Jump to content

moto_dan

Super Membru
 • Content Count

  760
 • Joined

 • Last visited

About moto_dan

 • Rank
  EnaMoto

Contact Methods

 • Yahoo
  motoedan

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Timisoara
 • Carnet moto din
  2008
 • Motocicleta
  Suzuki DR800 BIG

Recent Profile Visitors

3,092 profile views
 1. VANDUT pe OLX. Se poate șterge,oricum era degeaba pe forumul asta de comentatori inutili .
 2. Rezervorul la Dr 800 e de metal, daca nu știai, daca vrei sa spui că eu sunt idiot așa mai pe ocolite, suna-ma și ne vedem să mi-o spui in fata.
 3. Cred că nu ai citit tu de la început topicul. Eu am văzut un idiot prin Tm care ducea un copil pe rezervor, de 3-4 ani. Nu trebuie respectat și încurajat unul care vrea să facă același lucru. Nu știu ce treabă are experiență mea legat de subiectul topicului. Ai scris in somn? Da o idee de cum sa urci copilul la etajul 10 legat cu o sfoara, direct pe geam,că îi este frică cu liftul nu vrea nimeni? Inconștiența de căcat.
 4. Am mai văzut unul își ducea câinele pe rezervor într-un coșuleț, dar trebuie sa fi (cuvant urat) sa vrei sa duci copilul. Fac pariu că deja l-a dus câteva ture ,și acuma cere păreri și metode mai bune. Da-ti in plm.
 5. Încă mai este la vânzare, preț de hornet din acelasi an!
 6. PRET1500 fix Valabil săptămâna asta.
 7. Materiale bune, cusături bine făcute,chiar arata bine. Recomand!
 8. Vând sa joasa Bmw r 1100,1150rt, mai joasă cu 8cm, se mai câștigă câțiva cm din faptul că e mai îngustă in zona picioarelor. Cine ajunge jos cu vârfurile va ajunge cu toată talpa. Preț 100e fix, se afla in Timișoara, trimit și prin curier, tel 0761326424,Dan.
 9. Salutare, am o sa joasa pilot pentru bmw r1100/1150rt. Mai joasă cu 8 cm din înălțimea, plus un câștig de câțiva cm din faptul că e mai îngustă in zona picioarelor. Cine ajunge jos cu vârfurile va ajunge cu toată talpa. Preț fix 100e, nu are defecte.
 10. Se vinde ce a mai rămas din motocicleta la 300 euro. Motor complet și funcțional,cadru cu acte înmatriculat Ro, bascula cu cardan complet,etrieri,conducte frana,airbox,fise cu bobine,termostat cu carcasa cu toți senzorii,cablaj electric,sidecasul complet stânga,stop spate cu tot cu carena și mânere pasager,cric central și lateral,și ce se mai vede in poze. Se afla in Timișoara,preț fix. Nu întrebați de alte piese că nu am,numai ce se vede in poze.
 11. După întrebările tâmpite puse la telefon de diverși speriați am scris asta. N-am nervi sa răspund la toate tâmpeniile. Nu știu care-i problema ta.
 12. Motocicleta se vinde cu 2 locuri, s-au comandat cele necesare,piese originale, urmează a fi montate,mai exact șaua spate,scărițe pasager,carena spate și încuietoare sistem deschidere sa spate. Preț fix. 1600euro.
×
×
 • Create New...