Sari la conținut

condor

Membru
  • Număr conținut

    37
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    D
  • Carnet moto din
    2004
  • Motocicleta
    Triumph street triple
  • Numar Moto
    .....

Informații profil

  • Motociclete detinute
    honda kawa triumph

condor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. condor

    Noul BMW S1000XR

    Fenomenala e si gramatica pe care o folosesti.Manelistii sunt foarte mandri de tine.
  2. Nr. de inmatriculare "de sezon" exista in Germania. Am avut, asa ca stiu ce vorbesc. Este la alegerea fiecaruia pe ce perioada vrea sa faca acest numar de inmatriculare, respectiv pe ce perioada vrea sa circule.poate fi de la o luna pana la 11 luni( 12 luni e deja nr normal, pe tot anul). Avantajul ar fi o asig mai mica, in functie de perioada dorita bineinteles, si cred ca si impozitul ceva mai mic. Dezavantajul e ca nu poti merge cu vehiculul decat in perioada pt care ai optat, logic. Daca ai asigurare casco sau"tail casco", adica ceva de genul juma` de casco, asigurarea contra furtului, de incendiu si vandalism e valabila si pe perioada cat nu ai voie sa circuli. Desigur treburile cu asig sunt foarte complicate si ar fi de discutat la nesfarsit.Asta e cam in mare cu asig. Cat despre nr sezonier, adica placuta de inmat., va aparea pe ea in plus prima si ultima luna cand e valabila asig si respectiv cand ai voie sa circuli.
  3. Una din pernutele castii nu se mai umfla.Cealalta nu are nici o problema, functioneaza normal.Pompita e si ea buna. Intrebarea mea e daca a mai patit cineva asa ceva.Si daca se poate repara.Casca e relativ noua, dar nu are garantie (situatie mai complicata). Multumesc anticipat!
  4. condor

    Benelli TNT

    Cu ce impresii termini acest sezon petrecut pe TnT? M-ar interesa mai mult ce probleme ai avut cu motorul, daca ai avut.De tinuta de drum sau comportamentul motocicletei vreau sa aflu singur intr-un drive test, asa ca m-ar interesa mai mult cum se comporta petermen lung, dar niste pareri, chiar si subiective,nu strica.Ma tenteaza de ceva timp modelul acesta dar nu am gasit nici un posesor cu care sa discut.Multumesc!
  5. condor

    BMW

    Mi se pare ca merita si bmw un topic separat.Nu sunt mare fan BMW dar respect firma pt ceea ce face pe piata moto. Acum continui discutia despre noul model caruia paparazzi au reusit sa-i faca cel putin 2 poze, cam neclare ce-i drept.Se pare ca va pastra farurile lui S1000 RR incastrate in masca de plastic, deci ceva in genul Tuono.Cele doua poze si ceva comentarii:http://www.bikesales.com.au/news/2012/road/bmw/bmw-s1000-naked-bike-spied-30790
  6. Dupa cum am zis si mai sus nu mi se pare sorect sa vd de BMW pe topicul panigale.deci mut discutia pe un topic nou.
  7. BMW pregateste o surpriza pt 2013: un streetfighter. Il vor dezbraca pe S1000 RR si vor intra in lupta marilor streetfightere. Noul model se va numi S1000 RS(sau SR). Pozele spion nu sunt prea clare, sau nu am gasit eu prea clare. http://www.kuwaitmoto.com/ Sper ca BMW sa dezvaluie modelul la salonul de la Koln in octombrie. PS: Stiu ca nu prea e corect sa vb despre BMW pe topicul Panigale, dar nu am gasit altul.Ar trebui sa vb separat de BMW ca sunt destule de spus.
  8. Vrem poze cu pinguinul.Dar sa le postezi la sectiunea FUN. Cum povesteste el despre el insusi la persoana a 3-a. Zici ca e Becali. Oare el crede ce spune? Nu vreau sa te jignesc colegu, dar cand aberezi asa ne faci indirect prosti. Adica daca tu crezi ca 99 la suta din cei ce citesc pun botul la SF-urile tale, te inseli. PS: Nu incepe sa te certi cu mine sau sa ma jignesti sum faci cu vechii tai ”amici” de pe forum, ca nu iti voi rasp.Vreau doar sa te ajut sa-ti revii
  9. Cam astea sunt si concluziile unui megatest (cum i-au zis ei) facut de revista motorrad din Germania intre toate supersportivele momentului, test facut in trei etape, atat pe pista cat si pe strazi. Au clasat bmw primul in testul de strada, urmat de aprilia si de ducati(ma gandesc ca nu a fost o simpla plimbare).Pe circuit au pus aprilia pe primul loc urmata de bmw si panigale. Acum daca expertii care se agita pe acest forum stiu mai bine .... Parerea mea e ca cei care au vandut ducati panigale sunt cei de la design impreuna cu cei de la marketing-ul companiei ducati. Au facut si fac o treaba excelenta.
  10. Cred ca ar fi bine sa faceti cunoscut acest eveniment si pe comunitatile locale, acolo unde se intra cel mai des.Sunt sigur ca sunt multi care ar dori macar sa asiste la acest eveniment, daca nu chiar sa participe, si nu stiu de el.E un eveniment minunat si ar fi pacat ca unii sa il rateze deoarece nu au stiut de el.
  11. condor

    ITPneamt

    Cred ca ar trebui sa stii faptul ca SUSPENDARE nu inseamna ANULARE. Si in acelasi timp suspendarea nu o face niciodata un judecator, ci numai organele de politie. Judecatorul poate face doar anularea, si asta nu neaparat in toate cazurile. C.I. iti poate fi restituit dupa ce iti este suspendat, in cazul in care faci dovada ca ai trecut itp-ul, dar bineinteles ca ramai cu amenda si punctele aferente. In ceea ce priveste legile romane, e adevarat ca sunt in schimbare tot timpul si e posibil ca unele site-uri sa fie in urma cu scimbarile, dar totusi e site RAR. Si nu e mai putin adevarat ca legile din Romania sunt interpretabile de la un capat la altul, fiecare intelegand ce vrea si ce ii cpnvine, asa ca nu strica sa te contrazici cu nea politaiu, poate scapi... Cine are rabdare si interes poate sa citeasca si aici: http://www.politiaromana.ro/dpr/contraventii.htm
  12. condor

    ITPneamt

    Nu stiu de unde ai tu informatia cu ITP-ul sau in ce lege ai citit asta, dar eu te pot contrazice aratandu-ti un articol de lege de pe site-ul RAROM.ro.Poate nu inteleg eu bine, dar se spune acolo ca la data expirarii unui termen de 15 zile se suspenda CI.O fi altfel, dar unde scrie? http://prog.rarom.ro/rarpol/rarpol.asp
  13. condor

    BURSA LOCALA

    se vinde kawa er5.stare ireprosabila. pentru detalii: Visit My Website
  14. condor

    BURSA LOCALA

    se vinde kawasaki er5, stare ireprosabila. pentru detalii: Visit My Website
×
×
  • Creează nouă...