Sari la conținut

mojo81jojo

Membru
  • Număr conținut

    118
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de mojo81jojo

  1. Dar trebuie desfacut motorul tot, luata chiuloasa jos, si sa ajungi pana la vibrochen? Sau se poate desface de jos, de la baia de ulei. Merci!
  2. Salut, Am si eu o intrebare: stie cineva cum se desface cutia de viteze? Trebuie dasfacut tot motoru pentru a scoate cele doua axe ci pinioane din citie, sau are acces prin alta parte. Se poate face acasa sau trebuie neaparat un mecanic experimentat. Multumesc!
  3. Salut, cateva informatii suplimentare privind locatia, biletul de intrare, cazare/cort, etc, deaca se poate. Merci! Cred ca venim si de la Oradea cateva motoare:)
  4. Am si eu o intrebare/nelamurire: cum de se vorbeste romaneste pe site, cand anul trecut la anuntarea programului intalnirii in limba romana sa fluierat/huiduit de nu am mai auzit nimic???????? Bravo vaua!!!!!
  5. Multumesc pentru raspunsuri si exemple, dar doream ceva mai........eftin!!!!
  6. Salutare, Nu am luat tot forumul la puricat, dar ma intereseaza daca a mai schimbat careva evacuare la Diversion 600S, as vrea sa-i pun o singura toba. Ma poate ajuta cineva cu sugesti????? Merci!!!
  7. Pai daca asa stau lucrurile cu ungatorul de lant, da-ne si noua detaliile de executie!!! Asfalt uscat!
  8. Salutare, Daca toate vor fi ok, o sa venim si de la oradea vreo 3-4 motoare!!! Cat o sa fie taxa de intrare?? Merci!!!
  9. Salutare, nu stiu daca s-a mai discutat despre rezervoarele de pe TDM 3VD, dar eu am observat, dupa mai multe alimentari, ca rezesvorul nu prea are 18 litri, asa cum este scris in specificatii, si nici rezerva nu prea este de 3,5 litri, cum ar trebui sa fie conform acelorasi spacificatii. Din ce am observat eu, rezervorul are maxim 15,5-16,0 litri iar rezerva intre 2,5-3,0 litri. Va rog veniti cu argumente si experiente proprii. Merci! Asfalt uscat si distractie la intalnirea TDM-istilor!!!
  10. Merci pentru sfaturi!!! Dar am mai primit un mesaj pe privat de la la <CalinMZ>, care zice ca asa trebuie sa functioneze socul la TDM!!??!!??!!?? Oricum ma duc cu el inapoi la mecanic sa vedem ce s-a intamplat. Asfalt uscat!!!
  11. Salutare la toata lumea!!! O intrebare: am dus motoru la mecanic pentru o carburatie si o sincronizare a carburilor, in sine lucrarea pare ok, dar cand am vrut sa pornesc motoru acasa, la rece, butonul de soc nu statea tras, am sunat la mecanic si zice ca asa trebuie sa functioneze, si ca pana acuma nu se retragea din cauza ca era imbacsit cu praf si mizerie Voi ati mai intalnit asa ceva???? Ce se poate face??? Merci!!!
  12. Buna, Sa sti ca si eu am luat azi rezervorul jos, tot de la un 3VD din 95, si avea cate un furtun de vreo juma de metru fiecare, pe fiecare stut. M-am intrebat si eu la ce o folosi......???
  13. Foarte frumos a iesit....felicitari si sa-l stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute!!! Cam cat te-a costat distractia, si eu trebuie sa-i trag o vopsea la al meu, acelasi model 3vd.
  14. Salut, Cine stie pe unde e mai bun drumu de la Timisoara spre Garnic, si care e ruta cea mai buna de urmat??? Merci!!!
  15. Merci <Cavaleru>!!! Dar daca trebuie schimbate aceste pese, unde se gasesc si cat costa, daca sti?
  16. Salutare, Sunt proaspat posesor de TDM 3VD din 95, multumit in principiu de motor, dar am o mica-mare problema, CONSUMUL de benzina. Inainte de a cumpara TDM-ul m-am tot interesat in special de pe acest forum, dar si din alte surse de pe net, despre consumul de benzina si am ajuns la concluzia ca un TDM 850 din 95, in conditii de drum lung si mers rezonabil(100-120 km/h), nu ar trebui sa consume mai mult de 5,0-5,3 l/100km, acesta fiind si motivul pentru care am ales TDM-ul(inainte am avut Diversion 600 S, care avea un consum de 4.2 %). Ei bine, dupa o tura facuta sambata, am calculat un consum de 6,3l/100km. Stiu ca s-a mai discutat de acest subiect pe forum, dar poate mai deschidem un pic subiectul, cum pot scadea consumul in limite normale pentru un TDM. Este suficienta o simpla carburatie? trebuie schimbate ceva piese in carburator? etc. Va rog o mana de ajutor!!! Merci!!!
  17. Buna, Poate ma ajutati si pe mine cu o recomandare pentru cineva care reconditioneaza si vopseste carene, din plastic evident. Multumesc!!!
  18. Salut, In legatura cu conrul de pe TDM Romania, am facut totul ok, am primit un e-mail de confirmare in care imi spune ca in scurt timp contul va fi activ. Daca am incercat sa refac contul nu ma lasa pe motiv ca datele au mai fost folosite!!!! Probabil e o eroare pe site!!! Merci! Salut din nou!!! S-a rezolvat problema de logare pe TDM romania. Merci!!!
  19. Salutare popor!!! De azi intru si eu in familia TDM!!! Tocmai am ajuns acasa si sunt super incantat de motor!!! Trage bine de jos, are putere, comoda si mai manevrabila decat credeam. Apropo, am trecut de la Diversionul de 600 la TDM, mare diferenta, evident in favoarea TDM-ului, fara suparare pentru Diversionisti. Iata si cateva poze facute azi : Apropo, am incercat sa ma loghez si pe TDM Romania, mi-am creat un cont aseara dar nici acuma nu e activ, poate ma ajuta cineva!!! Merci! Sa ne vedem cu bine pe asfalt! Asfalt uscat!!!
  20. Salutare popor!!! Ce vesti mai sunt despre festival!!! Totul e ok?
  21. Salutare la toata lumea, Desi am un Diversion de 600 S de vreo 2 ani, nu am scris inca pe acest forum pana acuma. Idea e ca as dorii niste sfaturi de la cei in masura sa le ofere, mai exact vreu sa trec la categoria mai mare si mi-as dorii tot un Diverson, dar de 900, modelul S de dupa '94. Daca puteti sa ma ajutati cu ceva imresii, in special diferente fata de surata mai mica, cum se comporta la drumiri mai lungi, peste 1000KM per tura, consumul la drum in conditii normale de drum "a la Romania", si mai ales puncte slabe, daca exista. Mi-e tare drag acest motor, trebuie sa recunosc, asa ca as ramane tot la Diversion. Merci si astept parerile voaste!!! Asfalt uscat ca vine primavara!
  22. O parere totusi legat de faptul ca motoru pe care vreau sa-l cumpar are 80.000km Va rog cei cu experienta sa-mi dati un sfat!!! Merci!!!
  23. Merci de invitatie, cred ca puteam bea o bere in Baia Mare in ziua paradei Am fost si eu pe tot traseul cu un Yamaha diversion argintie, Vreau totusi sa trec la ceva street-enduro, am vazut ca KLE e mai accesibil si e bine vazut de toata lumea. Totusi ce am gasit in Italia e cu 80.000 KM si mi se pare cam mult Poate mai sunt posesori de KLE cu astfel de kilometraje, totusi nu este BMW K1200 sa mearga 500.000 KM In rest numai bine tuturor bikerilor indiferent de gen sau preferinte. Apropo, merge cineva la intalnirea SETH pe 20-22 Mai??? Dati de veste
  24. Salut Vreau sa-mi iau si eu un Kle 500, dar am o singura dilema: are vreo 80.000 km Motoru e in Italia si trebe sa-i dau ok-ul pentru al lua un prieten!!! Ce ziceti, merita la 900 euro, important: motoru este din 1995 si are kit de trei valize!!! Merci!!!
×
×
  • Creează nouă...