Sari la conținut

skyalex82

EX+
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    skyalex82

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Ploiesti
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    Yamaha R6 2005
  • Numar Moto
    PH 46 TSX

skyalex82's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. skyalex82

    Accident Lia Manoliu

    Sanatate maxima frate! sa moara in cacao si gaborii si tzaranu cu mercedesu'.
  2. asa e cu mersul mai pe margine. se urca masinile pe tine, au impresia ca asa trebuie sa faca. ps: Cred ca suferiti de monotonie pe forumul asta. Saracu' baiat povestit ce a patit si au sarit sacalii pe el. Chiar nu inteleg care e problema?!?! Am impresia ca va credeti mai interesanti daca latrati aiurea la tastatura. Vorbiti la subiect si nu mai bateti campii!
  3. foarte tare asta . Bine ca nu ai patit nimic. In mod sigur nu aveai 160; ai avut doar impresia. S-a umplut tara de race-ri. Eram si eu pasionat acum vreo 2-3 ani. Dar pe atunci eram un grup restrans de oameni cu capul pe umeri. Au inceput acum toti pustii de 18 ani cu GTI-uri sa se creada mari race-ri si m-am lasat. Si mie mi se mai intampla la semafor sa ma intarate cate unu sa ma iau cu el, dar nu-i dau decat daca sa zicem eventual am o linie dreapta in fata mea de la semafor, poate nici atunci. Ce-i mai tari la semafor sunt aia care iti fac semn din mana sa-i dai ture sa se auda tare, sau aia care te intreaba : "cat prinde asta sefu'? " . Astia ma amuza de fiecare data. Cand sunt cu masina imi place sa-i mai ingenunchez pe astia care au chef de curse, dar cu motorul....no man. In fine, bine ca esti teafar dupa ce ai cazut in maieu la 160 km/h . Asfalt uscat.
  4. skyalex82

    Accident Balotesti

    marea problema e ca daca s-ar baga un tigan intre zece romani si ar zice acelasi lucru nu ar fi acelasi deznodamant
  5. skyalex82

    Accident Balotesti

    problema e ca toti traim intre tigani, dar dupa cum s-a mai spus si pe topicul ala cu puradelu' lui Gutza care era sa dea coltul: in curand o sa inceapa si tiganii sa-si ia motoare, intr-un fel nu o sa fie bine pt. imaginea motociclistilor, dar pe de alta........se mai curata si Romania asta mai repede; Va imaginati ce ne-am face daca ar incepe audi sa fabrice motociclete? Revenind la subiect: m-a intrigat f tare ce au povestit cei 2 martori despre accident, de asta m-am bagat in discutie. Adik dupa cum inteleg eu: "geacardel" mergea cu motoru pe contrasens si a murit strivit de o masina care circula regulamentar, iar ciorile (cra cra cra) au mai gasit un motiv de cearta, ca se pare ca-i durea in (cuvant urat) de mort. Asta pt ca asa sunt ei, tupeisti, si reusesc sa ne domine la noi in tara. ce numar am? trebuie sa astept mult? sunt destul de nerabdator din fire!
  6. skyalex82

    Accident Balotesti

    mdea, ma rog, greseala mea; am scris rpd gandindu-ma la mai multe idei odata. Asta e, m-ati prins, si eu sunt indian. O sa va prind si eu pe voi si o sa va rup urechile impreuna cu alti 10 indieni de-ai mei si o sa va pun sa faceti "analiza propozitiei" pana o sa va iasa desteptaciunea prin toate orificiile ....domnilor doctori.
  7. skyalex82

    Accident Balotesti

    bah ... bag deseama ca sunt multi manelisti si prosti undercover pe forumul asta. Daca e asa cum povestesc cei 2 martori comentariile voastre pline de misto ma face sa-mi dau seama de cata materie cenusie (cacao) aveti in cap. Am vazut de prea multe ori scene din astea in care un roman e agresat de mai multe ciori si mai mult tiganci au grija ca sa-si puna poalele in cap incat pot sa-mi dau seama de gravitatea situatiei...hai ca am luat-o in alt directie...ideea principala se afla in prima propozitie.
  8. deci cine e cercetat pana la urma?
  9. RIP motociclistului. ma ingrozeste cata prostie e in tara asta. ieri mergeam in spatele unui motociclist pe centura Ploiestiului. La un moment dat un tzaranoi cu o dacie 1300 iese din coloana oprita la semafor si o ia pe contrasens ca smecherii. Motociclistul are timp sa se dea intr-o parte, trece si ii arata degetul dobitocului (pe la vreo 40 ani in pielea goala). Eu incep sa-l claxonez la greu si ma dau si eu intr-o parte, el ridica mainile zambind si isi cere scuze. De la o vreme, mai exact de cand mi-am luat motocicleta am iceput sa ma crizez rau de tot cand vad handicapati din astia la volan; deschid geamul cu gandul sa-i arunc sticla de suc in cap in momentul in care trec pe langa el, dar ghinion, o terminasem si o aruncasem pe bancheta din spate goala, asa ca macar trag brusc de volan sa-l sperii pe manelist in speranta ca-l voi baga sub camionul oprit la semanfor. Din pacate nu s-a speriat destul de tare incat sa pateasca ceva....dar in curand sper ca o va patii. Nuj voi cum sunteti dar eu sunt din ce in ce mai intrigat de soferii cu juma' de permis de pe la noi. Eu am permis de 8 ani, am vazut multe in Romania asta; in alte tari se circula extrem de calm si de bine, in Germania ex, cand mai vezi cate unul in oglinda care face slalom printre masini si merge haotic (si cu xenoane de targ montate pe faza scurta) sa fii sigur ca vezi numar cu RO cand te depaseste. Nuj care e explicatia la noi de sunt atat de iresponsabili si nu gandesc ca pun in pericolviata altora. Imi pare nespus de rau pt toti cei care si-au pierdut viata din cauza soferilor patriei. Cred ca ar trebui sa fie politia mai aspra. Sa stea mai mult la panda la linii continue. Sa ajunga toti soferii sa se teama ca de dracu de vreo amenda. In UK amenzile de circulatie sunt foarte mari. Acolo daca iei amenda e jale. Si toti soferii merg mai cu frica. Nu incalca regului cu gandul ca nu-l observa nimeni. Ar trebui sa se schimbe gandirea in: "decat sa ma observe vreun militian si sa-mi iau o amenda de 2 ori mai mare decat salariul pe o luna mai bine.....". Am mai patit-o cu un manelist cu un logan (cu maimutoi agatati in parbriz)., Ma tineam dupa el cu o ciuda mare mare mare pt ca statea foarte aproape de un motociclist prin oras si radea ca boul (vroia probabil sa-l peria sau mai stiu eu ce). Vroiam sa-l opresc la un semafor sau ceva si sa-i spun macar ca e taran. Si ca sa vedeti ce patesc. Exact cand trecea fanul lui Gutza peste niste pietre, accelereaza si-mi arunca un bolova in aripa de-mi sare vopseaua. Nu l-am mai prins ca la urmatorul semafor a fortat galbenul si eu am oprit. Aveti grija fratilor ca nu e de gluma cu soferii din RO. Li se rupe lor de suspendarea permisului. Si daca omoara vreun motociclist si e vreun smecher cu bani si cu vreun super avocat, daca iese culpa comuna la tribunal scapa si de puscarie. Sa ne ajute Dzeu si sa ne fereasca de ucigasi din astia pe viitor. Inca odata RIP pt baiatul din BZ.
  10. .....mdea......si sa nu mai postezi tu daca nu stii nimic! CE?! Vrei sa aduni posturi sa ajungi vreun SUPER MEMBRU cu multe, multe, multe.... posturi?! Fa si tu exercitii pe un alt forum pana inveti sa postezi calumea, ca sa nu mai zica baietii de pacilea ca e "vrajeala de user fara posturi". PS: Na ca am gasit motiv sa mai scriu si eu ceva si sa mai fac un post
  11. rasfoind niste clipuri similare cu cel de pe iutub postat mai devreme (cel cu manelistii si motocicletele) am mai gasit unul si mai jenant. si cum discutia a luat-o in alta directie nu pot sa ma abtin sa nu va arat asta: http://www.youtube.com/watch?v=40d4t3tO4-M Si inca ceva. Daca o sa inceapa si indienii astia sa se dea cu motoarele, vor mai crapa din ei incet incet. asa ca.... ps : accidentul a fost stire pe antena1 http://youtube.com/watch?v=oYooc1TdBis
  12. Se pare ca treci prin aceleasi chinuri ca si mine. Eu m-am riscat un pic si am fost kamikaze. Mi-am luat un motor nou din Germania care este Euro2, deci nu se poate inmatricula in RO. AM vb cu dealer-ul si mi-a facut o inmatriculare de o zi in Germania. (120 E..."One day registration"). In felul asta motocicleta este inmatriculata in UE si deci poate fi inmatriculata si in RO. Oricum am avut emotii pana mi-am luat cartea ca ma gandeam ca cine stie ce li se va parea dubios celor de la RAR.Am si fost la RAR si mi-am facut cartea. Problema e ca Elvatia nu e in UE....trebuie sa fie alta smecherie aici. Mai jos sunt actele pe care le-am primit. Datorita lui ROADKILL sunt evidentiate punctele importante.
  13. Salutare tuturor, Tocmai mi-am achizitionat o motocicleta de la un dealer din Germania. Am platit-o si deja a fost ridicata de o platforma de acolo. Va ajunge in in tara pe la sfarsitul saptamanii. Motocicleta este noua si EURO 2. In RO nu se poate inmatricula. Am vb cu dealerul din Germania (pt cine e interesat e vb de ZTK) si a spus ca stie de problema asta in RO si ca imi va inregistra motoreta pt o zi in Germania ca sa pot sa o inmatriculez dupa aia in RO. A mai intalnit vreodata cineva situatia asta? Cel care a ridicat-o a spus ca dealerul i-a dat un plic cu acte cica e si Brieff-ul acolo. Am auzit niste chestii cu Germania : brif mic, mare....are cineva idee ce reprezinta astea?
×
×
  • Creează nouă...