Sari la conținut

pepynno

EX+
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2000

Informații profil

  • Motociclete detinute
    suzuki hayabusa gsx r 750 kawa zx 1o

pepynno's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. www.scoalaautomoto.ro Am terminat de curand scoala de soferi cat A si am dat la SCOALA TOMINA de cel mai adevarat instructor : NIKY!!! Pt cei care au facut scoala la Tomina as vrea sa vad daca mai sunt motociclisti care au obtinut permisul de conducere sub indrumarea lui Niky si parerile lor!
  2. www.scoalaautomoto.ro Am terminat de curand scoala de soferi cat A si am dat la SCOALA TOMINA de cel mai adevarat instructor : NIKY!!! Pt cei care au facut scoala la Tomina as vrea sa vad daca mai sunt motociclisti care au obtinut permisul de conducere sub indrumarea lui Niky si parerile lor!
  3. www.scoalaautomoto.ro Am terminat de curand scoala de soferi cat A si am dat la SCOALA TOMINA de cel mai adevarat instructor : NIKY!!! Pt cei care au facut scoala la Tomina as vrea sa vad daca mai sunt motociclisti care au obtinut permisul de conducere sub indrumarea lui Niky si parerile lor!
  4. www.scoalaautomoto.ro Am terminat de curand scoala de soferi cat A si am dat la SCOALA TOMINA de cel mai adevarat instructor : NIKY!!! Pt cei care au facut scoala la Tomina as vrea sa vad daca mai sunt motociclisti care au obtinut permisul de conducere sub indrumarea lui Niky si parerile lor!
  5. www.scoalaautomoto.ro Am terminat de curand scoala de soferi cat A si am dat la SCOALA TOMINA de cel mai adevarat instructor : NIKY!!! Pt cei care au facut scoala la Tomina as vrea sa vad daca mai sunt motociclisti care au obtinut permisul de conducere sub indrumarea lui Niky si parerile lor!
  6. www.scoalaautomoto.ro Am terminat de curand scoala de soferi cat A si am dat la SCOALA TOMINA de cel mai adevarat instructor : NIKY!!! Pt cei care au facut scoala la Tomina as vrea sa vad daca mai sunt motociclisti care au obtinut permisul de conducere sub indrumarea lui Niky si parerile lor!
×
×
  • Creează nouă...