Sari la conținut

Alexone

Membru
  • Număr conținut

    154
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Alexone

  1. Alexone

    Off-topic

    Cand mai tineti vreo intrunire la Universitate sau la Stadion? Primiti si un ex-scuterist, visator la o motocicleta? Doar asa, la aruncatul cu privirea, poate si o vorba.
  2. E cineva interesat sa cumpere un cont de Diablo III ? Dati-mi un PM si vorbim.
  3. Tu faci contract de vanzare-cumparare si de restul se ocupa cumparatorul.Bafta la vanzare!
  4. BC-69-FIZ cel putin asta il vanez eu
  5. Alexone

    BURSA LOCALA

    Vand set motor D-racing 71cc pt motoarele Minarelli orizontale,racite cu lichid.Setul este complet,luat de pe un scuter care a avut accident.Nu este uzat tare,are doar 1300 km.Pret 200 RON negociabil.
  6. Aha.Doar daca pui un bloc motor pe injectie.Motorul cu tot cu roata.
  7. Aprilia Pegaso 50,Aprilia RX 50,Malaguti MEX.Cand imi mai aduc aminte mai postez!
  8. Ramai pe carburator.Numai eu stiu cate zeci de mii de probleme am avut cu un Peugeot JerForce pe injectie,cu un Aprilia SR Di-tech si mai putem continua.Nu e fiabila,nu renteaza,daca pica ceva ai pus-o.
  9. Uite,postez poza in care se vede cel mai bine motorul de F12
  10. Am constatat care e problema,acum ramane doar sa o rezolv.Era gatul de admisie si filtrul.Acum trebuie sa vad cum reusesc sa pun filtru normal acolo ca sa scap de probleme odata.Multumesc tuturor!
  11. Incerc sa ma uit la cum mergi tu/altii si sa incerc sa va imit,daca as putea spune asa.Momentan scuterul meu e varza,dar in vara,cand o sa imi iau un RS50/125 vreau sa merg putin pe la Lacu Rosu.Sper sa ajung sa scriu si eu pe zona asta!Respect inca odata!
  12. Excelent!Felicitari pentru tura si mai ales pentru talentul tau de povestitor si fotograf.Desi nu te cunosc,presupun ca esti un adevarat partener de drum!Tot respectul!
  13. Maine schimb gatul si pompa...le rezolv pe amandoua Poate reusesc sa bag si un filtru de aer normal sa pot auzi si eu motorul calumea.
  14. Aha.Mai verific odata azi.Multumesc pentru ajutor! Mesaj completat Am verificat tot ce ati zis mai sus.Toate sunt OK.Acum banuim gatul de admisie,e putin crapat PS:Pompa de vacuum nu inchide
  15. Vreau sa iti raspund la toate intrebarile. 1:Nu trage aer fals pe nicaieri.Am pus si un filtru sport Polini si are acelasi efect. 2:Bujia da scanteie foarte OK.E rosie. 3:Nu stiu ce sa zic,o sa il schimb zilele astea. 4:Transmisia e OK,am verificat tot ieri.
  16. A avut burete pe el.Acelasi lucru.Filtru de aer original nu am cum sa pun pentru ca ar trebui sa mut mai in spate motorul ca sa incapa.Multumesc de sfaturi!
  17. Salutari.Am si eu un scuter Peugeot JetForce.Am pus pe el un motor de Malaguti F12.Instalatie electrica super OK,bujie rosie,set de 70cmc cu segmenti noi,pompa vacuum noua,carburator cu jiglere marile si soc manual,filtru de aer sport NO-NAME(n-am loc sa pun unul normal),toba sport polini,variator TOP,ambreiaj TOP,contra-arc TOP,curea transmisie noua,ulei nou L150(asa mi-au recomandat mecanicii),muzicuta noua originala,rulmenti ambielaj SKF noi,role variator originale 6,5 grame.Am nevoie de un sfat,daca vreti sa ma ajutati.Desi carburatorul este reglat corect,scuterul merge ok doar vreo 2,5km,dupa care incepe sa scada din turatie(merge turat o anumita perioada si "moare" motorul-scade din turatie si nu il pot accelera,daca accelerez se opreste de tot).Daca reusesc sa il tin pornit din controlul acceleratiei,stau 2-3 secunde pe loc,si cand turez are un zvac enorm,se tureaza ca "toti dracii",dar numai pentru 10-15 metri,dupa aia iar scade turatia.Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat,deoarece sunt din Bacau si nu prea mai am incredere in niciun mecanic.Lucrez la el cu un prieten care se pricepe la scutere foarte bine si vreau sa facem noi doi treaba ca la carte.Multumesc frumos si imi cer scuze pentru mesaj!
  18. Salutari.Am si eu un scuter Peugeot JetForce.Am pus pe el un motor de Malaguti F12.Instalatie electrica super OK,bujie rosie,set de 70cmc cu segmenti noi,pompa vacuum noua,carburator cu jiglere marile si soc manual,filtru de aer sport NO-NAME(n-am loc sa pun unul normal),toba sport polini,variator TOP,ambreiaj TOP,contra-arc TOP,curea transmisie noua,ulei nou L150(asa mi-au recomandat mecanicii),muzicuta noua originala,rulmenti ambielaj SKF noi,role variator originale 6,5 grame.Am nevoie de un sfat,daca vreti sa ma ajutati.Desi carburatorul este reglat corect,scuterul merge ok doar vreo 2,5km,dupa care incepe sa scada din turatie(merge turat o anumita perioada si "moare" motorul-scade din turatie si nu il pot accelera,daca accelerez se opreste de tot).Daca reusesc sa il tin pornit din controlul acceleratiei,stau 2-3 secunde pe loc,si cand turez are un zvac enorm,se tureaza ca "toti dracii",dar numai pentru 10-15 metri,dupa aia iar scade turatia.Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat,deoarece sunt din Bacau si nu prea mai am incredere in niciun mecanic.Lucrez la el cu un prieten care se pricepe la scutere foarte bine si vreau sa facem noi doi treaba ca la carte.Multumesc frumos si imi cer scuze pentru mesaj!
×
×
  • Creează nouă...