Sari la conținut

iraque

Membru
  • Număr conținut

    46
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Scotland
  • Carnet moto din
    1994
  • Motocicleta
    R1200RT
  • Numar Moto
    cu 12 la mijloc

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Jawa, V-Strom 650

iraque's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. @khk, nu ma intereseaza nici castile, nici echipamentul motorrad. Am raspuns direct lui @peu. Dar tu nu faci decat sa-mi vanez posturile si asta ma enerveaza, intelegi? Si decat sa ma lovesc la tot pasul de "smarty pants", mai bine ma lipsesc de forumul asta. Hai, sanatate!
  2. @peu, daca inca te mai intereseaza o parere, eu am ales System 6 Evo. Inainte de asta am avut Multitec si nu exista grad de comparatie intre ele. Am incercat toate modele de flip-up de pe piata, ca aveam de unde sa aleg si n-am auzit nicaieri "nu-i in stoc", si asta ma satisface in toate aspectele. Daca tii neaparat la design, System 6 nu-i pt tine, castile de la BMW nu exceleaza in design modernist/futurist. Am mers cu ea 4800 de mile, in orice conditii meteo, de la -3 la 25 de grade, ca noi mai mult nu "prindem" vara aici , si n-am ce sa-i reprosez. Ochelari de soare integrati, pinlock, vizibilitate periferala buna, silentioasa, nu intra apa de la ploaie, mai ieftina decat C3 Pro si Neotec. Baietii din showroom m-au sfatuit sa o las pe capul unui manechin in showroom 3 zile ca sa nu ma stranga de cap. Am facut asta si a fost bine. Si nu am ales-o pt brand si doar din ratiuni practice. Asta-i. Sper sa te ajute review-ul meu
  3. Multumesc, un an fericit si voua. Poza e din Ullapool, coasta de vest a Scotiei.
  4. Salut, Am si eu un RT din 2012 si m-am gandit sa-mi fac update la profilul de pe forum acum, iarna, ca vara nu prea am timp, sunt pe drumuri. Cred ca am nimerit bine pe topicul asta, ca altul n-am gasit
  5. ;) "La multi ani!" fericiti si sanatosi!!!
  6. Multumim de informatii. Linkul nu merge la mine, trebuie sa fac ceva anume sa vad clipul?
  7. Frumos drumul Adrian, sunt si eu curios sa merg pe acolo. Daca ai putea pune o poza cu traseul, o harta ceva... Mie imi plac zonele mai putin circulate, cum scria un coleg mai sus, drumuri de-alea rele dar frumoase, sa ai ce vedea nu fugareala.
  8. Siriu 28.03.2009 Am facut o tura solitara sambata. Plecarea a fost la 12:00, sosirea la 20:45. Traseul a fost: Galati - Buzau - Nehoiu - Siriu - Intorsura Buzaului - Tg. Secuiesc - Oituz - Onesti - Adjud - Tecuci - Galati. Pozele sunt doar din zona Siriu.
  9. Foarte, foarte, adica mi-a placut. Te pricepi si la povesteala. Nu prea ma incanta partea cu cazutul si nici pe tine cred...
  10. Cu vantul lateral in rafale am avut si eu probleme, dar am zis ca sunt eu usor si de-aia "fluturam". Experienta a fost destul de nasoala, aveam senzatia ca nu mai reusesc sa revin pe sensul meu de mers dupa ce am depasit un tir. Am mers 35 km cu 60-70, ca mai mult mi-era frica. Bogdan, m-as abona si eu la un ungator daca mai e loc. Imi este incomod sa ung lantul pentru ca nu am cric central, spune-mi cat ma costa. Sambata vreau sa merg pe ruta Buzau - Intorsura Buzaului, aprox. 120km. Am constatat sambata trecuta ca drumul e super. Asfalt "european" si peisaje romanesti. Daca mai vrea cineva sa iasa la o plimbare putem sa ne intalnim, daca e si vremea buna.
  11. In sfarsit s-a spart gheata, pacat ca eu n-am pe nimeni cu Strom pe-aproape . Sper sa ajung si eu la una din intalnirile voastre.
  12. Da, de la un tip Catalin, dar cu mine a fost ok omu'. As fi vrut sa le iau noi de la @Strom75, imi prezentase el o varianta super cu coburi Kappa, dar nu mai erau bani si am apelat la solutia asta. Eu mi-am luat o husa de praf, nu de ploaie, Oxford parca si sunt multumit. E adevarat ca eu o tin in garaj si nu prea am nevoie de husa.
  13. Le-am luat de pe un strom adus din Italia pentru vanzare, 150 EURO tot pachetul. Am prins oferta...
×
×
  • Creează nouă...