Sari la conținut

raicu.daniel

INACTIV
  • Număr conținut

    48
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    raicu.daniel

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti - Militari
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    GSxR 1000 k4, Honda CBR 954rr
  • Club
    ??

raicu.daniel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Chiar am spus niste prostii mai sus, nu mi`am dat seama ca e si Batman pe aici care sta in scarite si sare peste masini in momentul impactului si va veni imediat cu replica. Faza cu franatul prost, aici chiar poti sa ai dreptate, de acasa stii tot ce trebuie sa faci in fractiunea de secunda in care vrei sa scapi totusi cu viata.
  2. Ce vrei sa spui cu asta ca nu am inteles ?? Din moment ce baiatu` a declarat ca a sarit de pe mobra inainte de impact, ce expertiza mai asteapta ? Din moment ce eu am declarat ca am culcat motocicleta inainte sa am impact, din nou, ce expertiza mai astept ??
  3. Stie cineva ceva despre acest accident din rond de la romana ? Am trecut pe acolo in jur de ora 23:00 si am vazut o mobra foarte sifonata, un gard rupt si un celofan plin de sange pe jos. Nu am putut opri deoarece era politie pe acolo si nu ne lasau sa oprim. Motocicleta parea a fi un 600rr sau 1000rr, culoare negru. Daca stie cineva mai multe detalii sa posteze.
  4. In cazul in care baiatu` a sarit de pe mobra inainte de impact, va fi scos vinovat. Am patit`o eu anul trecut si politistul mi`a zis ca trebuia sa raman pe mobra ca sa il scot vinovat pe celalalt. Mort dar cu castig de cauza. Bafta motociclistului, sper sa isi revina si sa aibe si castig de cauza el.
  5. Orice aderenta ar fi, la 80-90% frana pe fatza nu te tranteste direct, eu am testat involuntar.
  6. Daca blochezi fata pe drept, nu te arunca in secunda 2, am mers si 30 de metrii pe frana fata pana am cazut Sanatate motociclistului. Mai sunt vesti despre el ?
  7. Foarte naspa faza. Se mai mira politistii de la rutiera si SMURD-ul cand refuzi sa mergi la spital dupa accidente... Probabil cel care a facut gestul asta ar fi si buzunarit motociclistul daca era inconstient. Asta e lumea in care traim.
  8. raicu.daniel

    vacaresti

    Mi se pare absurd ce ai spus, alea sunt cele mai stabile motorete la o roata si cam la tot ce vrei tu... OnTopic: Sanatate grabnica...
  9. Topicul a devenit un circ, poate se gandeste cineva sa il mute pana la urma... I`as ruga pe cei mai in varsta, pe adevaratii motociclisti... sportivi sau cum vreti sa vi se spuna, sa fie un pic mai ingaduitori cu cei mai necopti, pentru ca nici unul dintre cei mai sus mentionati nu s`au nascut invatati, nu este nici unul care sa nu fi avut accident macar odata din vina sa si faptul ca dau continuu in cei mai tineri nu dovedesc decat ca au ajuns la varsta la care au ajuns fara sa inteleaga prin ce au trecut. Singura diferenta intre cei vechi si cei noi este ca ei au crescut in alte vremuri in care nu aveau acces la forum si la multi cai putere. E normal cand impingi totul la extrem sa existe si riscuri. Ati da dovada de maturitate daca ati recunoaste chestiile astea.
  10. Treaba cu, cand aveai tu motorete... e ca si cum ai zice ca Tactumare mergea mai bine in picioare decat tine, pentru ca el mergea primu, deci nu are relevanta... ba chiar imi intareste convingerea din primul post. ... hai sa incheiem aici.
  11. Iti multumesc ca mi-ai explicat in cuvinte putine si sunt constient ca mai multe nu ti`a permis vocabularul sa imi spui. Din primele "treij" de pagini lumea pare deranjata de ce am spus eu mai sus, nu m`am referit exclusiv la tine, domnule ironic. La 2 zile dupa ce a omorat o fata, a asteptat cineva sa apara si sa explice, ce s`a intamplat ??? I`a dat cineva credit ??? A avut cineva rabdare intai sa afle detaliile accidentului si abea apoi sa injure si sa vorbeasca despre el ca despre un criminal ??? Faptul ca inca se gandeste la bac, este un exemplu de maturitate si ma bucur ca se gandeste la viitorul sau. Probabil tu care esti mult mai inteligent decat noi, ai fi renuntat la scoala si te duceai intr`o padure, iti faceai o sulita si traiai acolo din ce vanai... ca deh` ai avut un accident in care o persoana a murit. Din moment ce prostul ala vorbeste fara sa aibe cunostinta de cauza, e si normal ca baiatul sa rabufneasca asupra lui. A fost ceva spus la suparare nu inseamna ca acum o sa il bata pe acel terminat. E uman cand faci o greseala sa iti cauti explicatii (scuze). Daca cineva ii ia apararea, inseamna ca e negrisor si analfabet, de aici imi dau seama ca ai fost crescut intr`un mediu comunist si sincer te inteleg si pe tine... poti spune ce vrei acum, nu mai e ca inainte... Se vede ca traiesti din filme si cand auzi ca un om e in penitenta te duce imediat cu gandul la fanteziile tale. Hai sa nu ne mai atacam ca nu asta e rostul acestui topic si nici nu prea vreau sa te destept. Mersi
  12. - 80% din cei care au postat pe acest topic, sunt deranjati de faptul ca, kiki avea motocicleta de 130 de cai, ca se dadea pe o roata si ca a fost cumparata cu bani de la parinti. Ideea este ca o persoana a murit, nu a omorat`o nimeni, a murit intr`un accident. D`aia se numeste accident pentru ca se intampla accidental (din greseala) Kiki a gresit, stie asta, faptul ca voi aruncati cu noroi in el nu o sa o aduca inapoi pe acea fata si probabil ca nu o sa ii schimbe nici lui mentalitatea. Fiecare merge in felul lui, din moment ce motocicleta se vinde fara permis de pilot profesionist de curse inseamna ca se poate utiliza pe strada, nu obligatoriu pe circuit iar cel care nu respecta regulile de circulatie raspunde in fata legii. Mai bine s`ar uita fiecare in ograda lui, Dumnezeu sa o ierte pe acea fata si sa ii dea putere lui Kiki sa treaca peste asta. Coxanelu, daca ai o problema cu kiki ar fi trebuit sa o discuti cu el in privat sau live, nu sa umpli topicu asta cu frustrarile tale. Sincer, parerea mea este ca esti un retardat si mi`as dori sa nu mai scrii pe acest forum.
  13. Ala de care vorbiti cu R1 si cu Matiz tunat, de fapt are un R6. Daca era sigur cu un R1, atunci sigur nu era el.
  14. Topicul este foarte bun, poate asa lumea o sa acorde mai mare importanta echipamentului. Eu anul trecut am cazut de 3 ori, de fiecare data la viteza de peste 70-80 km/h, de fiecare data am avut casca, manusi, geaca textila si blugi. Ma pot considera norocos deoarece desi nu am fost foarte bine echipat si am avut incident la viteza destul de mare am scapat foarte usor cu doar cateva vanatai pe picioare si putina piele jupuita :>. Acum am echipament full asa cum este recomandat dar, din cauza sigurantei pe care mi-o da echipamentul am inceput sa merg si mult mai tare. Asta e partea proasta a echipamentului, iti da o mai mare siguranta si ai impresia ca esti superman iar cizmele ma incomodeaza mult la schimbatul vitezelor si la frana. Si totusi, purtati echipamentul.
  15. Astazi in jurul orei 9, blv. Iuliu Maniu, in fata la Hyundai, scuteristul mergea spre directia Gorjului, mondeo alb a iesit sa se asigure, scuteristul fiind foarte pe dreapta a intrat in aripa stanga fata. Fiarele nu erau foarte avariate dar scuteristul a fost luat pe targa si probabil avea o lovitura la coloana pt ca nu se misca. Scuterasul nu era vreun rebel, era un domn la 40-45 de ani. Astea cu asiguratul masinilor sunt cele mai frecvente si aiurea accidente. Sanatate...
×
×
  • Creează nouă...