Sari la conținut

black_jesus

Membru
  • Număr conținut

    98
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de black_jesus

  1. O recomandare daca stie cineva pentru montat biela si centrat ambielaj in Timisoara.
  2. La ce fabrica? mai ai ceva date de contact?
  3. Salutare . Stie cineva cine reface cilindrii cu nikasil? Am un ktm de 300 si s-a cam stricat (de tot) » Post actualizat in 13 Jul 2015 13:54 si niste poze cu cilindrul si pistonul.
  4. eu stau exact unde s-a intamplat accidentul si am iesit din casa cam la 2 3 minute dupa impact. Inca nu erau ajunsi cei de la Smurd dar ldupa cateva minute au ajuns si ei. Si pe fata au gasit-o la sosire. Batrana statea la 2 case d mine si era cu familia in spatele casei , tundeau iarba si cel mai probabil a vrut sa duca crengile cazute pe partea cealalta de drum. Acum am auzit ca ar fi murit si fata la 4 azi dimineata (comotie cerebrala). Odihneasca-se in pace
  5. black_jesus

    Caut grup ENDURO

    Pe duminica se anunta mai racoare si ceva ploaie. Are careva planuri de endureala?
  6. Lipseau 3 distantiere de la telescopul cu pricina.Mi a facut deja un prieten la strung pt fiecare telescop la grosimea necesara.
  7. Salutare. O nelamurire. Am desfacut furca de la exc 300 2002 pentru ca intr-un telescop se auzea arcul si avea cursa libera vreo 2 cm. Le desfac pe amandoua si la cel cu pricina observ ca ii lipsesc distantierele din capatul arcului. Distantiere de preload din cate m am documentat. Nelamurirea e daca asa trebuie sa fie sau vreo eroare de la vreo revizie anterioara. Si unde as putea gasi in cazul in care am nevoie.
  8. Salut. In materie de conducte de frana recomandati ceva anume? Am un Ktm de 300 din 2002 si s-a rupt conducta pe fata.mersi
  9. Eu am avut un vfr 750 f din 89 si i-am schimbat roata originala de 3,5 cauciuc de 150 cu una de cbr 1000 f din 95 .de 5,5 cu cauciuc de 180 . Modificari: frezat suportul de pinion alte distantiere si curbata contra etrierului. Discul de frana si pinionul aveau aceleasi dimensiuni si prinderi de la o moto la alta. Deci poate ai noroc sa gasesti o roata mai lata de pe un model mai nou dar cu aceleasi dimensiuni la pinion si disc si nu cred ca o sa fie foarte complicat.
  10. Salut .De astazi am revenit si eu pe doua roti dar de data asta am schimbat categoria la off road . Deci cum s-ar spune sunt incepator in noroaie. Portocala care probabil o sa ma dea si pe jos e o Exc 300 din 2002. Daca aveti ceva sfaturi si pareri am sa fiu prin zona sa le citesc . Numai bine.
  11. http://www.pieseautotehnic.ro/silicon-etansare-victor-reinz.html asa ceva am folosit eu si la masina si la motocicleta.e foarte bun
  12. dezmembrez honda vfr 750 f rc 24 /index.php?/topic/688917-piese-honda-vfr/
  13. pentru vfr 0729149166

  14. caut si eu un motor de vfr 750f rc 24 .daca stie cineva un pm va rog.
  15. ia o cheie tzapana de 27 da sa nu fie fixa . ia inelara bihexagonala si pune si o teava pe ea si imposibil sa nu o desfaci. cauta pe net d piese atat ce pot sati zic.depinde ce ai nevoie.
  16. ba da . dar desfa piulita ca daca desfaci pe partea stanga unde ii capu de surub nu poti sa invarti axul cu totul.
  17. dap instalatia trebuie aerisita. urata chestia cu suruburile alea , am patit-o si eu ). exista extractoare de suruburi rupte ca un fel de burghie cu sens invers. cu alea merge. sau ceva mai artizanal si "romanesc" iei o surubelnita dreapta si incerci sa o fixezi intr-o parte a capului si lovesti osor cu ciocanu in sensu de desfacere. aa si mai pune si niste wd40 )). nu-i foarte indicata metoda asta da e o varianta )
  18. am si eu vfr ca al tau. are bendix (ambeiaj de pornire) si trebuie vazut daca cumva nu e spart . de acolo sunetul ala probabil.si eu am avut problema asta. cam nasol ca nu prea gasesti piesa aia second. dar e posibil sa fie si altceva.
  19. ceau belbody. intradevar si eu ma gandeam ca are legatura cu "pulse generator-ul". numai ca nu stiam exact ce face si cum functioneaza. bendixul e tot de pe un vfr dar din 86. sunt doua modele de vfr si asta ce l-am luat e de pe primul model.o sa incerc in varianta in care ii sa vad daca functioneaza si daca nu o sa incerc sa le schimb carcasa.
  20. salutare. am si eu o problema. de fapt nu stiu sigur daca e problema dar situatia sta in felul urmator.acum ceva timp mi s-a stricat bendixul de la vfr 750 f rc24. si acum am luat unu second. ele se potrivesc la montaj perfect dar asta ce l-am luat acum este un pic diferit.pun niste poze poate ma ajuta careva. bendixu vechi stricat bendixu nou schema motor din cate se vede din poza cel stricat are mai multe "chestii" pe lateral si cel bun are numai doua mai mari. astept raspunsuri daca stie cineva daca influenteaza cu ceva sau nu
  21. am si eu nevoie pentru o honda vfr 750f rc24 de ambreiajul de pornire (cam asa ii zice). tot imi facea urat la pornire si acum invarte electromotoru in gol cand motoru e rece. l-am desfacut si surpriza: CRAPAT . un sfat ceva, sau piesa daca o are cineva .mersi
  22. daca tot suntem in topicu de furca pe ulei si aer . in manual la vfr-u meu zice sa bag ATF in telescoape. acum intrebare: e mai bine sa bag ulei special pt furca sau ATF?
  23. scuze daca nu m-am exprimat corect , cu tobele sus urca atat .
×
×
  • Creează nouă...