Sari la conținut

Sky_Hunter

Membru
  • Număr conținut

    273
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Sky_Hunter

  1. Tot respectul Petrica! pe 2 ianuarie inca eram beat.
  2. Sunt constient ca pana la urma conteaza stilul de pilotaj, in cate ture schimbi, cat de constant sau inconstant mergi, felul carburantului, schimburile periodice de ulei si consumabile, si alte amanunte de genul asta ... ideea era ca ma deranjeaza sa merg cu tovarasi care baga de 60 de lei bezina iar eu bag de 130 de lei pentru acelasi drum. Si tovarasi care au VFR de 800, 1000 RR, etc ... @One-Track-Mind ... faza cu satanismul vad ca e suprema pentru tine, personal mai bine esti un pesudo-ateu agnostic decat sa fi un fel de credincios smerit dar in directia opusa. Satanismul exista fiindca exista crestinismul.
  3. Multam fain, aceasta informatie imi este extrem de utila. Probabil ca asta e problema fiindca dupa ce o alerg isi mai revine. Si da, la drum lung poate mai scade la 9L/100km ... dar tot e mult dupa parerea mea!
  4. Multumesc Diaboliq, chiar ma gandeam sa ma duc la Honda (chiar daca platesc mai mult pentru o verificare). Eu am fost la un atelier pe Sisesti la un tip Balamuc, si le-am reglat acolo. Am bagat in ea numai benzina de la Rompetrol normala de 95. De ce ?
  5. Salutare, Am deschis discutia asta pe un alt topic insa nu am primit un raspuns care sa ma ajute, majoritatea mi-au spus ca ei nu au problema asta la motocicleta lor. Ma gandesc ca aici este locul mai potrivit fiindca este imposibil ca unul dintre voi sa nu intampine aceasi problema. Am o Honda CBR 600 F4i, an fabricatie: 2002, intamtriculata in 2003, Rulaj: 24.800 km; Am cumparat-o in 2008 de la primul proprietar la 12.000 km, si de 1 an si jumatate am un consum imens fata de cat consuma aceasta motocicleta in mod normal. I-am schimbat toate consumabilele in fiecare an, nu am lasat-o in frig iarna sau descoperita, etc ... Am filtru de aer sport, bujii noi iridium, filtru de ulei noi, am reglat injectoarele - toate la acelasi nivel acum 1 an ... si de la consumul de 13-14 litri/100 km ---> am ajuns la 10 litri/100km. Daca imi puteti spune ce ati facut voi daca v-ati confruntat cu problema asta ? De le ce ar putea sa-mi consume atat de mult ? P.S. Pe loc, pe neutru, daca o turez la 10 rpm - imi scoate un fum negru. Multam fain!
  6. Am urcat pozele pe site - felicitari pentru plimbare, imi pare rau ca n-am putut merge cu voi. @Emil - am pus poze noi cu tine, multam pentru share.
  7. Bravo baieti ... la cat mai multe. O sa pun pozele pe net
  8. felicitari pentru event ... dupa poze, a fost katerinka.
  9. Am facut update-ul pe site cu data de 07-09.oct - am inteles ca suntem 5, daca merg si eu 6. La mine singura problema este consumul, sper sa o rezolv sapt. asta
  10. Petrica am incercat sa te sun ... se mai tzine drumetia >?!
  11. Alexandria - Vitanesti - Merisani este drum ca-n palma. Foarte foarte bun ... pista direct - cu o linie dreapta de 5 km. Ideea este ca ultima oara cand am fost pe acolo, Ginel s-a cam tavalit nasol in curbele din Merisani!
  12. Multam fain pentru anunt, deci cine se baga sa dea un semn: 1. Cand este plecare ? sa zici o data exacta, ora exacta. 2. Este o plimbare de 1 zi ? sau cu 1 noapte la Moldova Veche ? 3. Viteza aproximativa cu care rulezi tu la drum lung ? P.S. Eu pot merge la o drumetie mai scurta: pana la Targoviste (191 km), Campina (180 km)
  13. Salutare fratilor, Ma scuzati ca am intarziat cu pozele, ieri am fost plecat toata ziua si astazi serviciul mi-a ocupat tot timpul. Intrati pe site (click aici) am scris cateva cuvinte in ultima postare si un link direct catre arhiva cu galeria pozelor. Este galerie arhivata cu *rar.
  14. Salut omule, Imi place ideea ta insa e kamikaze sa mergem pana in Vienna intr-o zi, fiindca Romania te consuma cel mai mult. Din Bucuresti pana in Arad, dormim in Arad, apoi dimineata facem un dus ca asa e bine, cafelutza, mic dejun - Szeged, Budapesta, Vienna!
  15. Super poze fratilor. Imi pare rau ca n-am putut merge cu voi!
  16. Cu adevarat graiesti ca asta e stereotipul omului care ne hotareste soarta pe drumurile publice. Am o nelamurire totusi, el spune ca a venit din dreapta si l-a lovit in roata dreapta; din poze vad ca exista un squar acolo: Inseamna ca Taz a incercat sa depaseasca prin dreapta ? ca nu pot sa fac reconstituirea decat cu Taz depasind prin dreapta.
  17. Ne ingropam fratii si prietenii in Romania. Nu exista respect, nu exista reguli si tot noi suntem cei vinovati doar pt ca avem o pasiune pentru motoare. Acum 2 sapt. am avut niste amici care au murit pe moto (sot si sotie) din cauza unei soferite care s-a gandit ca e bine sa depaseasca in varf de panta. SUNTEM INVIZIBILI! Dumnezeu sa-l odhineasca in pace! RIP Taz!
  18. @l.u.v - invitatia era deschisa pentru toti motociclisti si am ales sa o pun aici fiindca multi teleormaneni sunt in Bucuresti sau plecati din judet si cu ocazia asta vad anuntul. Am mers si la Primarul Alexandriei cu treaba asta dar momentan nu se poate face nimic, din acest motiv am vorbit cu un avocat sa-i dam in judecata, dar e problema noastra nu a ta. Iar daca tu consideri ca orice fel de intalnire moto (indiferent de numar) este aiurea, atunci e strict problema ta - eu prefer sa ne intalnim (aiurea) si sa fim mai uniti, decat sa stam la primar la coada!
  19. Sunt 20-25 de moto in Alexandria, iar in tot Teleromanul e posibil sa fim 40 de motoare (poate chiar mai bine). Acum 2 ani am facut o sedinta foto profesionista si eram deja 30 de motoare. Scopul marsului ar fi sa tragem un semnal de alarma ca suntem mai multi si uniti, iar masuri aberante gen: Interzicerea accesului cu moto pe strazile principale din Alexandria dupa ora 22:00, este una extrem de abuziva. In plus, e placut sa ne vedem toti teleormanenii - nu crezi ?!
  20. Ar fi o idee Shobo ... dar acum sa vedem cati ne strangem. Miscarea moto in Teleorman, a fost destul de unita la evenimente. @Warlock - am zis sa respectam regulile de circulatie, ca daca ar fi sa mergem mai tare in 3 ore am termina tot evenimenul - ca or sa vina si baieti care au 125, si nu pot merge tare.
  21. Fratilor as vrea sa deschid discutia despre un proiect pe care l-am discutat cu unii dintre voi, despre un Mars prin tot Teleormanul timp de 1 zi, cu o viteza adecvata pentru a nu lasa pe nimeni in spate, vreau sa ne intalnim in Alexandria si sa mergem prin cele 5 orase din judet cu popas in fiecare de 15 min. O sa va scriu strategic la ce m-am gandit. Teleormanul pentru 1 zi 1. Pleacare din Alexandria 9:00 - Intalnirea va avea loc pe platforma de la padure (fiindca doresc sa fim mai multi si acolo este loc suficient) 2. Traseul este: Alexandria - Izvoarele - Zimnicea - Fantanele - Lisa - Seaca - Traian - Turnu Magurele - Putineiul - Troianul - Rosiorii de Vede - Scrioastea - Stejaru - Dobrotesti - Balaci - Silistea Gumesti - Tataresti - Scurtu - Talpa - Cosmesti - Videle - Mosteni - Botoroaga - Draganesti Vlasca - Vitanesti - Alexandria 3. Vreau sa facem poze de grup in fiecare oras fiindca doresc ca acest proiect sa fie mentionat in presa locala. 4. Cu sprijinul unei tipografii o sa fac stegulete galbene din carton flexibil - "Teleorman Motoclub - Existam in Trafic" - pe care doresc sa le agatam de motociclete. Rugamintea mare este ca fiecare dintre voi sa vina cu un suport pentru stegulete (este in jur de 6 lei) sau o improvizatie. Ar mai fi si solutia finala 11 lei cu suport special si stegulete din material. 5. Oricine este binevenit cu pasager sau fara, cu orice tip de motocicleta, atv sau scuter. 6. Viteza de rulaj: 55 km/h in localitati - 75 km//h in afara localitatilor 7. Tinuta de drum va fi in zig-zag - fara depasiri sau cascadorii ca sa ne facem de ras ca am cazut sau ne-am busit ca popicele. 8. La intoarcerea in Alexandria - lucrez la o sponsorizare cu mici, apa, suc dar am raspunsul sapt. viitoare. 9. Va rog ca cei mai vechi sa-i sunati si pe altii pe care-i cunoasteti, care sunt plecati din Teleorman, si sa ne adunam cat mai multi. Cred ca daca reusim sa facem acest prim eveniment, o sa producem un impac suficient ca pe viitor proiectul asta sa se dezvolte intr-o Motofest in TR. Harta Rutiera Teleorman in detaliu click aici. Am atasat doua idei de logo. Ma puteti contacta pe email, este afisat la profilul meu. Va propun data de 27 AUGUST 2011 - ora 9:00, dar discutiile sunt deschise.
  22. Sky_Hunter

    BURSA LOCALA

    foarte frumos ... credeam ca renunti definitiv la moto.
  23. Sky_Hunter

    BURSA LOCALA

    Shobo de ce iti vinzi motorul ?! Te-ai plictisit de el ?!
  24. Sky_Hunter

    BURSA LOCALA

    GSX-F Sco, in principiu ma intereseaza un rezervor pentru acest tip de moto, si un mecanic care sa mai indrepte una, doua pe la ea, ca e cazuta.
  25. Sky_Hunter

    BURSA LOCALA

    Piese second pentru un Suzuki stie careva ?!
×
×
  • Creează nouă...