Sari la conținut

cody2

Membru
  • Număr conținut

    104
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Piatra Neamt
  • Carnet moto din
    2002
  • Motocicleta
    YAMAHA TDM 850
  • Numar Moto
    ... WLF...
  • Club
    FREE WOLF

Informații profil

  • Motociclete detinute
    honda nsr 125 honda cbr600f

cody2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nu ai spus ca esti incepator pe moto ... mai bine nu-ti lua speed deloc ... incearca altceva si o sa-ti iei dupa aia ce-ti place .
  2. Intradevar jantele sunt cam ochioase ... dar motorul pe general arata ft ft bine si se vede ca a fost intretinut. Parerea mea e sa pui o banda reflectorizanta gri pe jante sa le mai ia un pic din rosul ala strident sau inchise cu ceva gen aerograf ... si neaparat colante pe carene .
  3. Uauu.. cu cramponatele si cutiile alea parca esti pregatit sa pleci la razboi .
  4. de nu am dat lincu asta de t'spe mii de ori! http://jbx9.free.fr/tdm/index.php?page=ISSUES#2 hai noroc! Deci conform link-ului motoarele fabricate intre 98-01 nu au nici o problema ... singura referinta este cu schimbul greu al acumulatorului ... tdm-ul meu e 2001
  5. cody2

    BURSA LOCALA

    Vand toba carbon HURRIC supersport , in stare ft buna ... 100 euro Prindere in 4suruburi . La cerere se poate face si flansa pt prindere normala .
  6. daca nu ti-ai gasit ... Am eu un dunlop 150 /70-17 nou

  7. Da bine mai ghiaurilor ... pe forumul tdm bate vantul si voi sunteti toti aici Uite si poza cu lumina mea pe faza scurta , xenon 4300k tot de la luv ...
  8. Ceva nu-i in regula ... vezi daca ai asezat bine becul in soclu ... Verifica si distanta de la flansa becului pana in dreptul ""filamentului"" sa vezi daca e aceeasi cu becul original , poate ti-a dat alt bec cu flansa schimbata . Si eu mi-am pus si se vede perfect ..
  9. Neaparat trebuie renuntat si la intermediara altfel suna aiurea . Nu e mare filozofie cu tobele astea ... doar trebuie tinut cont de cateva lucruru ca sa faceti sunetul pe care il doriti : lungimea tobei , diametrul tevii interioare ...,diametrul tobei , densitatea vatei si DB kiler . Toate tobele sport sunt cu evacoare libera te uiti pe o parte si vezi pe cealalta . In mare o toba subtire in diametru va suna mai ascutit decat una mai groasa iar O toba mai scurta va suna mai tare si mai neuniform decat una mai lunga . Pt diminuarea zgomotului se ataseaza un DB killer care e ft simplu de facut si care in functie de lungimea lui atenuiaza mai mult sau mai putin ... undeva pana la 50 % din zgomot . Acum , parerea mea e ca o toba pt noi e buna de 40 cm lungime si 12 cm in diametru + db killer pt ajustare functie de nevoi. Nu trebuie sa va fie frica sa luati o toba pt ca suna prea tare deoarece daca e destul de lunga ( zic eu minim 40cm ) si nu-i ft subtire se poate ajusta sunetul relaxat . Tobele subtiri merg ft bine pe speed-uri , dau urletul ascutit in ture mari ... dar la noi trebuie un pic mai voluminoase pt a face bass-ul ala frumos de 2 cilindri sau monocilindru . Toate astea le zic din ce-am probat , vazut , modificat pe motoarele mele , si e asa in mare .... o toba adevarata se face pt fiecare motor in parte si costa cate 300-500 euro Eu am 2 db killere si le mai alternez cand ma plictisesc sau daca am drumuri mai lungi ... iar cateodata le scot si de tot ...
  10. oricum e 99% din carburatoare ... membranele sunt ok ? o sincronizare ai facut ?
  11. dupa cum se vede pare sa fie facut de respectivu' home made
  12. cody2

    BURSA LOCALA

    Vand genunchiere alpinestars stare ft buna 200 lei
  13. N-as putea sa-mi las asa motorul .... dar cred ca asa e protejata de hoti cel mai bine
  14. Salut, am eu de vanzare, sunt noi-noute, nepurtate, luate din Louis, pretul lor a fost 119 ron, le dau cu doar 45 RON!!!

    Poze pe www.daciaclub.ro, cauta la bursa ca am si armura de vanzare tot nou-nouta!!!

    Weekend placut!!

×
×
  • Creează nouă...