Sari la conținut

flaviusm

EX+
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    flaviusm2000@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    The Dark Side Of The Sun
  • Carnet moto din
    24.07.2008
  • Numar Moto
    TM-11-HRA

Informații profil

  • Interests
    chitara bas, muzica, fotografia

flaviusm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Si eu am inceput anul trecut (am luat permisul in august) pe un Virago 535 si pot spune ca e un motor foarte bun, manevrabil prin oras si comod. Prefer sa zica poporu' ca am motor de fete, dar sa-l folosesc mai departe (nu stiu de unde inventia asta, dar e penibila). Eu am 1,85 m, dar am comenzi avansate, cu cele din fabrica imi cam tzineam genunchii in gura. Am constatat dupa un timp ca nici ghidonul din fabrica nu are cea mai fericita forma, dupa multi Km fara pauza cam dor incheieturile. Dar un ghidon nou costa 40 Euro, nu e un capat de lume. Merg de obicei cu 90-110, nici nu vreau mai mult, de-aia mi-am luat cruiser. La inceput mi-a fost cam mare, vorbind de putere. Nu e f. usor de stapanit. Dar dupa catava vreme m-am obisnuit si acum nu l-as schimba decat pe ceva ce oricum inca nu-mi permit.
  2. flaviusm

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Tot timpul se aude zanganeala sau doar la o anumita turatie? Si al meu face asa, dar doar cand e mai turat, iar dupa ce cresc turatia nu se mai aude. Asa face de cand l-am cumparat si n-am avut probleme cu el. Probabil chiar intra ceva in rezonanta... ar fi bine
  3. Covorul de aur Crud Destin Dincoace de viata
  4. As vrea totusi sa invat si din parerile voastre, iar cum nimeni nu a zis nimic de pozele mele din link-uri, mai bine le postez direct aici. Voi pune doar cate 4, sa nu fac postul meu cat China. Vreau doar sa mai zic ca sunt un habarnist in photoshop, asa ca fiecare poza e asa cum a fost facuta, cel mult am umblat la sharp sau un pic la contrast. Un rol important atribui si titlului fotografiei, asa ca luati-l si pe el in seama, saracu' . Sa inceapa critica! ...si se facu cerul tzandari Captiv Contemplare Convergenta
  5. flaviusm

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Asa am cumparat motoru', cu tot cu ele, dar nu sunt home made (nu mai stiu ce firma sunt, o sa ma uit cand ajung acasa). Daca vrei, o sa fac poze mai detaliate. Scuze ca am raspuns asa tarziu, dar nu stiu de ce nu ma anunta prin e-mail cand se scrie pe topic, cu toate ca asa am setat... trebuie sa mai sap, poate nu fac eu ceva bine.
  6. flaviusm

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Fara Pb, asa scrie si in carte (Bleifreies Normalbenzin). Eu bag de 95. Asa am pe al meu si sunt f. faine. Eu sunt destul de inalt, 1.85 m si comenzile astea prind tare bine la cataligele mele.
  7. Eu pun un link, nu pun poze, pentru ca am prea multe: http://www.badorgood.com/membri/flaviusm/fotografii Enjoy!
×
×
  • Creează nouă...