Sari la conținut

20npo

INACTIV
  • Număr conținut

    31
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de 20npo

  1. http://bikertube.ro/mediacore.cgi/media/accident-motociclist-mort-septimiu-albini-take-ion
  2. ca sa va mai iau mintea de la "probleme" , this is FUN!
  3. Cool bike trials - Julien Dupont
  4. daca poate ala micu' cum sa nu pot si eu? ) http://www.bikertube.ro/mediacore.cgi/media/motorbike-wheelie-fail
  5. O lectie importanta ... target fixation/point fixation http://www.bikertube.ro/mediacore.cgi/media/target-fixation
  6. Scuze, eram de pe telefon. Informatii mai multe nu am, am ajuns exact dupa intamplarea nefericita. Smurd-ul a venit destul de repede si au preluat ranitul care nu era intr-o stare foarte bine. Dupa smurd a ajuns la 2 min si un moto politist . Riderul constient dar lovitura a fost una destul de dura (dupa cum arata masina si motorul). (am si niste poze cu masina si motorul) Motorul avea radiatorul spart, capac motor, carena fata cu far, toba infundata, etc .. este vorba de un Hornet S albastru (este absolut identic cu al meu).
  7. b 46 zes...motociclist luat de smurd coliziune cu megan ...
  8. ce lichid de racire am nevoie pt un pc34 din 2000 ?
  9. Tocmai am trecut pe langa un accident, un GSX-R albastru/alb (model mai vechi k1-k2 din cate am vazut...) a lovit pe trecere o persoana la primul semafor dupa Pta Moghioros spre bucla din dr taberei. Prima intersectie dupa tip top ... spre bucla ... din aceea modernizata cu sute de luminite si senzori... din cate am vazut, motociclistul era ok...schiopata un pic dar in rest intreg (avea o geaca albastru cu alb si blugi) ... mai era pe jos o persoana la 2-3 m de trecerea de pietoni (inconstienta si intr-o mare balta de sange dupa imbracaminte era o persoana care tocmai venise din parc ... nu pasager pe motor sau altceva). Din pacate nu am vazut nr de inmatriculare sau mai multe detalii.... tocmai venise politia si salvare cand am ajuns eu ... am oprit...am intrebat daca pot ajuta cu ceva sau nu ... politistul mi-a dat cu flit desi imi pusesem masina pe banda 3 pentru a proteja victima si urmele accidentului ... cine e din zona sa dea o fuga pana acolo ... deja era lume ca la circ, toti pensionarii din parc iesisera pe mijlocul strazii sa se uite la show !
  10. @deadcow citind ceea ce ai scris, pot spune ca esti idolul meu. ma lasi sa te ating? 140-180 km/h noaptea desi nu vedeai mare lucru ... esti bun, du-te tare oare de ce toti care isi trag un motor intre craci au impresia ca sunt cei mai talentati, ti-o spun cu cea mai mare sinceritate.. iti doresc sa fie ca tine dar forumul asta e plin de incepatori care sunt talentati si care postau ca au facut xxxxx km intr-o zi/sapt/luna iar ulterior citeai despre ei la accidente. experienta se acumuleaza in timp, dupa ce ai trecut prin anumite situatii, dupa ce ai supravietuit destul incat sa ti se formeze reflexe automate iar la 180 la ora ti-o spun cu mana pe inima ca in momentul asta nu ai nicio reactie. p.s daca poti sa citesti printre randuri si dupa ce ma injuri o sa tragi cu o sec mai putin de gaz at eu sunt fericit
  11. @zvastic tocmai ai dezvaluit 3 motive pt care pustiul este nevinovat deci vinovatia e a femeii care incerca sa treaca strada pe la trecere de pietoni (ce om) Atat timp cat femeia aia era pe trecere, nu era beata si nici nu a alergat cu viteza maxima spre motor si astfel s-a lovit ...atunci singurul vinovat e riderul. E mai greu sa recunoastem vina proprie. Apropo, de curiozitate m-am uitat la postarile Domnului luci03, va sfatuiesc sa faceti la fel si dupa aia sa judecati ce om este. Lucrurile care le spui si care le faci te definesc ca persoana din cate stiam eu.
  12. Cica mergea incet si foarte atent iar femeia s-a aruncat pe trecerea de pietoni ca un uragan !! Sa fim seriosi, atat timp cat femeie respectiva era pe trecere at este vina lui daca a trecut prin loc nepermis at tot respectul pt pustiul ranit aiurea. In rest sa ne auzim de bine ca de rau m-am saturat.
  13. am si eu o intrebare, aveti idee ce bec are un hornet s din 2001 ? din cate am vazut eu este h4, dar nu sunt foarte convins... help
  14. Sambata 18.07 am ceva treaba prin Sinaia si ma gandeam ca daca are cineva drum in partea aceea poate ne alaturam (imi e cam lene sa merg singur) Asa ca ... daca cumva aveti drum in partea aceea ...PM
  15. In cele din urma ma alaturi si eu voua cu un Honda Hornet S din 2001. Bafta si ne vedem pe strazi Gusti
  16. ms pt raspuns, pot sa stau linistit
  17. are idee cum il cheama pe baiatul cu cbr-ul ? am un amic care are un numar de inmatriculare f asemanator plus ca are si tel inchis, sunteti siguri pe nr motorului ? sigur era z si nu g?
  18. Mi-am cumparat si eu o motocicleta adusa din Italia, iar cel care mi-a adus motorul mi-a dat trei acte : - cartea motorului - talonul - si un contract de vanzare intre mine si italian (nu are stampila sau ceva) Plus talonul dupa remorca cu care a intrat in tara. Se poate inmatricula motorul doar cu aceste acte? mai este nevoie de altceva? Mi-a zis ca o sa imi ceara o declaratie pe proprie raspundere ca am adus motorul pe platforma in rest nimic
  19. multumesc pentru idee, acum pornesc spre motor sa vad daca asta era pb
  20. Se aprinde cand pun pe fata deci comutatorul este de vina, o sa surubaresc pe acolo sa vad daca pot sa-l fac sa mearga altfel de unde as putea sa gasesc un comutator nou? Din pacate motorul nu este inca inmatriculat asa ca nu pot sa vin diseara dar promit ca imediat ce il inmatriculez o sa fiu prezent la intalniri.
  21. Salut, Tocmai mi-am luat un Hornet 600 S din 2000 si poate reusiti sa ma ajutati. Trebuie sa ma duc la RAR sa ii fac identificarea dar vad ca nu se aprinde becul de frana daca actionezi frana de picior si pana nu rezolv asta nu cred ca o sa treaca cu bine de acest pas. Iar a doua rugaminte era in legatura cu manualul de service, ma puteti ajuta?
  22. nu am prins ideea care a incercat sa o exprime colegul BROKENWIND dar nu asta conteaza. V-am spus ce s-a intamplat pt ca am vazut ca se deschisese un topic pe tema asta, nu am intrat sa incep sa ma iau la cearta cu unul sau cu altul pe aici (vad ca e la moda in ultimul timp). Cel care a murit cred ca avea intre 45-55 ani iar ceilalti scuteristi care il insoteau l-au lasat in mijlocul drumului (cred ca a ramas unul sau doua scutere dupa ce s-a produs accidentul).
  23. Din pacate eu am fost martor la accident (mai mult sau mai putin) Sambata pe la ora 14.00 (nu stiun asa sigur de ora) eram exact acolo (am o casa in constructie exact la 50 de m de curba in care a avut accident) si am vazut cum aprox 5 scuterisiti au trecut pe drum. Chiar vorbeam cu prietena mea si spuneam ca pana la sfarsitul anului 3 dintre ei nu mai prind craciunul pt ca am vazut ca nu aveau casca si mergeau destul de repede. Cine cunoaste zona stie ca drumul din Domnesti spre Tzeghes are o singura curba la dreapta (cum se merge dinspre Domnesti spre Tzeghes) iar tragedia s-a petrecut chiar acolo. Din nefericire se pare ca cel cu scuterul (era o persoana mai in varsta din cate am vazut eu) a intrat pe contrasens si a fost lovit de o dacie 1300 gri. Masina a incercat sa-l evite dar l-a acrosat cu aripa stanga fata si ulterior masina ajuns in sant. Cand am ajuns acolo la aproximativ 1 min dupa accident, acesta era intins pe asfalt dar cred ca inca respira. In 5 min a ajuns un echipaj de la politia rurala domnesti si in momentul acela omul si-a dat ultima suflare. Salvarea a ajuns in 20 de min. Tot ce pot spune este ca nu am vazut casca sau orice ar putea sa fie considerat protectie. Nu stiu ce as putea sa mai spun, daca aveti vreo intrebare ....
×
×
  • Creează nouă...