Sari la conținut

enduristull

Membru
  • Număr conținut

    116
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de enduristull

  1. El iti repara paguba.Exista raspunderea civila delictuala pentru fapta proprie.
  2. joaca careva dintre voi jocul marketglory? Este un simulator de business si reda foarte bine viata reala,eu ii dau o incercare ma joc de aseara si usor usor imi mananca timpul. Va las si un link http://www.marketglory.com/strategygame/Alexciocan daca va inregistrati pe linkul urmator veti primi si niste banuti pentru inceput.
  3. am rezolvat-o pana la urma,avea niste apa pe langa benzina bagata,acum a pornit,merci tuturor.
  4. pai poate nu ma pricep eu,dar daca motoreta are anulat butonul de pornire si ea porneste numai la kick,ce importanta are bateria in pornirea acesteia? sper sa nu zic o prostie,doar intreb .
  5. bateria mai mult ca sigur e moarta din cate vad eu,cand ii pun contactul nu se aprinde nimic in bord,am sa o pun pe un redresor cum m-a sfatuit un coleg,revin cu informatii dupa.
  6. bujie noua are abea astazi pusa,bateria nu stiu cat de buna este dar a luat-o si alta data tot cu ea si avand in vedere ca porneste impinsa ,din pacate carburatorul nu stiu sa il curat:),aici cred ca am nevoie de cineva:))
  7. Buna ziua tuturor ,am decis azi sa repornesc motoreta dupa o pauza de 2 luni,dar surpriza numai porneste deloc,am incercat,am schimbat bujia,curatat bujia,am impinso singur de mi-am scuipat tigarile pe 2 saptamani.Este cineva prin Chiajna care crede ca are putin timp liber si poate veni sa ma ajute sa o pornesc,cineva care se pricepe cat de cat:)
  8. maine am sa-l intreb din nou ce e mai exact stricat in el,cert e ca astazi am sunat si s-a simtit ofensat ca i-am spus ca ii aduc eu acel carburator la 80 de lei...nu mi-a raspuns nimeni la intrebare...se potriveste acel carburator?
  9. Salutare tuturor,revin cu o noua problema si aceea a carburatorului...am un generic trigger sm80 si l-am dus la un 'mare' mecanic.Acesta m-a tinut o saptamana cu motoru pe dreapta tot spunandumi ca nu are timp de el...cand intr-un final s-a apucat la insistentele mele,am fost sunat dupa 2 zile sa-mi spuna ca are carburatorul stricat si ca trebuie schimbat si a doua zi asteapta sa-i aduca cineva un carburator.Astazi ma suni omul si imi spune ca functioneaza cu acel carburator SH al acelui cineva si ca acel carburator costa 170 de lei. Ca oricare dintre noi cum am ajuns acasa am goagalit putin si am vazut ca un carburator pentru motoreta mea costa 80 de lei. Acum intrebarile mele sunt urmatoarele : 1.Este bun carburatorul pe care l-am gasit eu? http://www.racing-planet.ro/GENERIC/Trigger-SM-50-AM6/CARBURATOR-SOC-MANUAL---MINARELLI-AM6--APRILIA--YAMAHA--PEUGEOT 2.Un carburator se poate strica? sau trebuie doar curatat? nu stiu ce sa mai cred si am impresia ca am dat de un mecanic neserios care ma tot duce cu zaharelul..... Daca e cum zic eu si este neserios voi posta si numele si numarul de telefon al dansului macar sa stiti sa nu treceti pe acolo !!! Numai bine !
  10. da cel mai probabil cred ca am de desfundat carburatorul...am sa ma ocup maine de asta ....multumesc pentru raspuns !!!
  11. 2 pareri diferite...hmm diferenta o fac crede-ma...nu stie nimeni ce ar trebui sa fac exact?
  12. din moment ce sunt incepator nici la asta nu ma pricep...deci cunoasteti vreun service in zona 13 septembrie? sau prin apropiere avand in vedere ca nu am cum sa duc motoreta pe roti si nu am nici cu ce sa o transport....segmentarea o pot face si eu sau e mai bine sa las pe cineva specializat?
  13. si mai am o problema cu ea de cand am cumparato.....cand vreau sa opresc motoreta nu am nicio alta alternativa decat sa bag 1-a si sa dau drumu la abreaj,adica sa moara motorul,daca ii iau contactul motoreta continua sa mearga...care mai este rezolvarea si la problema asta ce mai am de cumparat?
  14. tin sa zic ca am schimbat bujia si prima zi si a doua zi a mers ok...dupa cand am incercat sa o pornesc a inceput sa faca asa? cum sa se fi fisurat daca a stat doar pe loc in curte?....
  15. da are racirea pe apa din cate cunosc eu....cum pot verifica pe unde intra apa?.....o fi problema de la ploaia asta care a venit?
  16. Salut tuturor! A venit vara si m-am decis sa scot motoreta afara dar intampin ceva probleme cu ea.Fiind un motor in 2 T ii fac amestecul ulei cu benzina si il bag in rezervor.Problema este ca daca o las peste noapte fara sa o pornesc dimineata cand incerc sa o pornesc nu vrea deloc.Daca ma apuc la impins o ia in cele din urma si sta la relanti fara sa moara motorul.Daca incerc sa bag 1-a sa plec de pe loc motorul nu are forta de loc si sta sa moara si trebuie sa o turez pana la capat sa plece de pe loc si tot asa face si daca o tin umpic la relanti sa se mai incalzeasca motorul.O alta problema ar fi ca scoate destul de mult fum alb....oare i-am pus mult ulei? Trebuie sa desfund carburatorul? Bujia este schimbata de curand. O zi buna ! Astept sfaturi.
  17. Cumpar pompa de apa completa cu tot cu semering si rulmenti,pedala de pornire si setul de garnituri de la motor pentru un suzuki RM85 din anul 1989. Astept raspunsuri ! Cu stima !
  18. Salutaree dragi colegi ...de curand am achizitionat un supermoto de 80cm pentru a ma misca mai repejor prin oras Intrebarea mea este mai are cineva asa ceva? adica m-ar ajuta si pe mine cu niste sfaturi,pareri,intretinere orice , daca mai este careva pe aici cu motoreta sa-mi dea un semn am cateva intrebari de pus uite si o poza cu ma girl
  19. Multumesc tuturor stiam ca aici gasesc sustinerea de care aveam nevoie:)) da adevarul este ca e putin frustrant cand intrii in casa cu ghiozdanu in spate,pui casca pe masa si toata lumea se uita la tine de parca ai omorat pe cineva......dar cand cobor jos la ea deja imi creste inima
  20. Salutare dragilor ! Povestea mea incepe de ceva ani de cand mi-a intrat microbul asta moto in vene...de atunci sunt disperat dupa ele ,merg pe strada aud un motoras si imi apare asa un zambet prost pe fata ...m-am molipsit m-am molipsit asta e )...Acum a venit si momentul sa-mi achizitionez unaa chiar daca nu am A-ul m-am gandit sa incep frumusel pe o motoreta de 49 cm cubi,avand in vedere ca permis de conserva am de 1 an si ceva....Cu frumusetea meaa vreau sa-mi fac mana,sa ma obisnuiesc cat mai bine cu ea sa o invat,sa invat cum e sa fii in trafic pe moto (masina nu ma face fericit deloc ) .SI de acum incepe povestea noastra ....Nu am stat prea mult pe ganduri cand am cumparat-o avand in vedere ca am stat pe net vreo 3 luni am tot cautat,am tot probat,pana am gasit ceea ce imi doream si asa am ajuns la trotineta asta,in prima seara cand am fost sa o vad m-am indragostit si deja stiam ca ea va fi aleasa pentru inceputurile mele moto,asa ca a doua zi am venit cu banii si avand in vedere ca numai mersesem niciodata cu o motoreta decat ocazional cu un scuter or atv, eu zic ca m-am descurcat bine si usor cu a 1-a pe trotuar am ajuns si acasica,am legat-o de gardul din fata blocului si maandru m-am uitat toata ziua pe geam la ea,ba mai coboram sa vad daca e intreaga ii mai dadeam o cheie,chiar daca are motor de drujba muream de drag sa o aud sa o turez....ca de e prima moto din viata mea zic sa ma bucur cum trebuiee:)) Acum problema mare...normal ca nimeni din familie nu e de acord.....familia a inceput sa ma renege ,sunt distanti cu mine si cred ca inca se mira ce au facut gresit de fisu s-a apucat de moto ....dar ce sa-i mai faci acum pasiunea e pasiune,normal ca au urmat mii de ore de teorie din partea tuturor dar mai ales din partea bunicului care a avut o jawa prin anii lui de tinerete si chiar daca credeam ca chiar el ma v-a intelege nu a fost asta ,tocmai el a avut gura cea mai mare...eh asta e microbu e microb cum spuneam si nu poti scapa de el . Acum sa-i fac si fetei mele prezentarea ..este un generic trigger x sm 80 cm ,AM 6, 6 trepte,racire pe apa , anul 2008 si o iubesc foarte mult pentru ca stiu ca daca am eu grija de ea si ea v-a avea de mine ... Acum si niste poze cu frumusetea chiar daca familia mea nu o suporta pentru ca au aceeasi mentalitate proasta si de (cuvant urat ) despre motoristi ,eu impreuna cu ea le vom demonstra contrariul si le voi arata ca si motoriistii pot fi civilizati in trafic si daca casti bine ochii vei ajunge acasa cu bine de fiecare data cand te pui in sa. Pozele sunt facute de fostul proprietar eu inca nu am avut timp de poze am preferat sa ma acomodez putin cu ea ca oricum o bag la iernat si pana la primavara greu o mai vad Sper ca nu v-a plictisit povestioara mea dar simteam nevoia sa ma laud si sa impartasesc fericirea cu altii care ma inteleg:) Numai bine si Asfalt Uscat !
  21. merci haha eu votez pentru asta inca o data multumesc !
  22. Salutare va cer ajutorul in legatura cu o casca pe care nu o mai folositi,care va sta in cale,daca m-ati ajuta ar fi perfect am mare nevoie de ea acuma si nu prea imi permit sa arunc cu banii sau in alta ordine de idei daca are cineva o casca bunicica si ne putem intelege la un pret ok ar fi perfect . Multumesc
  23. salut avand in vedere ca se fac si cereri.as dori daca are cineva de donat o casca folosita sau manusi, am nevoie de una din ele ,va rog frumos daca va sta vreuna in cale nu ezitati:D Merci aniticipat!!!
×
×
  • Creează nouă...