Sari la conținut

che_guevara_2xl

Membru
  • Număr conținut

    54
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    che_guevara_2xl

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Voluntari
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    Suzuki SV650
  • Numar Moto
    IF-13-DZK
  • Club
    Noise Shadows MC

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki GSX 600 F, Suzuki SV650

che_guevara_2xl's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Il cunosc personal pe Paul.Am aflat de accidentul lui abia acum cateva zile.Am mers in crup cu el si cu Biggy dar atunci eu eram cap de coloana.Este destul de experimentat baiatul si foarte atent la ce face.Nu cred ca s-a trezit sa dea semnal si sa vireze in ultimul moment si nici genul teribilist nu e dar nu am fost acolo asa ca nu pot comenta. Oricum insanatosire grabnica si condoleante familiei lui Robert.
  2. Aha...Si eu am cam aceleasi dimensiuni ca si tine si de un an de zile calaresc un Suzuki SV 650 si sunt foarte multumit de el. Daca vrei ne putem vedea si iti dau sa faci o tura cu el. Da-mi un pm. su pe mess: che_guevara_2xl P.S Parerea mea personala e ca motocicletele Suzuki sunt construite ceva mai mari ca dimensiuni fata de altele
  3. E, uite parerea unuia care are 1.92 si 130 kg.Am un SV de 650 versiunea N si tin sa-ti spun ca e nemaipomenita.O am de 1 an si abia acum 2 saptamani mi-a spus mecanicul ca mai poate fi ridicata din amortizorul central(si am facut asta deja)dar nici inainte nu am avut probleme.Este si era si inainte foarte comfortabila.Am avut o sportiva inainte de asta si in afara de faptul ca rula foarte repede nu ma incalzea cu nimic.Oricum ideea e ca mai toate motocicletele Suzuki sunt ceva mai mari ca volum fata de alte marci.Si facand comparatie intre Ducati Monster, Honda Hornet si SV iti spun eu ca pe celelalte 2 arati ca un cal calare pe un magar.
  4. Salut. Am si eu un sv de 650 si am pe spate un cauciuc de 160 latime si a cam venit vremea sa-l schimb. stie cineva daca pot pune unul mai lat de 170 sau 180? a incercat cineva?
  5. daca nu ai gasit, iti dau eu un baiat la care merg cu orice problema. 0765.676.950-Cristi
  6. Are cineva idee unde gasesc un radiator de SV 650 din 2001(cu tot cu electroventilator) si la ce pret? Ca am fost la suzuki si nici nu vreau sa-mi amintesc pretul. Acum am anu de GSX-R pe motoreta, se raceste mai bine dar nu-mi place mie cum arata.
  7. Salut.Sunt si eu un motorist mai neexperimentat si sunt din voluntari.Aici nu am un anturaj de motociclisti si as vrea daca se poate sa vin si eu uneori cu voi la plimbari.Mai am un prieten impreuna cu care chiar incercam sa punem bazele unui club moto http://nsmc.uv.ro/ id meu este che_guevara_2xl. astept raspunsurile voastre Mesaj completat Si ca o completare.....Daca aveti nevoie de un mecanic bun pt motorete am eu pe cineva care lucreaza foarte bine si ieftin.Va scoate garantat din orice incurcatura(cel putin pe mine nu m-a dezamagit niciodata)
  8. Hai deti sa va spun si ce am facut eu.DUpa ce am avut un accident destul de nasol anul trecut cand un laba.......mi-a intors in fata cu octavia lui nou-nouta si mi-a replicat ca nu m-a vazut si nici claxonul nu l-a auzit anul asta mi-am luat o toba de CBR si am golit-o, nu mai are nimic in ea, si mi-am pus-o pe SV. Acum urla rau de tot si de cate ori se intampla ceva suspect abuzez de ture. Acum sper sa ma auda si cel mai infocat manelar care se plimba in masina cumparata de taticu si incearca sa impresioneze pustoaicele cu guta si salam.
  9. Incep deja sa ma sperie aceste accidente care dupa parerea mea se intampla cam des. Oricum imaginile de la televizor m-au facut sa ma gandesc foarte atent la starea tehnica a motocicletei.Parerea mea este ca niste frane bine reglate, lantul bine uns si schimbat la timp si niste anvelope care sa nu arate ca opincile unui oltean pot face diferenta intre viata si moarte. R.I.P kid si sper doar ca urmatorul sa nu fiu eu.
  10. NOI cei care nu am fost acolo putem face doar supozitii.Important este sa invatam ceva e pe urma acestui nefericit eveniment.Nu i-am cunoscut personal dar imi impartasesc compasiunea pentru familiile lor si sper ca intr-o zi sa nu mai existe acest subiect de stiri.ASFALT USCAT si AVETI GRIJA DE VOI.
  11. pai hai sa o facem. cine se ocupa de fluturasi? o mica cotizatie din partea mai multor cluburi si se rezolva. cred ca in fiecare oras s-ar gasi cineva care sa-i imparta. pai hai sa o facem. cine se ocupa de fluturasi? o mica cotizatie din partea mai multor cluburi si se rezolva. cred ca in fiecare oras s-ar gasi cineva care sa-i imparta.
×
×
  • Creează nouă...