Sari la conținut

Danji

Membru
  • Număr conținut

    35
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Danji

  1. Parada si BESTFEST Daca s-a inchis... asta e dar.. poate nu. Sunt un optimist
  2. Suna bine. M-as baga duminica. Prin oras sau p-afara?
  3. Cum ar fi mihai 2b3 De la care am si facut rost de piesa. Multam fain Mihai! Case closed.
  4. woohoo, ar fi tare daca ai mai avea. @dragos1 Thanks, chiar e f ieftina pentru o maneta de frana. La Kronau, exact aceeasi era la 105 lei. Din pacate, nu maneta e problema. Bucata rupta nu face parte din maneta de frana. Aia a ramas intacta. S-a rupt o piesa dintre maneta si pompa de frana. Nu stiu cum se numeste. Asta as vrea sa aflu.
  5. Aveti idee cum se numeste piesa rupta din imagine? Si eventual de unde o pot cumpara / repara? M-am uitat mai mult pe net si tot nu am gasit-o. Doar in cadrul unor manete aftermarket. Si costa alea de te usuca. Poate nu am cautat ce trebuia. Help pls. Motocicleta este un GS500E din 97
  6. @mariantiu : Si eu am inceput pe un suzuki gs500, si dupa 2 ani am zis ca trebuie sa am un RR. Nu doar ca e mai puternic, ci pentru ca e pe injectie si imi place foarte mult cum arata ( motiv superficial, stiu, dar chiar imi place ) Asta toamna mi-am luat un RR 600 din 2005, si am mers de atunci cam 5000+ km prin oras, si un singur drum la mare, deci ma apropii de 6000. Nu am fost pe circuit inca cu ea, dar vreau sa fac si asta pe viitor. Eu am cam 1.75 inaltime si 65 de kg, deci miscatul pe ea nu e o problema pentru mine, cum nu este nici puterea sau consumul ( cam 8 in oras si 6 afara, cum iti mai spunea lumea ). Nu cred ca o sa vreau altceva in urmatorii 2 ani, e arhisuficienta bestia asta mica pentru mine. Nu ma vad pe un 1000RR, dar eu sunt destul de micut. In oras nu e la fel de confortabila ca gs-ul, dar nu pot sa ma plang, e chiar ok, si m-am si obisnuit. Oricum, trecerea dea la gs500 a fost un soc destul de mare, frane mai bune, acceleratie si viteza maxima clar mai mari, dificultate mai mare la viratul la maxim ( cand ai ghidonul intors la maxim intr-o parte, una din incheieturi sta intr-o pozitie destul de ciudata intre ghidon si rezervor/corpul motocicletei, si daca se intampla sa fie dreapta, imi e un pic greu sa accelerez smooth, inca exersez asta ) Dar in trafic si mersul normal nu se pune problema asta, doar la intoarcerile la 90 la viteza mica in spatiu mic. In rest ce sa mai zic, bestial ca e pe injectie, pornea si iarna fara stresul cu socul sau sincronizatul carburatiei, bla bla. Eu unul sunt foarte multumit de alegerea facuta, chiar daca mi se rupe sufletul ca o folosesc mai mult la mersul la serviciu si cu treaba prin oras.
  7. Si eu tot de pe forum am aflat de point fixation. Dar chiar si zilele trecute m-am trezit holbandu-ma la un canal in loc de traseul de ocolire. Mi se intampla rar, dar inca mi se mai intampla. Sau poate in subconstient am decis ca e mai riscanta o manevra de ocolire a unui obstacol asa mare in spatiu atat de mic pe asfalt umed si murdar. Dar deja o iau off-topic. Eu saptamana trecuta am fost prima oara la intalnirea de la 7 din constitutiei, si a fost destul de dragut, chiar daca eram cu RR-ul nu F-ul. O sa mai vin si joia asta
  8. Prospatura raspunde la apel. Prima mea intalnire de cbr-ist. Pacat ca nu o sa stau mult, ca la 7 jumate am niste treaba pe la stefan cel mare. Ne vedem acolo! ( CBR 600 RR Albastru )
  9. Ce fain e afara! Mai iese cineva sa se plimbe?
  10. Aveti idee unde pot sa imi fac cat de cat ieftin o cheie de rezerva pt un RR 600 din 2005 ?( nu cred ca e diferenta mare intre modele la capitolul asta dar just in case ) Am fost in Cora Lujerului la magazinul ala cu multe chei, si mi-a zis tipul ca ma costa 300 lei. What the... Am inteles ca e cu chip si trebuie si "programata" sau ce naiba, dar 300 ?!? Mi se pare cam mult pt o cheie de rezerva. Bine, am auzit si povesti cu 600 de euro setul de 2 chei de la reprezentanta Volkswagen ( sau cum s-o scrie)... Va cer si voua parerea, vi se pare ok 300 lei ? Credeti ca gasesc mai ieftin?
  11. Voi pe unde va duceti RR-ul la service? Eu momentan vreau sa ii schimb ( ca am reusit sa il sparg ) semnalizatorul stanga fata si semeringurile + ulei furca fata, dar nu stiu unde sa ma duc. Inainte aveam un GS500 la care puteam si eu sa schimb un semnalizator, dar carena de la RR ma sperie prin aparenta complexitate.
  12. Salut, ma alatur si eu grupului detinatorilor de Honda CBR RR ( 600 ). Am avut timp de doi ani un Suzuki GS 500 E, si am zis ca e momentul sa trec si eu la motorul dupa care salivam de cand mi-am luat carnetul. E o diferenta mare intre cele doua, dar pana acum nu pot sa ma plang de pozitie inconfortabila sau ca nu as putea sa o controlez ca are prea multa putere. La turatii mici e chiar docila. Mai mult nu stiu ce sa zic intr-un prim post, am scris mai mult ca sa va salut. Poate o sa citesc tot topicul desi la 150+pagini cat are...
  13. trebuie si eu sa imi fac ITP-ul rapid si ma gandeam sa merg maine dimineata la Ilioara. Eu zic ca totul e ok la motocicleta... doar ca am cauciucurile cam... vechi, nu foarte uzate dar cam vechi... E posibil sa nu iau ITP-ul din cauza asta? Sa stiu sa mi le schimb, desi as vrea la primavara... dar mi-a cam expirat inspectia
  14. Salutare! M-am uitat la ultimele 10-20 de pagini alte topicului dar nu prea am rabdare sa le citesc chiar pe toate. Momentan am un Suzuki GS 500 E, aproape 2 ani vechime in ale motociclismului si cam 6000 km facuti doar prin Bucuresti. Ma gandeam sa imi cumpar un R6 sau un CBR f4i ( ambele din perioada 2000 - 2002 ). Momentan tind mai mult spre R6. Dar tot aud sfaturi de genul " ia-ti cbr ca e mai manevrabila, mai usor de stapanit " etc. Pe strazile din Bucuresti conteaza asa mult acea diferenta de manevrabilitate daca ea exista? Aveti alte sfaturi pentru mine legate de achizitionarea unui R6 ? De genul ce hibe sunt mai des intalnite la R6-ele din perioada aceea.
  15. prezent. indiferent daca ploua sau nu. Sa ploua cat poate de tare, nu prea imi pasa. cel mult ma uda si ma racoreste un pic, ca mor de cald in geaca de piele.
  16. Ma primiti si pe mine in grupul vostru spre east european motor show? Intrebarea e pe bune pentru ca eu nu am mai iesit din bucuresti pana acum cu motocicleta. ( Dar merg destul de des prin bucuresti din octombrie de cand am luat carnetul, si cu masina am tot iesit din bucuresti ) Si de asemenea niciodata nu am mers in coloana cu multi motociclisti. Later edit : si am uitat sa spun si ca s-ar putea ca eu sa am o versiune de rezervor mai mica decat a voastra, dar nu bag mana-n foc.
  17. arrakis, tu ai venit in parcare la Ubisoft sa ma tragi de urechi ca nu vin la intalniri ?
  18. Salut, sunt nou pe aici. Vreau sa vin saptamana asta la o intalnire. Dar unde si cand? S-a hotarat?
  19. Salutare, pana acum nu am veniti la intalnirile de joia din fata academiei. Dar m-a luat de urechi un coleg de serviciu, asa ca saptamana asta poate vin si eu sa vad cum e comunitatea. Am un GS 500 E din 97, varianta carenata. Stau prin Militari si sunt incepator ( din octombrie am carnetul ). Poate ne vedem joi sa ne salutam si in persoana.
  20. eu la 6 termin, la 7 ajung acasa deci count me out dc vreti mai devreme. ( nu am mers azi cu motorul la serviciu, deci trebuie sa trec intai pe acasa )
  21. bwahahha, tare urarea mandibula. Imi aminteste de o reclama la harley cu un barbos gen zz top " i won't let my wife ride my bike, not until she turns 18 anyway " Nu verific in fiecare zi forumul, dar de obicei cand ies cei care stau prin militari? In weekend? sau nu prea e o zi standard? weekendul asta m-am plimbat de unul singur ca nu citisem raspunsurile voastre.
  22. Salutare, eu stau pe la intersectia Uverturii cu Cetatea de Balta. Am un GS 500E. Carnetul si motorul le am cam din octombrie, deci sunt inca incepator. Nu am fost pana acum la nici o intrunire a motociclistilor din zona pentru ca nu prea cunosc pe nimeni. Dar sper sa se schimbe asta in curand. Cine mai sta pe langa mine? Ca am vazut un cbr600(cred) gri foarte aproape de scara mea.
×
×
  • Creează nouă...