Sari la conținut

adi_virago

EX+
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de adi_virago

  1. salutare. Cine ma poate ajuta si pe mine sa gasesc pentru o umbra 600 cabluri acceleratie cablu ambreaj si furtun frana fata. dar ceva mai lungi.Am luat un ghidon si nu imi ajung cablurile. help me pls PS(buget auster)
  2. Salutare ma intereseaza pe mine drag barul pt un shadow 600 din 95 cred ca nu are imp anul cred ca se potriveste. Iti las un Nr de telefon sa ma contactezi daca vrei sa il dai pe mine mai interesea unul. 0744877155 Adi.
  3. adi_virago

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Sunt din Craiova. Sa merg la reprezentanta Yamaha sau pot gasi mai ieftin in alta prte.
  4. adi_virago

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salutare , Am si eu o problema si va cer ajutorul in legatura cu un releu pentru Virago 535 model 2YL din 97' cand ma intorceam de la festivalul de la resita am constatat ca mi-sa bulit releul de incarcare cel de pe partea stanga din spatele cricului. Unde pot gasi si eu sa cumpar unul si cam care ar fi pretul? O alta intrebare ar fi daca acest releu se putea arde si din cauza alternatorului? exista cumva varianta ca defapt problema sa fie din alternator si sa fi ars si releul sau a cedat el nervos si a murit? Astept si eu un raspuns cat de repede mai e SIBU, BRASOV, ETC si vreau sa nu ratez HELP ME PLS!!!!!!!
×
×
  • Creează nouă...