Sari la conținut

wtf?

Super Membru
  • Număr conținut

    4.210
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de wtf?

  1. Depinde de in ce fel vrei sa folosesti motocicleta. Nu de alta dar modelele alese in afara ca au 2 roti, n-au nimic in comun una cu cealalta. Ca si cum ai oscila intre Aventador si Ford Raptor. Singurul criteriu pentru care ai cumpara KTM-ul ar fi manevrabilitatea insa la restul va castiga R1. Mai ales ca R1 07-08 are etrieri cu 3 pistonase deci sistem de franare bun, acceleratie blana orbitoare iar la partea de fiabilitate, poate doar pe la oala sa apara probleme. Acum sa ne spui tu cum ai ajuns la cele doua modele care nu au legatura una cu alta?
  2. Estimez ca va cocheta cu locurile 5-8 in clasament anul asta dar il vad si castigand o cursa/curse.
  3. Abia astept sa-l vad pe Danone cum se prezinta dupa pauza indelungata.
  4. Pentru linistea ta, daca motorul are futune stock sa le schimbi cu unele metalice de la o firma cunoscuta. Lichidul de frana il cauti sa fie pentru temperatura mare de lucru. Daca te gandesti vreodata sa o schimbi cu ceva mai agresiv, gasesti la mine un ZX10R 2009 impecabil cu km putini. Pe mine ma tenteaza BigBang Sanatate!
  5. Multumesc pentru raspuns. Si eu cam tot la varianta asta m-am gandit, desi pe net am mai vazut combinatii de -1 cu +1. Cel mai probabil voi cumpara pinionul cu 16 dinti.
  6. E mort in papusoi topicul asta. Totusi, a schimbat cineva raportul pinion/foaie si daca da, ce optiune ati ales?
  7. Nu stiu cu ce guma a iesit. Timpul din calificari despre care vorbesti, de Sambata s-a facut la alta ora, alte conditii alta temperatura. Mai urmeaza o sesiune astazi dupa pauza de masa.
  8. La pauza de masa este top 1 Ducati si 2 overall. Impressive!
  9. Tu cam ai reactii acide la adresa lui JM. Faceti cu schimbul la ghidon si nu stim noi?
  10. Cred ca mai mult asteptam ziua de Teste decat cursa de la Valencia :)) Fain ar fi sa castige o ultima cursa, acasa cu Honda, MM.
  11. Sau cand il tamponeaza Marquez pe Lorenzo in ultimul viraj
  12. Cifrele astea sunt comparative cu ce, cu perioada Covid? Ca da, ar fi de inteles. Altfel comparativ cu perioada post-covid, nu cred.
  13. Despre asta este vorba. Limitand la 6 permiti KTM sa-si mai aduca inca 2 motociclete. Parca chiar Factory Bikes din ce imi amintesc. Si pastrezi cele doua oua de aur pentru un eventual nou producator care va avea sa se alature competitiei. Dar sa-mi explice cine stie de unde vine constrangerea pentru actualul numar de motociclete? Casetele din grila sau ce? Nu pot sa mai deseneze casete? Stiu ca era un articol pe motogp.com in care se discuta despre controlul cheltuielilor insa nu-mi pare plauzibil. Atat timp cat exista o entitate dispusa sa investeasca si sa-si suporte cheltuielile care-i problema?
  14. Pai vorbeai mai sus despre diversitate. Sau tu vezi diversitate doar in piloti? Da as prefera sa vad 4 maxim 6 Ducati batandu-se pentru victorie pentru ca asta inseamna posibilitate de dezvoltare a altui brand avand mai mult de 2 motociclete pe grila, aka Honda, Yamaha.
  15. Fie vorba intre noi n-are nicio logica treaba asta. Nici daca in culisele mega-restranse exista un pre-agreement intre Dorna si un alt producator pentru a ocupa locul lasat liber de Suzuki. Pentru a aplica fairness in toata treaba asta, Dorna putea sa ia doua locuri din actualele 8 ale Ducati si sa le dea celor de la KTM care si-au exprimat cert intentia. In felul asta cresteau competitia. Iar cele doua locuri de hAur lasate libere de Suzuki sa ramana libere pentru cine va vrea sa vina in competitie in urmatorii ani daca o fi si asta sa se intample. Deci practic au blocat doua motociclete ca "poate" va veni BMW, MV, Kawa etc. Ca sa ma trezesc la ora 4 dimineata sa vad 8 Ducati cum se bat intre ele.
  16. Vreau sa confirm cu voi cei care aveti generatia 3 de ZX10. Lupa din dreapta este clara. (Faza scurta) Lupa din stanga este tulbure. (Faza lunga) Este normala configuratia asta sau este o problema cu lupa stanga de pe motorul meu?
  17. Se joca presa cu cuvintele, interpreteaza si reintepreteaza cum vor ei. Pana de curand se aflase ca MM va merge cu GP23 fara update-uri. Mai nou dupa un interviu de-al lui a scris presa ca MM "ar putea" primi update-uri si poate GP24 in functie de rezultate O curiozitate am, acum ca e semnat cu Ducati, cum se va proceda cu merch-ul pe care il are cu Honda si cum integreaza merch-ul nou cu Ducati?
  18. Se pare ca ii va "mosteni" crew chief-ul lui Digia, pe Frankie Carchedi.
  19. Iti dai seama ce bine mi-ar fi interpretat datele? A fost intrebat ce repreprezentau planul A,B si C insa nu a prea raspuns in totalitate. Una dintre optiuni era sa stea 1 an pe bara iar o alta optiune a fost Gresini. Care-i a 3-a doar el stie, sau poate a blufat.
  20. N-ar fi ramas fara ghidon nici daca isi ducea contractul la capat cu HRC-ul. Sunt destul de sigur ca HRC-ul i-ar fi prelungit contractul cu inca 2 ani daca el ar fi decis sa ramana. Nu de alta insa HRC-ul nu are pilot de calibru pe care sa mizeze. Chiar daca o sa-mi sara lumea in cap, Mir e pilot mediocru, campion conjunctural. Ba chiar consider ca Rins este mai inzestrat decat Mir si ar fi meritat sa fi fost pilot de uzina in locului. Am mai spus prietenilor din jur faptul ca miscarea pentru mutarea asta a inceput de cand Alex Marquez s-a mutat la Ducati. El a deschis usa pentru MM. Sa nu fim naivi si sa credem ca Alex nu i-a vorbit lui Marc despre Ducati-ul cu care merge. Calculele lui MM cred ca sunt bune si tinteste locul lui Bastianini in 2025 desi nu-mi amintesc perioada pe care i-a fost prelungit contractul recent lui Bastianini, inainte sa se accidenteze. Anul acesta nu i-a fost benefic lui Bastianini la Factory Ducati iar anul urmator daca o va tine in acelasi stil va fi in pericol sa-si piarda locul in favoarea lui MM sau Jorge Martin. M-a contactat si pe mine Puig sa-l inlocuiesc pe MM la HRC dar i-am zis ca refuz din cauza pauzei de 1 an din motociclism :))
  21. Dupa 11 ani de colaborare cu Honda, Marc Marquez isi reziliaza contractul cu Honda HRC cu un an mai devreme pentru ca in 2024 sa concureze pentru Ducati Gresini. Moment ce va ramane in istorie atat despartirea MM - HONDA HRC, cat si performanta Ducati Gresini de a semna cu multiplul campion. Read all about it https://www.motogp.com/en/news/2023/10/12/its-official-marc-marquez-to-join-gresini-racing-motogp/479743 In mediul online se discuta despre posibilitatea ca Marc Marquez sa testeze Ducati-ul la Valencia.
  22. Salut. Am schimbat ieri guma spate care era dreapta pe mijloc iar lucrul asta a schimbat in bine comportamentul motocicletei pe viraje. Acum am pus Supercorsa SC1. P.S. Am un set de semighidoane touring ABM Germany, care au fost montate pe ZX10-le meu iar eu nu le folosesc, mi-am pus stock. Daca e cineva interesat de ele, le vand cu 1250 RON. Sanatate!
  23. Le iau in considerare la primavara cand voi face inmatriculare permanenta. Metzeler Sportec M7 RR 190 55 Evident ca inainte sa mi-o vanda, fostul proprietar a facut burnout si a indreptat guma pe mijloc.
×
×
  • Creează nouă...