Jump to content

Bracio

EX+
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

About Bracio

 • Rank
  Incepator

Contact Methods

 • Website URL
  http://muntenia-bikers.ro
 • Yahoo
  avramescurazvan@yahoo.com

Profile Information

 • Location
  BUZAU
 • Numar Moto
  lizing
 • Club
  Muntenia Bikers M.C.

Recent Profile Visitors

225 profile views
 1. Stai sa vina Baiazid din State ca el le are cu bugetul.Le calculeaza el la fix ca sa nu luam prea multi bani la noi.
 2. Ma inscriu si eu cu consoarta. Chiar vreau sa fac in vara asta o plimbare in Grecia si nu am cu cine.Poate ne intalnim la Bacau sa facem planurile.
 3. Are mana rupta si capul spart dar se pare ca nu sunt si alte complicatii.
 4. Probl. e in felul urmator: Soferul intentiona sa intoarca , dar la 15 metri de el era un gabor de la circulatie in misiune, si vazand intentia soferului i-a facut semn sa intoarca nevazandu-l pe politistul cu motocicleta care venea cu aprox.120 km/h. Accidentul a avut loc pe soseaua de centura a Buzaului cu doua benzi pe sens.Bineinteles ca vina a picat pe sofer, dar autorul moral e gaborul de la circulatie. Daca apare ceva nou va tin la curent.
 5. Eu nu sunt de acord cu pomii la marginea soselei. Sa zicem ca treci pe o pata de ulei la 100 km/h pe curba si te duce direct in pom, s-au iti iese unu' cu conserva pe contrasens si esti nevoit sa o iei pe aratura, si ce faci?? Te duci in pom. In "afara" nu am vazut pomi pe marginea soselelor de nici un fel.
 6. Parerea mea e sa-ti iei de 620, daca e prima motocicleta.Cuplul unui miar v twin nu te iarta.
 7. Daca veniti din Moldova inainte cu 5km spre Buzau va fii pe partea stanga un parc auto(autorolla), faceti stanga pe langa parc , mergeti vre-o 6-7 km dupa care va apare indicator cu Bz. la dreapta.Mai mergeti 3km, intrati in Bz. si tineti pe drumul principal care va scoate la iesirea spre Ploiesti ....si scurtati c-am o ora de mers. PS: Nu va lasa decat cu motoru, ca-i si peaici un pod cu probl. Drum bun!
 8. Datorita faptului ca Bull Bikers Brasov si-a stabilit intalnirea concomitent cu cea de la Buzau,26-28 aug, Muntenia Bikers Buzau isi va organiza intrunirea in data de 19-21 august
 9. Modificam data intrunirii de la Buzau...va anuntam in curand... PS: Tinand cont ca va fii prima intalnire organizata de Muntenia Bikers M.C. Buzau, va garantam ca nu ve-ti venii degeaba
 10. Unde-i adunarea: Vama Veche, Neptun s-au Mamaia?
 11. Nasol daca nu se mai tine cea mai tare intrunire, dar eu tot ma duc!
 12. La cati km e recomandabil sa se schimba kit-ul de lant la o motocicleta de strada?
 13. Eu zic sa bagi presiunea cum scrie la carte si setarile sa le faci din amortizoare.
×
×
 • Create New...