Sari la conținut

Octav

Membru
  • Număr conținut

    95
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Buc.

Vizitatori Recenți Profil

532 citiri profil

Octav's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Sigur ca da, insa trebuie sa ajung la un service. Ma oftic, daca eram minitechnicus l-as fi pus singur, dar asa...
  2. Salut, am comandat kitul, insa nu va ajunge pana in w/e, cand am planificata iesirea. Pentru asta am lasat loadul max low (stanga), desi nu simt niciun mm mai jos iar suspensia functioneaza zeiss (nu sunt greu, cum am precizat). Si nu am TDM, ci vstrom. Multumesc pentru raspunsuri. Octav
  3. Multumesc, cred ca imi voi comanda kitul. Sau mai bine scot aerul din roti, e mai ieftin
  4. Salut, am 1.70, ajung pe 1/2 de talpa insa cand sunt obosit simt ca m-ar ajuta sa pot pune i treaga talpa. Cineva mi-a spus de un kit de pe louis (probabil cel mentionat mai sus), insa nu a mai dat niciun semn. Il voi cauta eu. Multumesc! » Post actualizat in 23 Aug 2017 16:55 Dragos, am rotit knobul ala st-dr, dar nu mi s-a parut sa aiba efect. Nici greu nu prea sunt, la 70kg. » Post actualizat in 23 Aug 2017 17:00 Dragos, pentru a cobori, trebuie sa rotesc knobul spre dreapta ?
  5. Salut, cum pot cobori inaltimea cu aprox 3-5cm? Multumesc! Octav
  6. Eu v-am spus ce mi s-a comunicat azi (21 Oct 2016) ca-mi lipsea din dosar, desi aveam la mine si Certificatul fiscal eliberat vanzatorului si Fisa de inmatriculare vizata de Adm Fin a vanzatorului. dar nu se afla nicaieri acel numar de inregistrare pe care l-am mentionat mai sus. mi-au si arata documente pe care se afla acea stampila. Acel numar asigura "continuitatea" vehiculului in Registrul de evidenta a mijloacelor de transport
  7. salut, sunt in process de inmatriculare si am intrat aici sa va spun ce m-a oprit sa depun dosarul azi. cazul meu: inmatriculare moto deja inmatriculata in RO. Ei bine, datorita Ordinului 1069 din 28 iulie 2016 si publicat in M.O. in 29 Aug 2016, pe actul de V-C (factura sau contract) trebuie sa existe o stampila (dreptunghiulara) de la Taxe si Impozite in care trebuie sa apara numarul de inregistrare din Registrul de evidenta a mijloacelor de transport supuse inmatricularii. Aceasta stampila trebuie sa existe pe toate exemplarele facturii, din care cumparatorul primeste 3 exemplare. (aceasta stampila nu are nicio legatura cu certificatul fiscal emis vanzatorului) In cazul meu, deranjul nu e mare pentru ca am gasit imediat intelegere la cel de la care am cumparat motorul (absolut nicio surpriza aici), doar ca intregul proces va fi intarziat 2-3 zile lucratoare, el fiind in alta localitate. Inca ceva, intregul procesul (inclusiv locul in care platesti diferite taxe) difera Bucuresti vs Provincie ...si mai mult, difera de la un sector la altul :| Asta ca sa stiti. Asfalt uscat va doresc! Octav
  8. poate tocmai furase acel motor, prea se grabea sa plece musai la politie
  9. Octav

    Accident Bucuresti

    o situatie banala de trafic intr-un oras aglomerat, situatie in care ne putem afla cu totii (si care a avut o continuare foarte civilizata, dar nu aveti ochi sa vedeti asta) si daca ar fi depasit pe dreapta cum sugereaza unii, nu putea veni unul de pe sens opus si sa faca stanga (pe unde a iesit sarmanu' asta? nu era aceeasi problema de vizibilitate? eu zic sa ne bucuram ca a fost un caz usor si sunt convins ca si-au invata lectia si cucoana si soferul de logan si colegul motociclist. de ce trebuie sa ne dam la gioale cu orice ocazie sau sa ne dam mai destepti si mai priceputi decat ceilalti? asfalt uscat!
  10. Octav

    SHARK - Discutii Generale

    Calin26, mare om, mare boier! Vreau sa-ti multumesc si pe aceasta cale (un fel de "scos in fata careului" ) pentru inelele pe care mi le-ai trimis si pentru care nu ai dorit niciun leu, eu platind doar transportul. deseara le incerc! Multumesc foarte mult si Asfalt foarte uscat! octav
  11. Salutare dragilor, Cum tocmai am incheiat un episod cu Wolfmoto, intru si eu sa mazgalesc in cartea lor de oaspeti. Desi punctul initial al colaborarii cu Axa&Co a fost strict "iernatul" (reclama RockFM), pana au dat ghioceii, batranica mea Honda CB400SF a beneficiat de ceva mai multa atentie. Nu vreau sa intru in detalii privind interventiile tehnice, insa au fost legate de schimbarea a 4 segmenti, garnituri de nush'ce fel, multe pastile, simeringuri, rulment furca si altele pe care memoria mea refuza sa le mai proceseze, insa rezultatul este uimitor. Cateva piese si ceva magie Wolfmoto mi-au transformat batranica in adolescenta. Sucind o vorba romaneasca, am dus-o "muzeu""si am luat-o "liceu". Ca sa intelegeti mai bine despre ce bat eu campii aici, cele 7-8,000 de turatii au devenit din maxime, minime. Dupa ce ne-am reimprietenit, azi am schimbat viteza si la limita rosie (12,000), lucru pe care nu am crezut ca o sa-l vad vreodata la roscata mea. Ii recomand si ii invidiez! Octav PS. 1. anul acesta, batranica de care vorbesc implineste 20 de ani de cand a iesit pe poarta fabricii (si 10 de cand e la mine); 2. e prima data cand nu am dus-o la reprezentanta si sunt foarte multumit; 3. "padurea de prezoane" din galeria Wolfmoto e de la a mea Va salut!
  12. Octav

    SHARK - Discutii Generale

    salutare! am o casca shark (asta ca sa justific postul meu aici ) si se pare ca mi-a disparut o piesa de la sistemul de imbinare a vizierei, in partea dreapta. mai exact un inel (gri). aveti idee unde pot gasi asa ceva ? spre exemplificare, atasez 2 poze: prima cu partea stanga (unde se vede inelul gri) si a 2-a cu partea dreapta, unde lipseste. multumesc!
  13. Am apucat sa vad clipul si am citit cu atentie fiecare post. Imi pare rau ca ati avut parte de un asemenea start de sezon, dar ma bucur ca "patitul" e ok. Si, cu siguranta, ca veti trage concluziile potrivite (si noi pe langa voi). Un singur lucru am sa va spun: Acum ceva ani, motociclistii neexperimentati (sa nu spun "incepatorii") erau invitati de catre "ceilalti" sa se duca in poligoane/parcari goale atat pentru a-si cunoaste motocicleta (foarte diferita de cea de scoala), cat si pentru a avea primele experiente (de ex, franare brusca, ocolire obstacol, putin nisip, rampa, etc) fara stresul unui trafic aglomerat. Acum sunt invitati in coloana !? ps. pana vom ajunge sa traim intr-un mediu lipsit de pericole (si asta din initiativa nostra sau nu), va sfatuiesc sa cascati urechea la ce spune nervOptik. asfalt uscat tuturor!
  14. Brainstorming, pe scurt: “Metodă creativă care se bazează pe generarea spontană de idei la o temă dată. [...]. Principiul fundamental al brainstormingului este suspendarea criticii, astfel încât participanții să fie liberi să exprime orice idee care le trece prin minte, inclusiv idei hazlii sau inaplicabile, deoarece acestea îi pot stimula pe ceilalți participanți să vină cu idei valoroase.”
×
×
  • Creează nouă...