Sari la conținut

nicolaem82

Membru
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    www.sym-romania.ro
  • Yahoo
    nicolae@sym-romania.ro

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    SYM CRUISYM

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki GZ250, Triumph Thunderbird 900

Vizitatori Recenți Profil

457 citiri profil

nicolaem82's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. SYM ROMÂNIA s-a alăturat Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional, oferind scutere și motocliclete, începând de la 125 cc până la 600cc, adaptate tuturor nevoilor de deplasare urbană și extra-urbană. Programul RABLA Moto presupune acordarea unei prime de casare în valoare de 3500 lei, susţinute prin modalitate nerambursabilă din Fondul pentru Mediu, în schimbul predării spre casare a unui autovehicul uzat cu o vechime de minim 8 ani. Conditiile programului se regasesc in link-ul de mai jos: https://sym-romania.ro/programul-rabla-2020/
  2. Salut. Am observat foarte mare interes pe acest subiect si doresc sa va spun ca noi avem postate pe site la fiecare scuter planurile de revizie si preturile aferente pieselor de schimb. La acestea se adauga manopera de la service care de exemplu pentru 1 schimb de ulei (motor si transmisie) este in jur de 100 RON. Referitor la pretul uleiul de motor acesta este 55 RON. In cazul colegului '' caracterincompatibil'' a fost o greseala de facturare si a fost taxat cu 70 RON. Am luat legatura cu cei de la service si au remediat imediat ce a fost semnalat la noi cazul in luna iulie.
  3. Salutare. Pentru ca am observat interes mare pentru modelul JET 14 125cc ABS va anunt ca este disponibil la test - drive. Am atasat cateva poze cu el in diferite variante de culori. Deasemenea se mai poate testa modelul Cruisym 300 cc, Symphony ST 125cc ABS, Fiddle III 50 cc. Avem showroom pe str. Heliade Intre VII nr.8, Sec.2, Bucuresti iar pe www.sym-romania.ro gasiti informatii detaliate despre fiecare model in parte. Numai bine. Nicolae
  4. Salut. Preturile pentru consumabile sunt: ulei motor 10w40 SYM - 55 RON litrul, ulei transmisie 15 RON, filtru de aer 40 RON. Ora de manopera in service este cel mult 100 RON + TVA.
  5. Salutare, Sunt Nicolae si raspund din partea SYM Romania . Dureaza putin pana va fi gata si contul oficial pe motociclism.ro. Multumesc celor care ne-au vizitat standul la SMAEB si celor care au venit in showroom sa testeze modelele. Am urmarit forumul si doresc sa va ajut cu cateva lamuriri referitoare la modele si neclaritati. - Jet 14 disponibil: - in varianta 125 cc, 11.5 CP, cu racire pe aer sau racire pe lichid, cu franare CBS, momentan - in varianta 200 cc, 12 CP, cu racire pe aer si franare ABS - Symphony ST disponibil: - in varianta 125 cc, 11.5 CP, cu racire pe aer sau racire pe lichid, cu franare ABS - in varianta 200 cc, 12 CP, cu racire pe aer si franare ABS SYM a colaborat cu Honda pe partea de motorizare, in prezent fac motoare si pentru industria auto avand colaborari cu Hyundai si Kia. Ambele modele au dublu amortizor reglabil pe spate. Revizia pentru modelele pana in 200 CC se face astfel: prima revizie la 500 km , ( schimb ulei motor si ulei transmisie ), apoi la fiecare 2500 km, la revizia 2 de la 3000 km (schimb ulei de motor ), la revizia de 5500 km (schimb ulei motor si ulei transmisie, schimb flitru de aer), la 7500 km (schimb ulei de motor)...etc.. La motoarele de 300 cc, prima revizie este la 1000km, apoi din 5000 in 5000 de km. Garantia este de 2 ani sau 24.000 km pentru modelele pana in 200cc care se atinge prima, 2 ani sau 30.000 km pentru cele de 300 cc care se atinge prima. Termenul de livrare este de maxim 2 saptamani pentru orice scuter comandat. Recomand va ne vizitati la showroom pentru a proba pozitia de condus pe scuter. In functie de inaltime si stil de condus fiecare dintre noi putem avea preferinte diferite. Avem 7 modele expuse, in curand 8, iar la test-drive fiecare capacitate cilindrica 50 cc ,125 cc, 300 cc. Daca mai apar intrebari / nelamuriri ma puteti contacta si direct pe nicolae@sym-romania.ro sau 0731.888.553. Voi incerca sa stau cat mai activ si pe forum dar avem o perioada putin aglomerata pentru acest inceput de sezon. In weekend-ul viitor vom fi prezenti la evenimentul "Iubim 2 roti" din club Quantic unde puteti vedea o parte dintre scutere si asculta muzica buna . Numai bine.
  6. Aproape ca uitasem de acest topic inceput cand am devenit motociclist. M-am bucurat tare ca l-am redescoperit. Am trecut de la Marauder de 250 cmc la Triumph Thunderbird 900 in anul 2011 (simteam nevoia de o motocicleta mai puternica ) , dar de vreo 2- 3 ani nu mai merg decat foarte putin , maxim 500 km pe an asa ca m-am decis sa vand motocicleta. M-am gandit sa pun anuntul si aici pentru ca stiu cat am cautat sa gasesc o motocicleta potrivita pentru inaltimea mea. Prin urmare: Vand motocicleta Triumph Thunderbird, cruiser, an 1995, 49.000 km , 885 cmc, 70 cp, ITP 2018, anvelope noi, baterie noua, ulei + filtru noi, stare buna de functionare, inaltime sa: 750mm, potrivita pentru cei mai mici de inaltime, eu am 1.65 si ating foarte bine cu ambele picioare. Pret: 3200 EUR. Motiv vanzare : nu mai circul cu ea. Telefon: 0721.670.790 » Post actualizat in 21 Aug 2016 15:11 Si pozele...
  7. Cam cat crezi ca facem pana acolo. Nu ar trebui sa plecam putin mai devreme poate pe la un 5 maxim ca sa ajungem si pe lumina. Spuneau ca drumul nu este prea grozav pe acolo.
  8. Cred ca ma bag si eu cu voi la limita asta de viteza. Am un choperas micut si nu duce prea tare. Voi stati la cort sau aveti cazare prin zona ?
  9. Am fost si eu astazi in Fundeni sub pod dar am nimerit la alta firma "Timas SRL". Sunt primii imediat cum o iei pe langa pod. Am crezut initial ca sunt cei de la Adi Star pentru ca am intrebat un mecanic pe acolo si mi-au spus ca fac ITP si la motociclete. Au o cladire albastra cu etaj. Fara probleme la ITP dar cand mi-au spus scorul mi-a cam picat fata 120 RON. Recunosc nici eu nu am intrebat inainte cat costa crezand ca este undeva in jur de 80 RON. Am platit exact ca la o masina. Numai bine.
  10. Am incercat Ducati Monster. Nu prea ma coafeaza adica pozitia este putin incomoda, stai cam aplecat si ajungi jos mai mult cu varfurile. Ca si motocicleta numai lucuri bune despre ea. Pe de alta parte ai mare dreptate referitor la latimea seii. Am mai incercat de curand un Suzuki GSR de 600. Inaltimea seii pleaca de la 785 dar pentru ca nu este foarte lata si rezervorul nu foarte lung, ajungi bine si la coarne si se atinge cu picioarele destul de bine. Bafta la vanzare.
  11. Da, am verificat , Are 770 inaltimea la sa.Intr-adevar este printre cele mai joase.
  12. Am cam vreo 4000 km asa. L-am luat initial pentru ca nu ajungeam jos la celelate si nici nu am mai avut rabdare sa ma mai caut ceva pe care sa ma simt cat de cat sigur. Atat in scoala cat si dupa aceea am mai incercat si naked si am observat ca echilibrul este mult mai bun, centrul de greutate fiind putin mai sus. Acum mai este intr-adevar si putina nevoie de putere nu neaparat sa mergi cu 150 cat sa ai o viteza de croaziera comoda in jur de 100 - 120. Super tare, nu stiam de chestiile astea. Kiturile ca kiturile dar pe mine ma incanta cizmele . Mi-as lua si pentru umblat pe strada.., sa nu mai zica gagicile ca sunt mic .
  13. Am facut asa un mic research printre naked si se pare ca cea mai potrivita pentru cei scunzi ar fi Suzuki Bandit desi nu imi place in mod deosebit. Se poate lasa saua mai jos la celelalte? Kawasaki er 5 – 800 mm Suzuki sv 650 – - 785mm Honda CBF 600 –800 mm Suzuki bandit 650 -770 mm Yamaha fz 6 – 795 mm Suzuki GS 500 - - 790mm Honda Hornet 600 - 800 mm Este ok motocicleta numai ca vreau ceva putin mai mare macar de 500.
  14. Pe choperas ajunge oricine, nu este o problema, in cazul tau este chiar amuzant sa te vad pe un el250 , fara suparare. Din ce am mai citit pe net cea mai mica inaltine disponibila conform specificatiilor este de 770 mm. Exista motociclete cu saua mai joasa de atat? sau cat de mult se poate lasa o sa? Cred ca pentru cei mai scunzi ar fi potrivita o inaltime de 740 - 750 mm.
  15. Salutare, Sunt incepator si nu foarte experimentat. Incerc sa-mi schimb motocicleta dar pe cele incercate nu ajung foarte bine cu picioarele la pamant. Am cam 1.65 asa. Prima motocicleta este un choperas de 250 , la care oricine ajunge fara probleme dar acum vreau sa trec pe ceva naked in jur de 600. Dintre posesori sau forumisti cu acelasi nivel de inaltime, ce motociclete conduceti pe care sa va simtiti confortabil? Conduc mult prin oras si chiar ai nevoie sa ajungi jos cu mai mult de varful ghetelor. Poate acest topic este util si celor din extrema cealalta adica cei cu peste 1.80.
×
×
  • Creează nouă...