Sari la conținut

_mihnea_

Membru
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de _mihnea_

  1. Imi dai si mie un pm in care sa-mi spui unde pot sa gasesc si eu un atelier de "powder coating" ?
  2. Nu pot decat sa intaresc sfatul celor de mai devreme, si anume: Invata traficul in ceva mult mai putin riscant. Asta doar ca sa-ti maximizezi sansele de a te bucura de mototcicleta. Si apoi, pana cand nu-ti iei botezul celor 2 km in 2 doua ore in conserva in Bucuresti, nici nu cred c-o sa apreciezi motorul la justa valoare. nu zic ca nu se poate asa cum vrei tu, doar ca e f multe ori mai riscant. Am peste un deceniu de trafic de Bucale si cosiderabil peste 100000km cu conserva, si cu toate astea inca sunt situatii care ma pun in dificultate. Poate n-oi avea io talent la condus, nu zic nu, da' nu cre dca asta-i motivul Oricum, insanatosire grabnica, si multa atentie si prudenta si prudenta si prudenta si prudenta si prudenta....
  3. Poti te rog sa spui si cata experienta in traficul din Bucuresti ai? Indiferent de categorie sau mijloc de transport.
  4. Exista un efort in desfasurare, sunt sigur ca l-ai putea sprijini si nu material ci prin "promovare": Campanie sticker Insanatosire grabnica!
  5. A facut vreunul dintre voi asa ceva sau macar stiti pe cineva care poate sa faca asa ceva? Si cand spun reconditionare ma gandesc la: schimbat garnituri de etansare si praf , tampoane de cursa maxima; schimbat ulei si, cel mai important, umpluta basica de azot intre 13 si 14 atmosfere?
  6. Eu pot, insa doar dimineatza pana in 10; adica la 10 sa fim pe drumul back insa ca, deh, tre' sa semnez condica
  7. _mihnea_

    Accident Crangasi

    D-zeule! Curba aia din sensul Crangasi-Militari e motivul pentru care mai nou cobor de pe Grand pe Grivita in fiecare zi in drumul spre serviciu. E tare vicioasa, e inclinata aiurea, fara vizibiliatate din cauza gardului de metal care se aliniaza ai nu vezi daca e vreo coloana stationata etc. Iar aseara, am trecut in jur de 20 seara in sensul in care a avut accidentul, cu vreo 70-80 ca, deh, se mai eliberase traficul, insa n-am "citit" nici o urma de accident. R.I.P. pentru bietul smintit si pace sufleteasca familiei! 10 lovituri de bici pentru "tanara" inconstienta.
  8. Dragilor, nu vreti voi sa postati si detalii despre "trip" de genu' cand e plecarea, ce program intentionati sa aveti, etc. pen' ca, de ex., eu as vrea sa fac o plimbare cu voi, chiar daca nu mai sunt locuri de "gazare" in vila respectiva, nu-i nimic,sunt sigur ca sunt prin apropiere . Asa ca , daca nu va deranjeaza sau stanjeneste eventuala prezenta a mea, bagati si voi niste detalii
  9. @alexutzzz Sugestie: Adauga in titlul topicului un anunt cum ca opinia "D-lui" Categoria A este nesolicitata si indeamna adminii sa trateze orice post al lui ca "SPAM". Poate asa vom scapa de ceea de mi s-a conturat foarte clar, in doar o saptamana de citit posturi aiurea, a fi un "major pain in the neck". Am zis!
  10. Unde-i carciuma asta, Bordo, ca as avea niste timp de omorat deseara. Io nu-s tocmai din zona; da' prin Bucurestii Noi cam subtire activitatea. Asa ca, daca n-aveati nimic impotriva, poate-mi explicati si mie unde-i locul.
  11. Salut, Nu cu multa vreme in urma am reusit si eu sa-mi iau A-ul. Acum sunt in cautare de parteneri de iesiri, de contacte, de amici/vecini care sa-mi impartaseasca entuziasmul. Locuiesc in Bucurestii Noi/Chitila( de fapt undeva intre cele doua) si tare m-am bucurat sa dau peste topicul asta. Sper sa va intalnesc cat de curant la o proxima intrunire Nu stiu daca se mai tin, n-am citit inca tot topicul, din lipsa de timp. O s-o fac deseara, acasa Cheers!
×
×
  • Creează nouă...