mii km cu ea si pe coclauri si pe drumuri bune,autostrazi etc.vibratiile la viteza mare nu prea-mi conveneau in rest super motor,tragea de moarte.acum sa zic ceva legat de pornire iarna si tin sa precizez ca io unu nici atunci nu o prea lasam,motocicleta fiind sg meu mijloc de transp,nu am decat categ. A,asa zicem de pornire,uite cum faceam io tot invatat de cineva,deci:socul tras la maxim si cu o carpa ceva sau cu mana astupam gura de la filtrul de aer cauciucul ala de sub sa si credetima ca o lua garantat de la prima nu a doua sau a treia,incercati si voi asta si sa-mi spuneti de nu am avut dreptate numai bine si ne-om mai auzi,cu bine sper,ceau!
  3. salutare c-un cauciuc de fata 110/70-17 ma poate ajuta cineva?! nu gasesc c-o da dracu imi trebuie unul cat de cat bunicel.c-al meu are o taietura nasoala
  4. vand diverse piese provenite de pe o Fantic Motor 300 Trial: -furca fata completa(telescoape,juguri)- 150 RON -roata fata 21" cu disc si etrier-75 RON -far-20 RON -aripa fata-20 RON -telescop spate-70 RON -scarite-20 RON -bobina Ducati-70 RON
  5. ma intereseaza pe mine pinioanele alea ,tocmai sunt in plina resytaurare a jupiterului meu,pm pls daca le mai ai
  6. le vreau io ,se nimeresc la planeta 5 dupa cate stiu eu si am o planeta 5
  7. ma intereseaza pe mine daca-i mai ai(pt un prieten de fapt ,nu pt mie,tipul renoveaza un jupiter 4)
  8. sal,m-ar interesa pe mine,tot din craiova sunt si eu,le mai ai?!
  9. Odihneasca-se in pace! desi nu l-am cunoscut vreodata sunt profund indurerat,a fost unul de-al nostru!!! pt cei ce l-au cunoscut,sincere condoleante,nu-mi pot imagina durerea din sufletul vostru!!!
  10. salutare omule! daca te intereseaza am un motor de ij 56 refacut complet ,ambielaj,piston,segmenti,puii mei tot ce trebuie.motorul nu a fost rulat deloc pt ca nu am mai apucat sa duc la bun sf ceea ce aveam de gand iar acum nu ma mai intereseaza,am renuntat la proiect.daca te intereseaza lasa-mi un PM si mai vbim.pa!
  11. Salutare omule!M-ar interesa pe mine Ij-ul daca ma poti pune in legatura cu omul......
  12. cu tot respectu,fratilor eu zic ca nu se merita!motoare vechi,piese gasesti in pod si daca le gasesti pe la diferiti care aduc cica asa ceva,alea sunt facaturi.nu vreau sa dau exemple,nume dar asa-i,cel putin in cazul meu asa a fost,mai mult m-am chinuit si inka ma mai chinui cu jupiter 3-ul meu,e frumos,il iubesc dar prea m-am chinuit cu el!
×
×
  • Creează nouă...