Sari la conținut

Papy01

Membra
  • Număr conținut

    146
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Papy01

  1. Noi suntem in Pata (~20km de Nitra). Trimite un PM, ceva, daca ai chef sa te plimbi intr-o zi si sa ne vizitezi
  2. Papy01

    Accidente in Buzau

    Nu m-am gandit vreodata cum or sa reactioneze persoanele din jurul meu atunci cand ne vor vedea pe jos, sincera sa fiu. Dar m-am gandit la cum m-am comportat eu atunci cand am vazut pe altcineva pe jos. Si in niciun caz atitudinea mea nu era una de genul asta. Indiferent ca-i vorba de motociclist, automobilist, tractorist sau orice altceva, atunci cand vezi un om la nevoie, parca nu poti sa ramai indiferent. Sau..poate, cine stie?! Oricum, ideea cu " nu astepta sa te-ajute cineva daca te tavalesti " e demna de retinut! Eu ( noi, de fapt ) am emigrat! Si unul din motivele pt care am facut-o e si asta..nu cel mai important, normal. Lucruri mult mai grave se petrec decat indiferenta celor din jur.
  3. Papy01

    Accidente in Buzau

    Obisnuieste-te cu asta! Obisnuieste-te ca romanii (marea lor majoritate) sa se bucure de necazul tau si sa nu ridice un deget ca sa te-ajute! Acelasi lucru m-a frapat si pe mine atunci cand am patit-o ( mult mai usor, ce-i drept ). Atitudinea animalelor astora numite " oameni " atunci cand vad motorul trantit pe asfalt este revoltatoare. Pe noi ne-a ajutat un baiat cu un scuter sa ridicam motorul si sa-l ducem pe marginea drumului ( cand a plecat ne-a zis " pai de-aia suntem pe 2 roti: ca sa ne-ajutam unii pe altii!" ), ca erau in stare "spectatorii" sa treaca peste noi.. Nu puteau sa ne intrebe daca suntem bine sau daca pot sa ne-ajute cu ceva, in schimb puteau sa incetineasca si sa se uite ca niste dobitoci, cu un zambet parsiv in coltu' gurii! Asa ca zi merci c-ai scapat doar cu atat.
  4. Imi e coleg de facultate, atat. Nu vad de unde-ai tras concluzia ca as fi iertatoare sau ca sunt toleranta in situatia de fata. Daca nu l-am judecat, asta nu inseamna ca il aprob sau ca mi se pare normal ce-a facut. Nu am zis decat ca nu cred ca s-a intamplat ceea ce s-a intamplat pt ca intentiona sa iasa din anonimat. Nu m-am prins de ironia lui corleone, my fault.
  5. Nu cred ca isi doreste cineva ( oricat de disperat ar fi ) sa iasa din anonimat in felul asta.
  6. Papy01

    B4 MOTORS

    Poate va intereseaza s-aruncati un ochi si-aici - /index.php?showtopic=470683 - pt machetele alea. Nu numai ca sunt unice si foarte faine, da' cumparandu-le ( de fapt, licitand pt ele ) puteti ajuta o fata sa vada din nou!
  7. Papy01

    B4 MOTORS

    Chiar am trecut azi pe-acolo si mi-a atras atentia un domn motociclist pe care l-am mai vazut in pozele puse de voi de pe la intruniri (nu ii stiu numele). Am avut surpriza sa vad ca statea chiar la intrarea in B4 Motors! Foarte fain locu'! M-am uitat pe usa doar oi vedea un program, insa nu era niciunul. Sau nu l-am vazut eu. Cred c-ar fi util si bine de stiut ( pt mine, cel putin ) !
  8. Papy01

    B4 MOTORS

    Felicitari, domnu' Bfour!! Auzisem ca se va deschide ceva fain pt motoristi in Buzau, insa nu stiam ca atat de repede.. Buna idee! Sa fie cu noroc si...sa ne vedem curand!
  9. Ba sunteti off topic! Omul asta nu a murit din vina lui, asa ca n-are absolut nicio legatura cu cine a facut scoala! End of story.
  10. Chiar asa.. Blackwoo, ai disparut?! Ma si mir ca nu mai dai nicio replica pe-aici.. :D

  11. Papy01

    Accident in Timis

    Cand o sa avem o tara cu o populatie ca a Chinei, poate o sa vina si legea aia. Nu-mi vine sa cred ce poti sa spui! Poate oamenii aia chiar aveau o situatie materiala buna si poate isi permiteau sa creasca 15 copii, nu doar 8-9.Nu e treaba ta sa judeci lucrurile de genul asta, mai ales cand n-ai informatii exacte! In toata povestea asta tragic e ce i s-a intamplat femeii, pt ca un dobitoc fara permis si cu un motor neinmatriculat a omorat-o! Nu ca facea ea copii pe care presupui tu ca nu putea sa si-i creasca! Si chiar daca traversa prin loc nepermis. De-aia sunt impuse niste limite de viteza: ca sa poti sa eviti situatii de-astea neprevazute si ca sa nu iasa macel pe strazi! Tu daca vezi ca traverseaza cineva prin loc nepermis, dai peste el pt ca oricum o sa fie vina lui, sau cum?!
  12. Papy01

    BURSA MOTO

    Stie cineva o oglinda stanga pt un CBR F4 de vanzare?! Sau macar un pret informativ, sa-mi fac o idee. Ma gandeam ca poate ati auzit voi pe undeva.. Merci!
  13. Papy01

    Accident Uverturii

    Am vb cu "accidentatul" si am aflat informatii direct de la sursa: prima ar fi aceea ca nu a avut hemoragie interna, ci doar urme de sange in stomac, care au fost indepartate in urma unei operatii, acum cateva zile ( nu am cunostinte in domeniu, asa ca exprimarea mea probabil lasa de dorit. iertare! ). Al 2-lea lucru ar fi acela ca mai urmeaza o operatie luni, la mana. Sper ca va merge ok si asta! Nu-si aminteste mare lucru de la accident, era inconstient cand l-a luat salvarea...oricum, ce-a fost mai greu a trecut. Eu sper sa se faca bine repede! Parere personala ( apropos de discutiile referitoare la viteza ) : pe strada asta - renumita pt faptul ca este aglomerata cam la orice ora din zi, nu ai cum sa mergi cu viteze pt care sa fi blamat sau invinovatit! El, asa cum am zis, nu-si aminteste mare lucru, insa mi-a spus ca mai mult de 60 km/h 100% sigur nu avea! Eu care trec zi de zi pe strada aia si vad ce trafic intens e, chiar cred asta.
  14. Papy01

    Accident Uverturii

    Nu ne intereseaza ce spune "gura lumii", care atunci cand am ajuns eu acolo era formata din mosi si babe in proportie de 90% si care habar n-aveau ce s-a intamplat, doar faceau presupuneri in necunostinta de cauza. Mosi din-aia care isi imagineaza ca motociclistii sunt toti roackeri, satanisti, vitezomani si babele sunt de-alea care stau la podisca, sparg seminte si desi habar n-au sa estimeze, spun ca "a avut viteza maaaaaare, maica" Viteza clara pe care a avut-o ne-o va spune insusi motociclistul cand o sa-si revina si o sa dea pe-aici! Eu sper din toata inima sa se refaca rapid si sa revina printre voi!!
  15. Papy01

    Accident Uverturii

    scria minim 50kg, iar minim 50 inseamna si 51, nu neaparat peste 60 In momentul in care mergi sa donezi, din cate stiu eu, ti se pun cateva intrebari de genu': "ai boli de piele?" sau "suferi/ai suferit de nu-stiu-ce boala?", asa ca e bine de stiut ce boli ai avut in copilarie.
  16. Papy01

    Accident Uverturii

    Care e spitalul Municipal? Universitar? Eu am A2 si pot sa ma duc maine dimineata sa donez. Desi azi n-am mancat mare lucru, imi imaginez ca acum e prea tarziu sa mai incerc, nu? Parca se faceau recoltari pana-n 10-12, ceva de genul asta..
  17. Papy01

    Accident Uverturii

    Singurul motiv pt care prietenul tau a ajuns pe forum ( in ceea ce ma priveste ) a fost acela ca am auzit accidentul ( oricat de ciudat ar parea ) si in momentul in care m-am dus sa vad ce s-a intamplat mi s-a parut ca nu este nimeni care sa para ca il cunoaste, care sa se intereseze de motor, nu stiam daca familia/prietenii lui au fost anuntati, etc. , iar singura solutie pe care eu am vazut-o a fost aceea sa deschid topic pe forum in ideea si in speranta ca prietenii lui vor afla, se vor interesa si eventual ne vor si tine la curent cu starea lui de sanatate, pt ca desi nu il cunosc, imaginea motorului facut praf si a lui intins pe jos pe mine m-a cam marcat. Anyways, imi pare rau pt cine se simte deranjat de deshiderea acestui topic! Intentia nu era sa fac de ras pe cineva sau sa instig la comentarii rautacioase!
  18. Papy01

    Accident Uverturii

    Eu eram in casa (pe Dealul Tugulea pt cine cunoaste zona) si fiind geamurile deschise, am auzit un motor putin turat. Am tresarit, pt ca s-a auzit pt cateva secunde ( 4-5 sec ) apoi s-a intrerupt dintr-o data si la sfarsit s-a auzit o pocnitura. Evident mi-am imaginat ca s-a intamplat ceva, desi nu auzisem sa franeze careva. Dupa vreo 3 minute am auzit si-o sirena de ambulanta si n-am mai rabdat: am coborat sa vad ce s-a intamplat. Iar cand am ajuns acolo am vazut ceea ce v-am spus. Uverturii este o strada destul de aglomerata cam la orice ora; eu nu am vazut cand s-a intamplat totul ( doar am auzit ) , deci nu as aprecia corect viteza pe care ar fi putut sa o aiba, insa nevazand urme de frane, imi imaginez ca si 40 kmph sa fi avut si tot se facea motorul praf.
  19. Papy01

    Accident Uverturii

    rectific: era vorba de mana dreapta bandajata si pe mana stanga inca mai avea manusa..
  20. Papy01

    Accident Uverturii

    Din ce-am apucat eu sa vad, avea mana stanga bandajata ,in mana dreapta inca mai avea manusa...si la gat pus un din-ala (nu stiu cum se numeste) ca sa i-l sustina. Alte rani nu parea sa aiba. Pantalonii nu pareau a fi rupti si inca avea incaltamintea in picioare.
  21. Papy01

    Accident Uverturii

    Yamaha R6, rosie. Parea ca taxi-ul care venea dinspre Lujerului a vrut sa faca stanga pe o straduta, nu s-a asigurat si motociclistul a intrat in el. A venit Smurd-ul destul de repede si l-a luat. Rani deschise nu am vazut sa aiba, in schimb nu parea nici ca e constient. Sper ca e ok. Ideea este ca nu parea sa fie nimeni de-al motociclistului la motor, sa ia ce mai avea pe-acolo, in schimb erau niste personaje nu f binevoitoare care dadeau tarcoale. Ma duc acum sa vad ce nr de inmatriculare are, poate-l stie cineva.
  22. my point exactly: nu era o emisiune politica si nu trebuia sa se discute despre politica. emisiunea asta se numea "Realitatea in fiecare zi" sau asa ceva in care niciun politician nu trebuia sa fie acolo; numai ca intamplator ( sau nu ) s-a lansat bomba ca PD-L-u' se combina cu PSD-u' si evident ca altceva nu mai conta
  23. in primul rand nu stiu daca se stia ca vor fi 5 politicieni acolo. in momentul in care ei au facut reclama la emisiunea asta ( undeva pe la ora 21 si ceva ) au spus ca vor prezenta 2 povesti/cazuri ( spuneti-le cum vreti ) si au aratat si cateva secvente. politicienii nici nu trebuiau initial sa fie acolo, din cate mi-am dat eu seama. cat despre vesta , com'on. daca un om demonstreaza ca e inteligent si responsabil doar prin faptul ca poarta costum, e grav.
×
×
  • Creează nouă...