Jump to content

doctoroo

Super Membru
 • Content Count

  658
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by doctoroo


 1. De ce nu iei care o gasesti in starea cea mai buna la banii cei mai convenabili? Crezi ca daca iti spune unul ca motocicleta x e mai marfa...si gasesti numai jafuri din respectivul model la preturi astronomice o sa fi mai castigat?

  Totusi daca reusesti sa faci diferenta intre 5 cai in plus....2 grade in plus sau minus a unghiul furcii...etc etc...jos palaria. Trebuie testate


 2. Nu cred...tocmai am vazut un film pe fb cu un prost cu 200 pe magheru...cica era recordu lui personal 202 kmh

  De fapt cam da...idiotii raman idioti. Dar macar acum poti sa.i pui la punct cu "cat timp scoti pe...?" pe semaforisti :)


 3. Macar ca se vorbeste mai mult pe forum despre motociclete, trase, setari...si mai putin mistouri, discutii inutile despre accidente si gramatica si tot e bun la ceva circuitul respectiv. Sper sa se vada si in statistica accidentelor si in reducerea numarului de moto-cocalari


 4. Banuiesc ca deja stii la ce o sa folosesti motoreta...ce buget ai...si date tehnice etc etc daca te-ai oprit la modele astea 2. Deci ia-o pe care o gasesti in stare mai buna la banii de care dispui.


 5. Eu cred ca situatia economica a tarii nu permite o explozie a sportului in general si a sporturilor scumpe in special. Dar o schimbare este necesara din cand in cand.

  Pot sa sugerez ca in schimbul sustinerii din partea federatiei, sportivii sa fie rugati sa conduca school-days in ramura lor respectiva. E un mod bun de a atrage noi competitori si noi fonduri (participantii platind o taxa). Pt un incepator sau un participant la hobby cred ca ar fi mai intetesant sa plateasca un school day si sa invete de la un campion, decat sa se arunce din prima la participare la etape.

×
×
 • Create New...