Sari la conținut

-Rookie-

INACTIV
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de -Rookie-

  1. am tras si eu prima cazatura cu GS-ul. o proasta cu un matiz a intrat in parcare....prin fata mea....nu m-a vazut. nimic serios doar ca mi-am raschetat destul de bine toba. stiti careva vreo solutie de remediere, pentru ca arata destul de urat. daca ar trebui sa-mi schimb toba ce-mi recomandati. sunt sigur ca la reprezentanta o toba originala se numara in sute bune de euro.
  2. merita sa-ti pui toba sport pe GS? am auzit ca-ti creste usor puterea, ca numai pentru sunet nu l-as pune. stiti cumva si un pret?
  3. frumos GS-ul. imi place. o intrebare. pe spate nu erau semnalizatoare la fel sau n-ai vrut tu sa le schimbi ?
  4. ceea ce vedem la sfarsitul curselor de moto gp e derapaj si nu voblaj, datorita pierderii aderentei rotii spate prin uzura pronuntata a pneurilor. voblajul poate sa apara si la masini in anumite conditii tehnice (geometrie gresita a rotilor, centrare defectuoasa a rotilor, cauciucuri deformate etc). la fel, in cazul motocicletei, aparitia voblajului necesita o verificare riguroasa a starii tehnice.
  5. spuneti-mi si mie va rog de cat e rezervorul la GS. eu stiam de 20l, dar in talon scrie 12l. e posibil sa fie doar atat sau e o greseala?
  6. Salut toti posesorii de GS 500. Sunt proaspatul proprietar al unui GS 500F din 2006. Am citit aproape in totalitate cele peste 300 de pagini si vreau sa-i felicit pe membrii acestui forum pentru felul cum se ajuta intre ei. De altfel si alegerea mototcicletei am facut-o tot cu ajutorul vostru, fiind foarte dezorientat la inceput in privinta alegerii. As avea cateva intrebari : 1. mi se intampla uneori sa nu reusesc sa scot maneta in liber. oricat incerc nu mi se aprinde beculetul verde. am mai patit o data sa fie in liber (am lasat ambreiajul liber), dar becul tot nu se aprindea. cateodata intra usor in liber, cateodata doar dupa cateva incercari. care ar putea fi problema? 2. care ar fi plaja de turatii la care e indicat sa-ti folosesti motorul?
×
×
  • Creează nouă...