Sari la conținut

freemind

Membru
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de freemind

  1. Multumesc mult de urare, asemenea, din tot sufletul!

  2. Neaparat la Politie, NU ACCEPTA CONSTATARE AMIABILA! Chiar si asa, Carpatica, din pacate, o sa gaseasca tertipuri sa nu despagubeasca.
  3. O femeie batuta rau se duce la doctor. Doctorul: − Ce s-a intamplat? − Nu stiu ce sa ma mai fac. De fiecare data cand sotul meu vine acasa baut, ma bate de ma rupe. − Am un leac foarte bun pentru asta. Cand sotul tau vine acasa baut, tu imediat iei o cana de ceai de musetel si faci gargara si tot faci gargara. Doua saptamani mai tarziu, femeia, aratand proaspata si renascuta, se intoarce la doctor. − A fost o idee stralucita. De fiecare data cand sotul meu venea acasa baut, eu faceam doar gargara cu ceai de musetel, si el nici macar o data nu m-a atins. − Vezi daca-ti tii gura?
  4. freemind

    Accidentul meu

    In functie de ce zice jurista, poti sa urci la directorul de zona apoi mai sus. Este neplacut sa alergi prin tribunale stiind cat de mult se sta pe holurile acestora. 2.000 ceri daca vrei sa scoti de la ei mai putin. Cred ca sunt in asentimentul multora de aici ca solicitarea initiala trebuie sa fie undeva la 10.000, astfel incat sa-ti faca o contraoferta decenta. Eu m-as concentra cat de mult se poate pe asigurator si nu pe datul in judecata, as fi pe capul lor saptamanal, eventual demarata actiunea in instanta doar la intimidare. Poate le pasa mai mult de o reclama negativa decat de actiunea in sine, au avocati/juristi care iau salariul oricum... Respect!
  5. RIP motociclistului, putere si sanatate fetei! Lasand la o parte disputa vesnica dintre "conservari" si bikeri, un Om a murit. Macar in aceste momente sa uitam ce conducem pe drumurile publice, si sa incercam sa ne tratam cu mai mult respect si mai multa atentie in trafic. P.S. am trecut pe la locul accidentului cand SMURD-ul mai era acolo si scena m-a marcat . Mi-am facut cont pentru a incerca sa-mi exprim condoleantele si regretul ca asa ceva se intampla....
×
×
  • Creează nouă...