Sari la conținut

i-nox

INACTIV
  • Număr conținut

    139
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de i-nox

  1. La multi ani Capitane si te astept in vizita! Sa ne traiesti moshule!
  2. i-nox

    CUSTOM PAINTING

    Foarte frumoasa lucrare si la fel de frumos customizata intreaga motocicleta. Abia astept sa vad live motocicleta lui Zoli. Pana atunci postez si eu cea mai noua lucrare...casca memoriala Porsche.
  3. i-nox

    CUSTOM PAINTING

    Frumos baieti. Ma bucur ca mai gasiti de lucru si astept cu nerabdare sa vad motocicleta lui Zoli gata decorata. Sper Zoli, ca te-ai apucat de ea si te astept la Stuttgart cat de curand. Pana atunci pun si eu poze cu ultima lucrare. Urmeaza inca vreo doua straturi de lac si polish. Subiectul e MotoGP Legends si mai urmeaza si alte casti.Pilotii sunt Giacomo Agostini, Garry McCoy, Mick Doohan si Valentino Rossi....daca mai avea rost sa-i amintesc.Toate cele bune si Un Paste fericit tuturor.
  4. Ceea ce zice Nasu e foarte adevarat.Am patit-o chiar eu dupa ce am revopsit-o si am montat rezervorul cam in graba.Se strangula un furtun si-mi taia gazu'...ce-i drept nu se intampla constant la 8000rpm insa foarte ciudat ca la turatii mici nu avea treaba. Ma gandesc ca n-ar trebui sa fie probleme mari insa ar fi bine s-o vada un mecanic "gixxerist" care stie bolile ei. De obicei face probleme TPS'ul si o mufa care comanda randul al 2-lea de clapete si care se poate anula.....oricum a postat cineva mai sus o lista cu posibile locatii ale "virusului". S-o faci bine si sa n-o mai lasi sa stea cu anii.
  5. i-nox

    CUSTOM PAINTING

    Felicitari Zoli pentru lucrari si abia astept sa ne revedem ...m-as bucura sa fie in Delta la pescuit.. ....si cateva poze cu o lucrare mai noua.
  6. Poate aranjam cumva vara asta si te ajut s-o duci pe Busi la un circuit mai mare..... Hungaroring sau Panonia.....crede-ma ca acolo o sa te imprietenesti cu ea asa cum trebuie.Am vazut multe buse pe circuite , mai ales seara dupa ce se termina cursele oficiale.Te lasa cu far si toate alea, ca in varianta stock. Sa nu te miri daca o sa vezi si BMW R1200GS plecand de la boxa odata cu tine. Foarte bine ca ai incercat circuitul si abia astept sa se intoarca Capitanu din vacanta.....sigur o sa vada si Busa lui vreun vibrator vara asta.
  7. Foarte frumos lucrate prizele de aer,Andrei. Nota 10. O sa-ti ceara Capitanu' drept de autor.....
  8. i-nox

    CUSTOM PAINTING

    Sa te bucuri de el......stie Zoli.....n-am cuvinte.
  9. Ohooo...salutare dragilor si un Paste fericit tuturor. Am facut rost de foarte multe chestii in materie de vopsitorie.Am si negru mat, am si lacuri mate si ultra-mate foarte rezistente.....Capitane, abia astept sa-ti fac motoru'....ne vedem in Bucuresti foarte curand.
  10. Multe salutari pentru Reaper si Capitanu........ne e dor de voi ba fratilor!!! Zoli & Adi
  11. Da....amandoua sunt pompe radiale cu diametru de 19.........doar ca una e mai "ce trebuie" iar cea pe care am montat-o eu pe Busa e pompa originala de pe GSX R 1000 K6....si banuiesc ca de pe multe alte motociclete japoneze.
  12. i-nox

    CUSTOM PAINTING

    Bravo baieti....se pare ca aveti de lucru. Hai ca se misca treaba asa incet.........Zoli, foarte frumos arata ultimele lucrari si felicitari pentru castile de raliu. Astept un semn de la tine legat de problema pe care am discutat-o la telefon .
  13. ....si asta e ceea ce mi-as fi dorit insa nu am atatia bani. Bine ca o vad zilnic ...... ...
  14. Am zis ca pun poze cu pompa de frana pe care am primit-o si deja e la lucru. Urmeaza sa montez conductele si sa am bani de benzina. Daca nu aveti bani de pompe scumpe si vi se iveste ocazia sa montati pe busa asa ceva.......va jur ca face treaba foarte buna.
  15. Salutare dragilor si un sezon frumos. Azi m-am scapat la frane si io......mai modest dar incredibil de eficient. Un bun prieten mi-a facut cadou pompa de frana originala care echipa un GSX R1000 K6. Am schimbat si placutele si urmeaza sa schimb si furtunele in curand.....insa, deja sunt foarte fericit........doua degete pe maneta si am frana adevarata. Va jur. Poate o sa radeti sau cine stie, poate o sa strambati din nas.....nu-i Magura, nu-i Brembo......a fost cadou si face treaba de nu-i adevarat.Nu speram sa am asa noroc. O sa pun poze zilele astea. Merci Zoli33 pentru pompa, merci Maci,Claude&Sebi pentru "termopanu" MRA fumuriu....faina surpriza mi-ati facut...acuma cand sunt cel mai sarac din lume. Salutari Reaper si Capitanu...miss you!!!!
  16. Sa n-o vinzi Nasule...ca si io m-am gandit intr-o vreme s-o vand si cand ies din atelier si o vad cum "se uita la mine" ma doare sufletu'. Deja am pregatit-o de sezon si ma bucur foarte tare ca in septembrie (anu trecut) am incaltat-o cu Sportec M3. Alegerea s-a dovedit una inteleapta mai ales daca pun in calcul lungile excursii alaturi de Reaper pe ploi de alea tampite.Stau M3'u pe apa de nu-ti vine sa crezi.....si mers , nu plimbare.Am ales gumele astea ca erau ceva mai ieftine decat Diablo Corsa.Personal, le consider egale. Nu am optat pentru Pilot Puteri ca-l papa prea repede si face acelasi lucru....jur. Daca da Domnu' si toate merg bine si-s sanatos, io n-o mai schimb pe Busi asta a mea niciodata...decat tot cu una din 99 .....0km......daca se mai gaseste pe undeva. Doamne cum poate sa mearga!!!!!!!!!!!!
  17. i-nox

    CUSTOM PAINTING

    Foarte fain Zoli....da nici nu stiu de ce mai zic treaba asta doar ne stim bine...corect ar fi: din ce in ce mai aproape de "supreme airbrush".Cand se mai incalzeste putin te vizitez ca mi s-a facut foarte dor de Odorhei si de curbele de pe Bucin.
  18. Multe salutari si un sezon fain,lipsit de necazuri. Duminica am facut primii 330km. A pornit fetita ca unsa dupa o iarna petrecuta afara sub husa, in nordu' tarii.......si m-am bucurat foarte tare de fiecare kilometru. Reapere, n-am reusit sa trec pe la tine ca am fost pe graba mare insa musai ca data viitoare iesim la drum mai lung.....sa dea numai ceva caldurica.Noile Sportec M3 au tinut pe ploaie grozav desi afara au fost numai 9 grade...grozave gume ....toate bune si multe salutari Capitane.Cand vi de pe mare ne vedem la Bucuresti!!!
  19. i-nox

    CUSTOM PAINTING

    Bravo Leeloo si ma bucur ca ai mai "iesit din casa" . A dat Domnu' sa gat si io casca Spinners International si am reusit sa fac ceva poze.
  20. Multa sanatate tuturor soimilor si un an mai bun Tare m-as bucura ca anu' asta sa mai ramana cel putin o Busa(cu exceptia celei a lui Reaper), ne-tunata, asa incat sa pot tine si io pasu' cu batranica mea din '99. Hehe......ce sti tu Reaper de motoretele astea? Nici macar nu stiai ca-ti trebuie B'u pentru ea si ca nu-i ce trebuie pe viraje....asta ca sa fiu in spirit cu glumele. Doamne feri ce poti auzi cateodata..........si astea mai mult prin Romania noastra minunata unde se da ora exacta in materie de motoare si unde traditia si priceperea in domeniu sunt la fel de vechi ca si cuvintele:urs,varza,manz,barza,viezure,veverita. Deci, sa nu te mai prind cu motoreta aia mare ca te zbati pe viraje si le iei din ghidon ca ti-o vand la garajul de drag-racing.
  21. i-nox

    CUSTOM PAINTING

    O sa pun unele foarte bune insa astept sa le primesc.N-o sa dureze prea mult.
  22. i-nox

    CUSTOM PAINTING

    Foarte fain baietii! Sincere felicitari si mi tare dor de voi....sper sa-mi iau pana la primavara o duba si o sa va invit s-o aerografiem impreuna. Tema deja o am si tot materialul de care e nevoie. Pun niste poze cu una dintre ultimele lucrari......calitatea pozelor lasa de dorit insa e tot ce am la indemana deocamdata.
  23. Ooooo...salutari Tarzan!!! Felicitari pentru soimulet si sa-l stapanesti sanatos.....ti-ai dorit-o si o meriti.Abia astept sa ne vedem cand da caldurica sau chiar mai repede s-o uzi. Multe salutari la Mures si toate cele bune man.
  24. Multumesc mult si va urez si voua tot ce-i main bun .
×
×
  • Creează nouă...