Sari la conținut

ramo bv

Membra
  • Număr conținut

    190
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ramo bv

  1. Vă salut cu respect. Mă numesc Ramona,sunt din Brașov, 41 de ani, permis moto din 2008, motocicleta Honda xlr 350 cmc din 1986. M-Am născut cu microbul, pentru că ambii bunici au avut motociclete.
  2. Sensurile giratorii sunt o mare nebuloasa pentru multi conducatori. Pe mine era sa ma darame unul azi in sensul giratoriu de la Faget ( am eu o problema cu sensul asta giratoriu, am mai facut un stop pe roata din fata, tot aici, din cauza unei Dacii cu nr. de Covasna, care mi-a taiat fata). Cel de azi a intrat in sens de pe banda a treia, in sens a venit peste mine pe banda a doua (si tot el m-a claxonat ca m-am intercalat in traiectoria lui ideala) si a iesit din sens pe banda intai. Tot noi trebuie sa ne ferim oasele ...soferii au tabla in jurul lor, nu-i intereseaza.
  3. La recomandarile voastre am folosit serviciile vulcanizarii de pe Vidin si am fost foarte multumita, cu toate ca am avut parte de un mic incident : Mi-au scapat motocicleta pe partea dreapta si mi-au rupt maneta de frana, dar mi-au schimbat-o cu una noua pe cheltuiala lor. In cazul asta, chiar nu am avut nimic de comentat. Schimbatul camerei la roata din spate m-a costat 10 ron. (pomana curata)
  4. Tocmai intrasem sa pun o intrebare legata de inmatriculare, dar am gasit toate informatiile de care aveam nevoie. Acesta este un post foarte util.
  5. La CEC o taxa de 8 roni si la Finante inca o taxa de 13 roni. Plus asigurarea de 30 de zile care este in jur de 30 lei, depinde unde o platesti. Daca ai mai avut un rand de numere provizorii, cei de la Politie te pun sa dai o declaratie. Mesaj completat Pe mine m-a costat pregatirea actelor la o firma specializata 16 roni.
  6. ramo bv

    Poze

    Asta am incercat, dar nu prea mi-a iesit . Sunt cam varza in ale calculatorului.
  7. ramo bv

    Poze

    Va salut si eu din Brasov. Ma numesc Ramona, am o Honda xl de 350 cmc si am 2 zile de cand am iesit in trafic.
  8. Mersi, am tot echipamentul armura din bluza si pantalon, cizme enduro . Arat ca Robocop cand ma urc pe motor. Mesaj completat Nu voiam o motocicleta mai noua, pt ca eram constienta ca o sa cad si m-as fii ofticat. Am cumparat-o din Germania si a avut un proprietar in varsta. E din 86, ca an de fabricatie, a trecut pe la doctor ( ca am cazut in toamna) si acum e gata de drum.
  9. Cu toate ca permisul mi l-am luat acum 2 ani, motocicleta am numai de anul trecut din septembrie. Este o Honda xl 350 cmc, cu pornire la pedala. Nu este recomandata chiar tuturor fetelor, pentru ca trebuie sa ai ceva putere in picior pentru pornire si este si destul de inalta.
  10. Va salut si eu din Brasov. Anul trecut m-am dat prea putin, ca am cumparat o motocicleta un pic defecta. Acum e gata de drum. La intrebarea " de ce fete motocicliste" eu va raspund usor : la mine este in sange. Amandoi bunicii mei au avut motoare (IJ-uri), asa ca am crescut in preajma lor. Asfalt uscat .
  11. Ce poza misto ti-ai tras, fataaa!

  12. DA ...mie mi-a iesit PROFESOR DE SOFAT.
  13. Exact la ele ma refeream si eu si ... sa-ti fie rusine daca te-ai gandit la altceva
  14. Pe langa faptul ca suntem off topic rau de tot ... tu nu o sa afli niciodata pe unde sunt eu gaurita
  15. TRADATORULE !!! Asa mey ... gaureste-i tu pe toti
  16. Esti sigur ca ai curajul sa privesti de aproape " bestiuta" tatuata
  17. Daca vrei ceva de calitate, mai ai putintica rabdare sa se puna pe picioare. Ceea ce se vede in poza este umarul meu tatuat de JEFF.
  18. ramo bv

    Accident Jeff

    Ce se stie despre operatia lui Jeff de azi? Vrem informatii.
  19. ramo bv

    Accident Jeff

    Am trecut azi dimineatza pe la Jeff si era relativ bine (daca se poate spune asa in situatia lui). Era si sora lui acolo sa-l ajute. Cred ca cel mai rau sta in momentul acesta cu rabdarea si moralul. De partea cu sanatatea se ocupa medicii, dar de partea cu moralul ar trebui sa ne ocupam noi, PRIETENII. In concluzie, cine are de spus ceva de incurajare este binevenit pe acest topic. Cine nu ... este binevazut ... daca posteaza pe altele. SOK EGESEGET JEFF
  20. Scuzoaiele mele!!! Abia acum am vazut ca esti "pustan" si nu pustoaica. In cazul asta fii RAU!!!
  21. ramo bv

    Accident Jeff

    Cum a decurs operatia? Vrem si noi detalii. Sa nu va tot zapacim cu telefoanele.
×
×
  • Creează nouă...