Sari la conținut

i-nox

INACTIV
  • Număr conținut

    139
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    Stuttgart, Germania
  • Carnet moto din
    2000
  • Motocicleta
    Suzuki GSX 1300 R
  • Club
    SOIMII PATRIEI

i-nox's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. "La multi ani!" frumosi si sanatosi!!! ;)

  2. La multi ani Capitane si te astept in vizita! Sa ne traiesti moshule!
  3. i-nox

    CUSTOM PAINTING

    Foarte frumoasa lucrare si la fel de frumos customizata intreaga motocicleta. Abia astept sa vad live motocicleta lui Zoli. Pana atunci postez si eu cea mai noua lucrare...casca memoriala Porsche.
  4. i-nox

    CUSTOM PAINTING

    Frumos baieti. Ma bucur ca mai gasiti de lucru si astept cu nerabdare sa vad motocicleta lui Zoli gata decorata. Sper Zoli, ca te-ai apucat de ea si te astept la Stuttgart cat de curand. Pana atunci pun si eu poze cu ultima lucrare. Urmeaza inca vreo doua straturi de lac si polish. Subiectul e MotoGP Legends si mai urmeaza si alte casti.Pilotii sunt Giacomo Agostini, Garry McCoy, Mick Doohan si Valentino Rossi....daca mai avea rost sa-i amintesc.Toate cele bune si Un Paste fericit tuturor.
  5. Ceea ce zice Nasu e foarte adevarat.Am patit-o chiar eu dupa ce am revopsit-o si am montat rezervorul cam in graba.Se strangula un furtun si-mi taia gazu'...ce-i drept nu se intampla constant la 8000rpm insa foarte ciudat ca la turatii mici nu avea treaba. Ma gandesc ca n-ar trebui sa fie probleme mari insa ar fi bine s-o vada un mecanic "gixxerist" care stie bolile ei. De obicei face probleme TPS'ul si o mufa care comanda randul al 2-lea de clapete si care se poate anula.....oricum a postat cineva mai sus o lista cu posibile locatii ale "virusului". S-o faci bine si sa n-o mai lasi sa stea cu anii.
  6. i-nox

    CUSTOM PAINTING

    Felicitari Zoli pentru lucrari si abia astept sa ne revedem ...m-as bucura sa fie in Delta la pescuit.. ....si cateva poze cu o lucrare mai noua.
  7. Poate aranjam cumva vara asta si te ajut s-o duci pe Busi la un circuit mai mare..... Hungaroring sau Panonia.....crede-ma ca acolo o sa te imprietenesti cu ea asa cum trebuie.Am vazut multe buse pe circuite , mai ales seara dupa ce se termina cursele oficiale.Te lasa cu far si toate alea, ca in varianta stock. Sa nu te miri daca o sa vezi si BMW R1200GS plecand de la boxa odata cu tine. Foarte bine ca ai incercat circuitul si abia astept sa se intoarca Capitanu din vacanta.....sigur o sa vada si Busa lui vreun vibrator vara asta.
  8. Foarte frumos lucrate prizele de aer,Andrei. Nota 10. O sa-ti ceara Capitanu' drept de autor.....
  9. i-nox

    CUSTOM PAINTING

    Sa te bucuri de el......stie Zoli.....n-am cuvinte.
  10. Ohooo...salutare dragilor si un Paste fericit tuturor. Am facut rost de foarte multe chestii in materie de vopsitorie.Am si negru mat, am si lacuri mate si ultra-mate foarte rezistente.....Capitane, abia astept sa-ti fac motoru'....ne vedem in Bucuresti foarte curand.
  11. Multe salutari pentru Reaper si Capitanu........ne e dor de voi ba fratilor!!! Zoli & Adi
  12. Da....amandoua sunt pompe radiale cu diametru de 19.........doar ca una e mai "ce trebuie" iar cea pe care am montat-o eu pe Busa e pompa originala de pe GSX R 1000 K6....si banuiesc ca de pe multe alte motociclete japoneze.
  13. i-nox

    CUSTOM PAINTING

    Bravo baieti....se pare ca aveti de lucru. Hai ca se misca treaba asa incet.........Zoli, foarte frumos arata ultimele lucrari si felicitari pentru castile de raliu. Astept un semn de la tine legat de problema pe care am discutat-o la telefon .
  14. ....si asta e ceea ce mi-as fi dorit insa nu am atatia bani. Bine ca o vad zilnic ...... ...
  15. Am zis ca pun poze cu pompa de frana pe care am primit-o si deja e la lucru. Urmeaza sa montez conductele si sa am bani de benzina. Daca nu aveti bani de pompe scumpe si vi se iveste ocazia sa montati pe busa asa ceva.......va jur ca face treaba foarte buna.
×
×
  • Creează nouă...