Sari la conținut

babolat

Membru
  • Număr conținut

    39
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Not Telling

babolat's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. pune procesul verbal pe forum, dupa care da-mi un telefon, 0722677665, Andrei. Am un prieten care a lucrat la BCR Asigurari si sa vedem cum rezolvam, sa va recuperati banii mai repede, cu cat mai putine complicatii. transite-i lu' frati-tu sanatate multa din partea mea......ne-am dat in jurul casei poporului, joia d-inaintea accidentului...cu gsxr-u de 600.
  2. salutare! pot spune ca si eu sunt fericitul proprietar al unui gixer de 600 din 98, din august 06. pot sa va spun despre a mea, ca are 42.300 km, si pana la finalul week-end-ului asta, va bate la 43.000 km, ceea ce ar insemna ca pana luni, as implinii 11.000 de km cu ea. pot sa ma mandresc, ca nu mi-a creeat neplaceri. cand m-am suparat eu pe ea, sa suparat si ea pe mine si nu am mai mers OK, dar de obicei se supara cand o trantesc, si din fericire, nu se intampla prea des...am trantit-o de pe loc de vreo 4 ori, pana m-am obijnuit cu ea. in ceea ce ma priveste, de cand a dat caldura, fac zilnic intre 150-200 de km, si mi se pare OK in trafic, chiar ma strecor frumos si rapid printre masini. Astea sunt pozele de cand am cumparat-o
  3. http://www.protv.ro/filme/zeci-de-motocicl...ile=12819#12819 din stirile pro tv de aseara unde veti vedea multa iscusinta si dexteritate din partea medicilor de pe ambulanta. Poate au vazut si soferii, reportajul asta si sa invete ceva. Toata stima fata de baietii care au venit, in ciuda frigului. Merg la sugestia lui Mike Mihai...in fiecare duminica la ora 16 in fata spitalului Colentina. Aveti grija de voi, si mai ales la cei din jur. Asfalt uscat, baieti si fete!!!
  4. INTALNIRE/MARS/TUR, CUM VRETI VOI, IN TOATA TARA, DAR IN BUCURESTI (MAI ALES) PENTRU A REALIZA TOTI IDIOTII, CA EXISTAM SI NOI IN TRAFIC!!! EU ZIC SA ORGANIZAM CEVA MAI REPEDE, PANA NU SE LINISTESC APELE. INCAODATA, CONDOLEANTE FAMILIEI!
  5. @maryus: se vede ca ai mai multa experienta pe sosele decat toti de pe forum...fara nici o lipsa de respect fata de tine....eu zic ca te dai de gard prea rau, si sincer nu ti-ai ales momentul deloc bine! mergi tu regulamentar, si vezi cate posibilitati de a-ti rupe gatul ai intr-o zi din saptamana. Asta in cazul in care nu ti se intampla ca tu sa mergi si cu 30 si sa-ti iasa din scurt, o masina cum i-a iesit lui Catalin. eu zic sa o lasi mai moale
  6. tocmai am fost la locul accidentului si i-am aprins o lumanare lui Catalin, si chiar simt ca mi-a murit un frate, chiar daca nu l-am cunoscut... Inca odata, SINCERE CONDOLEANTE FAMILIEI SI PRIETENILOR!!!! Eu zic ca ar trebui o intalnire si un tur al orasului duminica, pe 18, ca atunci cred ca ne putem strange cel mai multi.....CE ZICETI? Aveti grija de voi si mai ales la cei din jurul vostru!
  7. RIP Nu mai e rost de alte cuvine! Sa-i fie tarana usoara, si condoleante familiei!
  8. Traiasca oamenii incapatanati, luptatori si indragostiti de viata! Multa sanatate lui Daniel, si sarbatori fericite alaturi de familie!
  9. babolat

    Vitan Barzesti

    in primul rand, bine ca nu ai patit nimic. referitor la nesimtirea celor care pleaca in acest fel cu masinile, daca le arati , raman la fel de impasibili, dar nu este vina lor pana la urma, atata timp cat nimeni nu ii amendeaza pentru ca nu-si curata rotile camioanelor la iesirea de pe santier. Acest gest, din suflet, este pentru acei domni politisti care nu sunt deranjati de astfel de lucruri, si ridica din umeri. in rest, sa ramaneti sanatosi, si aveti grija de voi.
  10. babolat

    Ajutor!

    da, nu stiam de acest fond de accidente cu autor necunoscut, dar am mai spus-o si o repet..nu am CASCO, si vreau sa-i fac, si am s-o repar asa. ideea pentru care am pornit acest post, nu este pentru a primi sugestii daca ar trebui sau nu, sa ma duc la politie, ci vreau s-o gasesc pe blonda....pt a o saluta.... intr-adevar, ai dreptate, ca puteam sa fac povestea oricum, atata timp cat ea nu era acolo, si iesea clar vinovata....dar asta e! acum, daca o vad pe sosea, o s-o invit la si o sa v-am PS. Topicul sper sa ramana deschis, ca poate are cineva noroc si vede masina, sa-mi spuna si mie numarul.
  11. sanatate multa si sa ne auzim cu bine in continuare. ai grija de tine
  12. ma bucur sa aud ca s-au recuperat amandoi, si e bine ca omu' gandeste pozitiv. Aveti grija, nu la cum mergeti voi, ci la "partenerii de trafic". Cred ca vb din partea tuturor, ca toti din masina trebuiau Privirea sus si ochii larg deschisi dupa "smecherii" din trafic.
  13. babolat

    Ajutor!

    mi-a cazut netu' ieri, si nu mi-a plecat raspunsul. iti multumesc pentru info, dar nu cred ca era ea. cum ai remarcat, am scris la inceput ca masina am vazut-o lovita numai la stopul spate dreapta, care se continua cu o dunga neagra de vreo 10 cm. @bombitza si pistolaru, nu am mai dat nici o decalratie, ca nici ea nu mi-a vazut numarul de la motor, iar eu intre timp l-am reparat... cat de cat, si in prima zi cu soare ma voi duce sa-mi fac CASCO. am fost la politie, dar am recunoscut acolo un gabor cu care am mai avut o discutie mai aprinsa acum ceva timp, si omu' are boala pe motoristi...asa ca puteam sa-i zic orice, ca eu eram vinovat....mi-a facut-o cand am avut un incident cu masina...a intrat unu in mine de pe prima banda, sa faca stanga. A facut direct in subsemnatu'. Am facut contestatie, cu interventii, cu nebunii, si pana la urma s-a rezolvat. Acum daca s-ar fi luat de mine, nu aveam cum sa dovedesc ca nu eram eu de vina, asa ca am lasat-o moarta. Oricum, va multumesc de ajutor. Nu sunt motorist de mult timp, si nu ma asteptam sa primesc atatea mesaje de suport, de la voi. Care va mai dati cu pe cancerul asta, drum bun, asfalt uscat si aveti grija de voi.
  14. babolat

    Ajutor!

    am asteptat, am cautat acul in carul cu fan si nu l-am gasit.....asta e. maine dimineata sau chiar in seara asta ma voi duce la politie sa declar accidentul. multumesc pentru informatii, dar in continuare daca o vede cineva in trafic, salutati-o din partea mea. aveti grija de voi si asfalt uscat
×
×
  • Creează nouă...