Sari la conținut

sorin_bb12

EX+
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de sorin_bb12

  1. man doar pot sa ma bucur la mine mai e de facut alte prostioare in capatana....spune mi te rog la ce folosesti extinctoru? ascunzi acolo electrica, bateria...sau ce? de abia astept poze finale si ceva filmulet pe youtube....
  2. salut basty mersi de raspuns. arata fix pe sufletul meu respect again...si sper sa fiu io urmatorul pe lista ta...am vb la telefon si miai recomandat motor de cb..cum gasesc ceva sa ii placa sufletului meu...dau fuga.
  3. salut...cum ai acoperit blocul motor...cu ce solutie...arata al drecu de bine....spor si respect.
  4. sorin_bb12

    Furca Springer

    de ce spui ca nu are stabilitate? astept opinii, cu toate ca sunt prea bolnav s amai aud ceva....
  5. sukhoi, mersi mult.spune mi te rog cand ai fost ultima data la RAR, mai cunosti pe cineva pe aici pe la bucuresti? voi face cam asa: far fata demonatbil, stop spate pe frana de la picior, si semnalizari la capaetele ghidonului, pe leduri cu baterii deci fara instalatie electrica.
  6. sorin_bb12

    Build Your Own Bike

    dupa cum veti vedea ma m imbolnavit de o furca, daca stiti in realitate unde s epoate gasi, pls let me know.
  7. sorin_bb12

    Furca Springer

    va rog exista cumva furca asta in realitate? daca da va rog aratati mi si mie unde ce si cum, ca m am imbolnavit...... :) :crack: va rog exista cumva furca asta in realitate? daca da va rog aratati mi si mie unde ce si cum, ca m am imbolnavit......
  8. roby, mersi mult de tot, dar adevarul este ca sunt si eu mic, am 1,65, si fara sa supar pe nimeni, am mai vazut pitici ca mine si pe un drag de 650, aratau ca naiba, ca Ghimlin pe cal....daca poti tu sa imi dai alt sfat referitor la un motor, sunt gata sa il iau in considerare, sid e mas gandi la un cadru custom, dar costa....si o bascula asa mai maricica... cand spui de cadru cai dubios, la ce te referi? la partea cu ambreiaju ca acceleratia ma gandeam si eu, sau chiar cum zici tu cu suicide shifter.... la cablul de frana fata e mai complicat, in cel mai rau pun frana pe tambur si trec cablul prin furca springer... stiu ca nu este legal, ca nu trebuie, etc dar, cum renunti la o instalatie electrica...stiu scoti totul, dar in cazul unui motor cu electric starter poti renunta si la baterie? sau visez prea frumos? sau pot sa pun o bateri f mica? daca ar putea cinevasa imi explice cum e cu instalatia electrica, adica iese curentul din alternator, care este in dreapta blocului motor si dupa aia ce.....pentru ca vreau sa renunt la cat mai mult, sa ramana asa cum spun la inceput strict un motor cu rezervor pe un cadru....si vb cat se poate de serios...deci cine imi poate explica instalatia electrica? P.S. intrebare pt admini...am voie sa fac un topic separat despre acest lucru?
  9. sorin_bb12

    Furca Springer

    mersi Blackrider, de cautat am cautat, chiar acum incerc sa fac pt mine o categorisire a furcilor springer dar nu prea imi iese... ma refer strict la partea tehnica a lor nu la cum arata sau la cum se produc.De aceea am si enumerat asa cum mi au venit mie in cap ce ar putea diferi la ele...
  10. sorin_bb12

    Furca Springer

    eu vreau o gategorisire a furcilor, ceva facut frumos pentru toata lumea, nu o discutie ca cea de acolo despre constructie ci categorisire ca sa stim ce cumparam.
  11. sorin_bb12

    Furca Springer

    ce trebuie stiut la alegerea unei furci springer comandata de pe net... 1. lungimea 2.tipu de frana care il accepta, pe ce parte...etc 3. diametrul care intra in cadru... 4. tip de roata care il accepta Pt buna desfasurare a acestui topic va rog ca atunci cand discutam un lucru, sa subliniem ce nr discutam. Astfel discutia va putea fi usor urmarita. Rog pe cineva care se pricepe sa categoriseasca furcile dupa criteriile de mai sus, daca este nevoie si de altele, rog adminii sa adauge si altele, cu cifre, astfel incat sa existe o continuitate De asemenea, consider acest extrem de util pt ca astfel ne putem comanda de pe site-uri ca ebay la preturi extrem de mici, personal ma uit la acestea.... dar habar nu am ce si cum daca se vor potrivi de ex sa zicem pe un virago mititel....sau pe ce mi o trece prin cap... http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Parts-Acces...tem140247997897 http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Parts-Acces...tem110269124498 http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Parts-Acces...tem120281532609
  12. din pacate TheFatBob, sunt sigur ca la noi nu merge, pt ca mai usor treci de acasa itp decat la RAR, zic corect dragi colegi din municipiul Bucuresti?
  13. ultimu lucru care il voi face, datorita costurilor, va fi cauciuc de 200-300 pe spate si bascula mare si groasa....
  14. in gandurile mele, renunt si la 90% din instalatia electrica, dar inca mai studiez.....habar nu am de partea teoretica ca asa de taiat e cel mai simplu... poate ceva de genu asta, dar fara acea cutie sub sa....tot ce ramane din instalatie sa fie ascunsa intr-un tub...in spatele motorului..
  15. La noi la bucuresti nu i asa cu dusu motorului la rar...te purica de iti vine dracii....si nici nu te mai poti intelege cu ei. La faza ca ii spui politistului ca este omologata asa la RAR , habar nu am, dar daca nu tine..ce poate sa iti faca politia? iti retine talonu si te trimite sa faci RAR-ul din nou? La fel, daca te prinde fara finali la tobe?ce iti face?
  16. o frumusete....respect. Poti sa imi spui te rog niscaiva costuri pt cadru si furca ?
  17. Are cineva idee ce spune legea despre semnalizatoare la motocicleta ?despre numarul lor si despre amplasare?Pot folosi doar o pereche cu vedere 360 la capetele ghidonului pt fata si spate? Amplasarea stopului poate fi oriunde sau cum? gen ceva mai sus pe un spatar Ma intereseaza si legea dar si cum reactioneaza politia cand vede chestii din astea?.... Va rog on topic, fara glume si prostii.....
  18. sukhoi, cele mai bune sfaturi citite de mine.le voi da mai departe, cu permisiunea ta bineinteles.cred ca daca toti am urma sfaturile tale, am economisi o groaza de timp si bani cu motoare vandute dupa 2 luni pt nepotrivire de caracter.
  19. andrei, nu am gasit cum sa le ascund si nu stiu daca vreau sau daca pot sa le ascund ! asta e problema! si as da 30.000 de euro pe un bike, dar nu am, deci caut pt asta mica de am pus ochii... si puc, faza cu bluetooth si cu gardu ? cut it out, vezi prin alta parte de o caterinca moldoveneasca. de acum inainte, as dori raspunsuri sau linkuri, mai ales legate de partile electrice care pot fi si cum pot fi ascunse, gen renuntarea la ledurile indicatoare, trecutul unor fire prin cadru si ghidon, amplasarea unor comenzi la mana, dar nu suicide shifter, posibilitatea unei baterii mai mici care sa poata fi ascunsa impreuna cu alte parti in ceva mai mic decat prostia aia din spatele motorului, ceva gen teava de pvc rotunda si mascata cu metal amplasata in spatele motorului ca la unele old school apropo exista un tub care iese din motor si ajunge in carburator ceva legat de ulei si recuerare...etc nu stiu exact..ce e si daca se poate renunta la el....?
  20. da e adevarat dar m am dus sa vad una, si cand am vazut-o si mi am adus aminte de fire si firisoare!!!! cum drecu de le scot aia atat de pure in linii, fara nimic agatat de nspee mii de firicele???????????? hai am inteles, frana de fata tot la picior, controlata cu aia de spate odata daca is ambele hidra, E DIFICIL , acceleratia ascunsa, dar ambreiaju???semnalele, etc? cum naiba dispar toate chichitele alea din instalatie DIN SPATELE MOTORULUI, cate uiti la un motor din ala si vezi un cadru, 2 evacuari, o trasmisie la roata de spate si gata? cine imi spune si mie...si mai ales cine imi spune cum se face?
  21. sorin_bb12

    Yamaha VIRAGO ZONE

    spuneti mi va rog, se poate monta filtrul de aer pe partea dreapta intre cei 2 cilindri, in dreptul carburatorului mikuni, astfel incat sa scap de pod-urilea alea oribile si sa astub astfel si vderea spre carburator? eventual un filtru sport ?
  22. sorin_bb12

    Yamaha VIRAGO ZONE

    am incercat sa o fac dar imi apare ca scrie? intrebare pt roby :cum ar iesi un bobber din virago 250?
  23. tot cu ceva micut incep dupa care o las pretenei daca vreau ceva mai mare.... intrebare pt roby....cum ti se pare ca ar iesi un bobber din virago de 250?
  24. sorin_bb12

    Yamaha VIRAGO ZONE

    nope, mersi, de re inceput cred ca voi reincepe tot pe 250....cevga kilograme stiti la motor? apropo...s a gandit cineva la bobarirea acestei motociclete?
  25. acum vreo 10 anisori, din primele 2 salarii am avut si eu simson si pentru cateva zile si nepra unui preten pe cap......si nu pot sa zic decat doamne feri de nepre! acum vreo 10 anisori, din primele 2 salarii am avut si eu simson si pentru cateva zile si nepra unui preten pe cap......si nu pot sa zic decat doamne feri de nepre! si tot ma gandesc la una de 250 asa de incercari...dar astept sfaturi de la toti
×
×
  • Creează nouă...