Sari la conținut

ciuf

Membru
  • Număr conținut

    252
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://bikermag.ro
  • Yahoo
    trufasu_bogdan

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    bucuresti
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    SUZUKI GSX-R 600 K5
  • Numar Moto
    B-83-ZZI

Informații profil

  • Motociclete detinute
    HONDA CBR 600 F4HONDA CBR 600 RR

Vizitatori Recenți Profil

1.347 citiri profil

ciuf's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut! Rog pe aceasta cale un posesor binevoitor de RM250 din 1995 sau compatibil sa ma ajute cu o serie de poze in detaliu asupra urmatoarelor componente : 1. Cablaj bobina - CDI - buton oprire 2. Furtunuri radiator 3. Furtun aerisire carter (cred) - cel din stanga motorului spre furca. Va multumesc tuturor anticipat!
  2. Multumesc la fel

  3. "La multi ani!" cu sanatate si noroc!!! ;)

  4. Super intr-adevar, insa a si avut tehnologie la dispozitie. Nu stiu cati dintre voi ati vazut toate pozele deoarece in una dintre ele apare si CNC-ul cu care realizat sculptarea lutului. Chiar si asa nu stiu cati ar fi reusit sa realizeze motocicleta chiar daca ar fi avut toata aparatura la dispozitie.
  5. Sunt convins ca daca persoana vinovata are relatii puternice poate tergiversa solutionarea cazului, insa sa scape basma curata, imi vine greu sa cred. Exista o persoana accidentata si un martor. Atata timp cat martorul sustine in continuare acelasi punct de vedere si exista dovezile accidentului.... Sper totusi sa nu mi se infirme teoria, eu inca mai am incredere in sistemul juridic din Romania. Revin si cu update despre starea de sanatate a motociclistului : Contuzia de la plaman s-a dovedit a fi alarma falsa ( ce bine ) Maine Dan, va fi mutat din sectia de terapie intensiva, unde inca se afla sub observatie, in salon si va putea fi si vizitat. Cand voi stii numarl salonul am sa postez, poate ne strangem cativa sa mergem sa-i mai ridicam moralul.
  6. Am fost de dimineata la Politie unde am semnat procesul verbal si am recuperat actele. Din discutia avuta cu politistul acest proces verbal este o simpla constatare ce sta la baza urmarii penale si nu incrimineaza nici o parte. Voi mai fi chemat inca o data pentru a mai face o declaratie ce va fi folosita la urmarirea penala ( deja a fost deschis dosar / am si numarul poate il putem urmari de pe net). Revin si cu informatii noi despre starea motociclistului : Aseara la ora 2 a iesit din operatie, doctorii reparand atat femurul cat si clavicula. Momentan este la terapie intensiva, dar am inteles ca mai are si o contuzie usoara la abdomen si una destul de serioasa la plaman. Recuperare rapida Dan!
  7. Nu am fost destul de explicit si asta da nastere la speculatii. Motivul pentru care mergem maine dimineata este ca politistii au fost toata ziua la accidente pe teren si nu au avut timp sa scrie PV. Politistul ne-a sugerat sa mergem acasa dupa ce lasam declaratiile pentru a nu sta inca 4 ore pana face el PV. Astfel maine la 6.30 sunt la Udriste pentru a semna PV. Daca in el va aparea ceva ce eu nu am declarat atunci nu il semnez pana nu se modifica. Nu cred ca se mai poate face vreo manevra in conditiile in care eu nu imi schimb declaratia.
  8. Am revenit si de la politie. Declaratia a fost exact cum am postat si in postul de inceput. A ramas sa merg maine dimineata la 6.30 sa semnez procesul verbal si sa-mi recuperez actele. Sper sa nu gasesc nereguli scrise acolo pentru ca iese mare scandal. Revin maine cu un mesaj despre ce se va intampla cu soferita si in ce stadiu se afla Dan.
  9. Acum scriu de pe telefon. Sunt la politie sa dau declaratie si sa-mi recuperez actele de la politist. Am vorbit din nou cu fratele sau si starea lui Dan nu este prea buna. Acum il opereaza la picior, posibil si la clavicula, depinde de ce gasesc inauntru. Se pare ca are o hemoragie puternica la picior, iar osul este fragmentat. Sper sa se ia masurile necesare, iar soferita sa nu se mai suie la volan. Imi pare rau si pt ea dar greaseala se plateste.
  10. Acum scriu de pe telefon. Sunt la politie sa dau declaratie si sa-mi recuperez actele de la politist. Am vorbit din nou cu fratele sau si starea lui Dan nu este prea buna. Acum il opereaza la picior, posibil si la clavicula, depinde de ce gasesc inauntru. Se pare ca are o hemoragie puternica la picior, iar osul este fragmentat. Sper sa se ia masurile necesare, iar soferita sa nu se mai suie la volan. Imi pare rau si pt ea dar greaseala se plateste.
  11. Acum scriu de pe telefon. Sunt la politie sa dau declaratie si sa-mi recuperez actele de la politist. Am vorbit din nou cu fratele sau si starea lui Dan nu este prea buna. Acum il opereaza la picior, posibil si la clavicula, depinde de ce gasesc inauntru. Se pare ca are o hemoragie puternica la picior, iar osul este fragmentat. Sper sa se ia masurile necesare, iar soferita sa nu se mai suie la volan. Imi pare rau si pt ea dar greaseala se plateste.
  12. Oricum el nu s-a oprit in masina ci motocicleta. Motociclistul a fost oprit de bordura. Probabil acolo a fost fracturata clavicula.
  13. Astazi, ora 15.00 ma deplasam la volanul autoturismului din directia Bordei spre intersectia sos. Pipera cu Nicolae Caramfil ( cartier Aviatiei ). Cand mai aveam 30 de metri pana la Bavaria, vad in spatele meu o motocicleta Yamaha R1. Stiind ca este o curba indragita ( si mie imi place sa intru mai tare acolo cand vin cu moto) ma trag cat mai mult pe dreapta si incetinesc pentru a lasa loc motociclistului sa se duca linistit. Din pacate de pe sensul celalalt veanea si o soferita cu un Matiz alb, binenteles incepatoare, ce nu stie sa se incadreze pe banda si ia curba cu un sfert de masina peste linia continua astfel iesind in fata motociclistului ce circula regulamentar. Rezultat : Motociclistul intra in partea fata stanga a masinii fiind proiectat in bordura de pe dreapta. Motocicleta a fost proiectata in masina mea si a ramas pe mijlocul carosabilului. Am coborat instant si am incercat sa-l ajut cat mai mult. Din fericire nu a trebuit decat sa-l calmez si sa-l tin sa nu se ridice pentru ca avea piciorul rupt . In 3 minute a sosit si SMURD-ul si a preluat situatia. Culmea soferita sustine mare si tare ca ea nu are nici o vina pentru ca motociclistul a intrat peste ea. Dupa ce ca e proasta mai e si tare in gura. Ce ma enerveaza oamenii astia... Am vorbit cu politistii ce au constat accidentul si sunt si ei convinsi ca soferita este de vina asa ca nu cred ca scapa, mai ales prin prisma faptului ca voi da si eu declaratie in aceasta seara. Sper sa nu se faca interventii si presiunii si sa fie un alt dosar pierdut. Pe baiat il cheama Dan, motocicleta este un R1 ( 2007 cred) culoare Negru cu ceva accesorii rizoma pe ea. Numarul nu l-am retinut, cred ca este B 07 UCF. In prezent este la spitalul de urgenta Floreasca cu femurul rupt si clavicula posibil rupta. Am vorbit acum 30 de min. cu fratele sau si inca nu venisera rezultatele de la analize. Insanatosire grabnica Dane! PS: multumesc pe aceasta cale motociclistilor ce au trecut pe acolo si nu s-au sinchisit sa se opreasca.
×
×
  • Creează nouă...