Sari la conținut

d3vilm3cv

INACTIV
  • Număr conținut

    50
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de d3vilm3cv

  1. Nice:D hai vrem detalii..cum a fost..la ce sa fim atentzi:D vorba aia 1900km si poze sunt cam putine ;-) Hai sa ne auzim cu bine.
  2. d3vilm3cv

    Poze

    Waw felicitarile mele pt blogul tau take a peakat my http://flickr.com/photos/d3vilm3 ;-)
  3. d3vilm3cv

    Poze

    Asa asa.. spune tot..si mah .. alex ripper:D avea si snowboardu motor dar de la viteza a cazut si nu a mai intrat in cadru.. intelegi? cu motoru isi facea elanu ;-)
  4. d3vilm3cv

    Poze

    Heheheh:)) la tine vad ca nu conteaza numa motor sa aibe ca restu e ok ;-) Bravos si multumim de poze:D
  5. Sincere condoleante familiilor indurerate. Sincer nu stiu ce sa cred dar .. e ciudat sa fi cazut asa de tare..cum au zis cei ei ca aveau toate oasele rupte..eu am cazut cu vitezomana mea la 100km/h si m-am ales cu o blezna rupta si un umar rupt dar sa ai toate oasele rupte e cam ciudat. Plus ca fata din cite am inteles era o precauta, eu nu exclud varianta maidanezilor care sunt cam multzi si sunt un pericol iminent pt motociclisti . Condoleantele mele familiilor. p.s. sper ca invetze totzi care nu au avut incidente ..si sper sa nu aibe, grija mare dragi prieteni motociclisti si sa ne vedem cu bine.
  6. d3vilm3cv

    Poze

    Proprietate personala? Bine ai venit si sigur o sa te integrezi ;-) Mesaj completat Mda asa erai si cind te-am cunsocut eu la trei brazi East European Show... pe ploaie.. nici nu te-ai trezit bine si zimbeai ..chear nu stiu de ce esti tu complexata:P
  7. d3vilm3cv

    Poze

    Ingeras nu motociclista.. Asfalt uscat si curbe curate:D Mesaj completat Da intradevar o alta ipostaza dar cea cu bicicelta e frumoasa nu gluma..cealalta pare de hi5 ;-) No offence. Asfalt cu namol si macadam..daca tot ai un mini enduro:) Mesaj completat Si pe ce calareti? Mesaj completat poi si mobra?
  8. d3vilm3cv

    Cafe Racetek

    Mei Noro ;-) Ce pot sa spun cred ca una din visurile tale s-a indeplinit vazint acest proiect gata, Iti urez muuulta bafta si tot ce se poate mai bun cu aceasta mobra. Te astept la Sf.Gheorghe pt o sedintza foto. ;-)
  9. MERSI MERSI ..SE PUTEA SI MAI BINE DA NU PREA AVEAM CHEF ;-) DOAR ERAM LA INTRUNIRE )
  10. un teanc mare de poze:P de la intrunire... chit ca s-a baut multa bere, s-au dat uni in spectacol .. dar important e ca vremea a tinut cu noi ;-) pt poze click pe link POZELE DE LA INTRUNIREA DIN GHEORGHENI AICI
  11. Cine vrea poz la marime mai mare...si calitate de la intrunirea de la predeal click pe linkul urmator POZE DE LA EAST EUROPEAN BIKE SHOW
  12. Mersi ombre.. cam seamana dar nu rasare:D oricum apreciez gestul Ride safe.
  13. Salut.. uite de chestia asta iti vorbeam eu lasa un mesaj daca asta e ce ai si tu, si nu ai nevoie. Multzam.
  14. Salut, da am auzit ca ai pus mina pe ele dar...din cite am inteles ai nevoie de cabluri eu in schimb am nevoie de cotul care leaga pompa de frina cu acel cablu..ce zici facem un deal? Mie Fotok mi-a zis ca aveti voi pe aici, inital eu pe le il intrebasem. da un add la id-u de mess: d3vilm3 si putem vb acolo.Mersi mult. Salut, da am auzit ca ai pus mina pe ele dar...din cite am inteles ai nevoie de cabluri eu in schimb am nevoie de cotul care leaga pompa de frina cu acel cablu..ce zici facem un deal? Mie Fotok mi-a zis ca aveti voi pe aici, inital eu pe le il intrebasem. da un add la id-u de mess: d3vilm3 si putem vb acolo.Mersi mult.
  15. Hello mai ai frinele acelea recing? ca ma cam intereseaza..daca le ai da un beep la 0745251597 si te sun eu .
  16. Hmm frumusica tare, dar nu crezi ca e prea mare pt tine? totusi e un chopper cam greoi. Take care si asfalt uscat. Waaaw frumusica tare si putin iesita din tiparu trendului, sunt curios cind v-a fi gata a ta si poate ne salutam pe drum. Asfalt uscat si bine ai venit printre noi.
  17. Mda stiu eu poza asta o am care am si facut-o eu:D, la prejmer nu si-a dat jos sutienu. dar cred ca daca ar participa la un concurs balonase ar cistiga. nu?
  18. doar impresionat? eu zic ca sunt frumosi sani aia pacat ca nu eram acolo sa ai revad
  19. O sa iti stea mai bine cind il iei pe al tau ;-) Pacat desi ami cunosc motoristi cu familie
  20. Cu motoru sa mergi in grecia? Bai te fura astia:D vesta nu e obligatorie..dar e bien sa o ai ...ca si asa prea putine materiale reflectorizante pe moto. Eram si eu mai la zetea da nu raspundeai la telefon:P
  21. NICI MACAR IN TARG NU S-A PLIMBAT:)) Unde naiba cu tocurile alea..
  22. Deci haidetzi sa clarificam treaba,Deocamdata a murit prietenul nostu Levente Nagy 37 ani, loc de bastina Borosneu Mare. Din cite am vb cu reporterii locali cei de la spital sunt OK inca, acuma cit e adevart cit nu nimeni nu stie. Oricum CONDOLOEANTE familiei indurerate. R.I.P P.S http://www.indavideo.hu/video/A_veletlen_mar_var
×
×
  • Creează nouă...