Sari la conținut

Gigel V-Strom

Membru
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Gigel V-Strom

  1. Mai avem un temerar pe urmele noastre Este Gigel,participant la tura Vlad 1.Urmeaza acelasi traseu ca si noi.Tinem legatura prin sms.Era la ghetar ieri.Ar trebui sa ajunga la Geiranger azi sau maine. Salut Marcel. Am ajuns pe 3 iulie la Geiranger, Trollstigen si Alantic Road. Superb. Multumesc mult. Azi voi merge spre Lofoten.
  2. Pentru schimbat cauciucuri si echilibrari roti va recomand ChemTraders pe soseaua Oltenitei, la intrarea in Popesti-Leordeni.
  3. Salut Vrajitorule. Numele meu este Gigel. Poti dormi la mine sambata , iar motocicleta o ducem la garaj. Da-mi un telefon cat mai repede sa stiu cum imi fac programul in weekend si sa stabilim unde ne intalnim. ( 0723799244 )
  4. Salutari tuturor ! Eu tocmai am facut o tura de peste 2000 km ca sa testez motorul . Este exceptional. Ma bucur sa vad ca este multa activitate pe aici. Am avut de citit 35 pagini noi de cand am plecat. Excelenta ideea cu forumul si stickerele. Felicitari initiatorilor. Votez si eu pentru nr. 6 . Cu respect, Gigel
  5. Mi-ar face mare placere sa vin la Arc, insa programul meu se termina dupa ora 22.00. Poate voi reusi odata sa-mi iau liber. Sincer prefer sa mergem impreuna intr-o tura de weekend sau chiar de o zi prelungita.
  6. Salutari si urari de bine tuturor V-Stromistilor. Ieri am inceput si eu sezonul cu o noua motocicleta. Am reusit sa fac 280 km atat pe asfalt cat si pe offroad. Sunt foarte multumit de comportamentul ei. In momentul de fata este exact ce am nevoie. Am citit tot ce s-a scris pe aici, sunt multe informatii utile. Va multumesc tuturor si in special lui Bogdan H. care m-a facut sa iau intr-un final decizia de a achizitiona un Suzuki V-Strom. Cu o parte dintre voi sper sa facem multi kilometri impreuna. Va doresc un sezon fara niciun fel de incident. Cu respect, Gigel. PS: Atasez cateva foto din tura de ieri.
  7. Si eu pot veni . Nu conteaza locatia pentru mine.
  8. Eu voi pleca maine din Bucuresti , dupa ora 14.00. Cine nu poate merge maine , ne putem intalni sambata dimineata la Horezu sau Novaci. Mai multe detalii la tel 0723.799.244.
×
×
  • Creează nouă...