Sari la conținut

nelluu

Membru
  • Număr conținut

    195
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    nelluu

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    iasi
  • Carnet moto din
    2005
  • Motocicleta
    BMW F650 GS
  • Numar Moto
    IS-XX-NEP
  • Club
    free rider..!

Informații profil

  • Motociclete detinute
    DUCATI MONSTER M750 , BMW F650 GS
  • Interests
    moto

nelluu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ..da, pot circula pe drumuri publice cu el doar ca nu pe distante lungi intrucat e destul de incomod pe asfalt; Oricum, doar GG-ul il am aici in zona Sucevei.
  2. Salut! Ma bucur ca ai deschis acest topic, m-am mutat in Suceava de cateva luni si sunt interesat tot de astfel de drumuri. Eu am un bmwf650 si un gas gas pampera inmatriculat numai bun de trail sau chiar de soft enduro. Cand mai planuiesti o iesire da-mi de veste la 0740545229
  3. roaga un prieten cu model similar sa-ti imprumute cdi-ul 5 minute .....asa vezi daca el este vinovatul....
  4. salut! are cineva are de vanzare un amortizor spate? (pt f650gs, 2001) ---sau poate stiti un service care reconditioneaza asa ceva... merci!
  5. dupa cum arata pinionul tau, solutia e sa renunti la dispozitivul acela din plastic care da picatura pe pinion(e o mare mizerie, curge ulei din el de peste tot) si sa folosesti teava din cupru, diametrul cel mai mic, sa duci picatura direct deasupra lantului. eu am folosit metoda aceasta 2 ani si a functionat perfect. acum mi-am instalat si eu un loobman -partea cu rezervorul si butonul e ok, dar acel dispozitiv final e groaznic. poate in weekend am timp sa fac modificarile necesare si va pun poze detaliate daca e cineva interesat.
  6. )))) stai linistit...sindromul bestiei luminate m-a lovit si pe mine in urma cu 2 ani, la Vama Veche...cu motorul pornit...de nu puteam sa o opresc...stateam cu cheile in buzunar si ma uitam cum toarce ...a trebuit sa demontez carenele si sa scot o borna de la baterie in hohotele de ras ale hondistilor...mare rusine!... eu am banuit ca e de la alarma montata....
  7. -eu nu am gasit sa cumpar, si am fost nevoit sa-l repar....doar ca mare lucru nu ai ce sa repari la el, poti sa schimbi acel senzor magnetic pt ca plutitorul e din pluta si nu se poate sparge. Si ca sa nu vorbim de lucruri diferite, eu vorbesc de GS-ul meu din 2001 , la care arata sonda ca in imagine.... La Dakar-ul tau am presupus ca e la fel.
  8. da, e nr 6 sonda respectiva, din pacate nu am avut inspiratia sa-i fac fotografii cand am lucrat la ea, si acum e montata pe moto.
  9. -mai intai vezi daca e de la sonda sau nu defectiunea, dupa metoda pe care ti-am spus-o mai sus, cu multimetrul. -senzorul de care vorbesc se cheama de fapt ''senzor magnetic reed '' de 1 cm, eu asa am cerut, la orice magazin de componente electronice ar trebui sa fie...si se afla in sonda de nivel din rezervor. -principiul sondei e simplu, un ax central in care se afla acest senzor magnetic si un inel din pluta care are atasat un magnet mic pe el....cand plutitorul e sus>magnetul nu intra in contact cu senzorul>circuitul e deschis , cand coboara plutitorul>se inchide circuitul -la mine s-a defectat sonda de benzina si a trebuit sa schimb acel senzor pt ca nu am gasit sa cumpar sonda separat..se pare ca se vinde impreuna cu kitul de pompa de benzina, ....care e fff scump. -daca nu te descurci, suna-ma pe 0740545229 ca eu mi-am batut capul o iarna intreaga cu senzorul acela pana l-am facut sa mearga.
  10. ca sa nu desfaci aiurea sonda de benzina...care de obicei se strica sau deregleaza daca-ti bagi degetele in ea ; mai intai cu un multimetru verifica cand e becul aprins si rezervorul plin daca e circuitul inchis la mufa de deasupra pompei de benzina (ai 4 pini 2 pe alb si 2 pe negru- vezi daca cei 2 din mufa alba arata circuit inchis). ...daca e circuit inchis - desfa pompa de benzina, verifica cablurile care duc la sonda, eventual inlocuiesti senzorul haller care costa 1 leu ...daca e circuit deschis - te inarmezi cu rabdare si cauti un fir deizolat succes!
  11. caut o conducta frana fata pt f650gs din 2001 fara abs...are cineva idee de un furnizor rezonabil la pret?
  12. -sub sa sta foarte bine, doar ca uneori mai legi bagaje si nu mai poti ajunge la ea... -eu am optat pt locul din imagine; chiar aproape acolo este lasata libera o mufa pt accesorii(cel putin la mine), m-am legat la ea. ...o fotografie mai detaliata nu am, dar fac daca e cineva interesat.
  13. daca se ofera cineva sa organizeze, e ok,....dar e cam greu sa stranga cineva banii pt toti, ... am sunat la filarmonica si deocamdata e sala libera.... eu zic sa stabilim cateva randuri si cine doreste bilet sa-si cumpere singur in acele randuri.
×
×
  • Creează nouă...