Sari la conținut

Willy_tm

EX+
  • Număr conținut

    45
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    ilestefan@yahoo.com

Profil

  • Locatie
    Timisoara
  • Carnet moto din
    1993
  • Numar Moto
    TM-50-JAR
  • Club
    TRUST MC

Willy_tm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Normal, "Bikes On Ice 2007", 2008, 2009, .... 2100, .... 3000, sau cine stie !
  2. Prostii, prostii, ....... Inthra-adevar... EN-ul nu-i un turing, dar nici sa-ti bati joc de el sa mergi pe un drum bun cu 120 km/ora. Pozitia este adaptata foarte bine drumului, nu faci de loc "febra musculara", iar daca traficul iti permite, poti sa o ti constant cu 160 la ora, si chiar si asa, dupa aprox. 50 km. o sa ti se para ca pergi incet, dar nu are rost sa o distrugi sa mergi mai mult . La 160 consumi in jur de 6 L. benzina / 100 km. Cat despre opririle dese, nu-si au sens. Motorul suporta, fara nici o problema. Din pacate va trebui sa opresti la fiecare 200 km. pentru alimentare (rezervorul e cam mic). Si nici cu acest inconvenient nu-ti trebuie 3 zile sa ajungi de la Viena in Romania. Daca pornesti dimineata devreme , ai toate sansele sa ajungi seara acasa, sau in Timisoara ? . Ma rog, IN TARA.
  3. De "VREMEA REA" nu cred ca va fi cazul sa va faceci griji: http://apps.tion.ro/tools/weather/timisoara.shtm
  4. Evident vorbim de posibilitati. Sincer am fi foarte bucurosi daca am putea sa facem intalnirea fara taxa de intrare, dar cred ca majoritatea celor care vin la o intalnire prefera sa asculte muzica live, sa aiba lumina, curent, grup sanitar, apa, concursuri, premii care toate la un loc, nu sunt de loc ieftine. Sau mai bine spus, nici macar locatia nu este gratis, casa nu mai vb. de o gramada de autorizatii (primarie, politie, ...... ). Ne pare foarte rau ca nu putem sa multumim pe toata lumea, chiar daca fiecare membru al clubului pune cate 200 de EURO din ingustul lui buzunar, pentru realizarea acestui eveniment. Si totusi suntem da parere ca 20 RON este la indemana oricarui motociclist. Bine-nteles ca pentru cei care nu au in sange acest hobby, nu merita, dar cam asta ar fi si ideea ........ ...A ... Am uitat sa precizez. Tot respectul pentru cei care reusesc sa organizeze o astfel de manifestare fara sa perceapa o taxa de intrare.
  5. Nu am nimic cu motoarele rusesti, am avut si eu parte de ele. Daca ai grija de ele te tin mult si bine. Pe mine nu m-a lasat la drum lung , chiar daca mergeam cu cat mergeam. Dar domnilor, hai sa fim seriosi, tevi de esapament albastre dupa 500 de Km, , trebuie sa recunosc, sunt socat. Si daca ar fi sa "dau bani pe fier si nu pe plastic" mai bine cumpar un JP de la sf. anilor 70, inceputul anilor 80.
  6. Nici eu nu ma asteptam sa traiesc peste varsta pe care o am, iar de mers cu motorul, am depasit 25, si cred ca nu am ratat nici o iarna. P.S.: nu sunt de loc batran !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  7. Daca nu ati vazut inca destul, mai am si eu ...... cate ceva Si drumul a fost cam asa:
  8. Speram sa se intinda cheful si voia buna pana duminica tarziu, ca de luni probabil vor incepe iarasi zilele "grii" de iarna.
  9. Sincer sa fiu, si noi suntem foarte curiosi !!! Oricum, a inceput sa vina frigul si zapada, asta deja este o veste buna.
  10. Cu paiele de cumparat sti cum e .... "vand fan"......... 1. Intrarea va fi ceva simbolic, 70.000. de caciula, Intruvcat dorim sa avem continuitate si in anii ce vor urma......, participantii vor primi ecusoane (sau un fel de insigne) .... compuse, cu privire la data. 2. "Cazarea"....., da, ........... 3. Program, in sensul de concursuri interactive si concerte, nu va fi, tot farmecul va fi dat (sau cel putin asa speram) de participanti, adica motociclisti care am putea spune ca trec o proba de foc in ce priveste drumul pana la Cincis. Si sa spunem lucrurilor pe fata, eu cred ca nu va fi o intalnire oarecare, unde vin toti "gura casca" ci doar cei care merita pe deplin numele de MOTOCICLIST. Timpul se scurge, si se apropie data, pentru cei care vor veni, le doresc un drum plin de peripetii, si cel mai important lucru: SA NE VEDEM CU BINE !!!
  11. Nimic mai simplu. Toata lumea va avea pat (in masura in care va face, sau mai bine zis va aduce) Terenul este destul de mare si locurile de cort cred ca vor acoperi cerinta. Sau am uitat sa precizam ca va fi o intalnire de motociclisti. , se poate, in cazul acesta ne cerem zcuze de la toata lumea. P.S. daca te uiti pe poze http://www.roadpatrol.ro mai atent, o sa vezi "o gramada de paturi".
  12. Multumim, si bafta la examane. Am pus intalnirea la o data in care speram sa fie zapada, dar pana acum se pare ca timpul nu prea tine cu noi.
  13. In primuil rand LA MULTI ANI PENTRU TOTI !!! Noi tot cu motoarele mergem. In rest fiecare cu ce are curajul.!
  14. Multumim Arpad. sper sa ne vedem cu bine.
×
×
  • Creează nouă...